Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.11.2013, 10:47:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

(neo)protestantismul patrunde si pe alte cai, nu doar cele care ne obsedeaza pe noi si singura unde avem deja raspunsuri pregatite. In principiu, opozitia la anumite forme de ecumenism e buna.

Practic, multi din cei care i-am vazut "antiecumenisti" in mediul online cel putin, cam toti au luat-o pe aratura si culmea, esuand practic in secta cipofoba si nu doar.

Danion - care a luat-o mai intai cu cipurile pe urma a ajuns la calendaristi

Apologeticum - scrantiti si in ziua de azi, antiecumenism pe de o parte, neoprotestantism cipofob pe de alta parte

Saccsiv - antiecumenist si scrantit Razbelul - si astia au ajuns la cipofobi dar pe urma si-au revenit.

Aici pe forum:

Eliza - da-i cu antiecumenism pe topicul despre cipuri ca sa-si arate sustinerea cumva, ca in idei/argumente oricum nu are.

"Antiecumenism" - secta anti-vaccinsta

Catalin2 - cipofobia nu e sectarism ba mai degraba este cei care se opun, hai sa incercam si diversificare cu nitel anti-vaccinism. Nu cunoastem subiectul dar un copy/paste poate da oricine, nu?

Pe alte forumuri/grupuri nu mai zic, unii zici ca sunt veniti direct de la Spitalul 9.

Or fi si cativa mai echilibrati, ca parintele din predica de mai sus (impresie rapida, inca n-am ascultat-o pe toata) dar parca prea putini intr-o mare de sminteala.

Si nu cred ca de la antiecumenism in sine se trage ci de la modul in care inteleg unii sa-l practice, cu fudulie ca deh, ei au descoperit apa calda iar maimarii Bisericii nu stiu ce fac - de aici cred ca vine sminteala care le zguduie judecata.

Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 11:09:34.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30