![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
(neo)protestantismul patrunde si pe alte cai, nu doar cele care ne obsedeaza pe noi si singura unde avem deja raspunsuri pregatite. In principiu, opozitia la anumite forme de ecumenism e buna.
Practic, multi din cei care i-am vazut "antiecumenisti" in mediul online cel putin, cam toti au luat-o pe aratura si culmea, esuand practic in secta cipofoba si nu doar. Danion - care a luat-o mai intai cu cipurile pe urma a ajuns la calendaristi Apologeticum - scrantiti si in ziua de azi, antiecumenism pe de o parte, neoprotestantism cipofob pe de alta parte Saccsiv - antiecumenist si scrantit Razbelul - si astia au ajuns la cipofobi dar pe urma si-au revenit. Aici pe forum: Eliza - da-i cu antiecumenism pe topicul despre cipuri ca sa-si arate sustinerea cumva, ca in idei/argumente oricum nu are. "Antiecumenism" - secta anti-vaccinsta Catalin2 - cipofobia nu e sectarism ba mai degraba este cei care se opun, hai sa incercam si diversificare cu nitel anti-vaccinism. Nu cunoastem subiectul dar un copy/paste poate da oricine, nu? Pe alte forumuri/grupuri nu mai zic, unii zici ca sunt veniti direct de la Spitalul 9. Or fi si cativa mai echilibrati, ca parintele din predica de mai sus (impresie rapida, inca n-am ascultat-o pe toata) dar parca prea putini intr-o mare de sminteala. Si nu cred ca de la antiecumenism in sine se trage ci de la modul in care inteleg unii sa-l practice, cu fudulie ca deh, ei au descoperit apa calda iar maimarii Bisericii nu stiu ce fac - de aici cred ca vine sminteala care le zguduie judecata.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 11:09:34. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|