Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2013, 18:32:46
antoniap
Guest

Implicit

La fiecare cinci minute, un creștin devine martir. Se întâmplă în secolul 21

,,Adevărul este că prigoana împotriva creștinilor și Bisericii lui Hristos nu a încetat de-a lungul celor 2000 de ani de la Nașterea Mântuitorului, luând în funcție de epocă mereu alte forme și înfățișări. Citim zilnic în presa de informare creștină titluri ca: „Pakistan: Musulmanii au dat foc unui cartier crestin”; „Vietnam: Creștinii nou-convertiți, bătuți din cauza credinței lor”; „Libia: Arestări în masă și torturi în rândul creștinilor”; „Iran: Doi crestini convertii de curând, arestati în Teheran”; „Sudanul ar putea deveni un stat islamic”; „Nigeria: Creștinilor le e teamă să iasă din casă după lăsarea serii”; „Crucea, interzisă în India” etc."

Sursa:

http://poruncaiubirii.agaton.ro/arti...AEn-secolul-21

In unele tari, prigoana crestinilor este pe fata. In ,,lumea civilizata'', aceasta imbraca forme viclene:

,,Cei care au proiectat sistemul L.U.C.I.D. sustin ca acesta nu este înca în functiune, e numai o propunere. Minciuna sfruntata! Puterile care ne guverneaza deja folosesc multe elemente ale acestui sistem draconic de control computerizat. Si fac asta fara permisiunea si mai ales fara stirea noastra! Daca va plângeti, va vor replica – desigur – ca fac asta pentru binele nostru si ca senzorii lor de control va garanteaza securitatea, siguranta. De îndata ce L.U.C.I.D. e complet gata de a opera, adauga ei, va rezolva crizele despre care aflam prin toate ziarele si buletinele de stiri. Computerul – trâmbiteaza ei – e un instrument aflat numai de partea binelui. E necesar pentru a va face fericiti fericiti!
Publicul va fi înselat sa creada ca „L.U.C.I.D. e pentru binele tau, iar oricine spune altfel e sau un conspirator nebun, sau un rebel periculos"."

Sursa:

Proiectul Lucid 666 si GUVERNUL BIG BROTHER

Last edited by antoniap; 24.11.2013 at 18:37:13.
Vechi 24.11.2013, 18:41:05
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Eu ma despart de multi dintre cei care au postat opiniile lor contrare cu privire la actele astea biometrice.
Parerea mea este ca nu exista nici un motiv pentru care sa avem asemenea acte si ca ar trebui foarte curand sa gasim modalitati sa aducem statul cu picioarele pe pamant si sa tragem niste linii de demarcatie intre drepturile noastre pe care nu ni le da statul ci ne nastem cu ele si obligatiile pe care putem accepta ca le avem pentru a nu trai in anarhie.
Primul pas ar fi mentionarea in constitutie a faptului ca Dumnezeu ne da drepturile, la fel cum este in declaratia de independenta a SUA...pe care unii au facut-o ascunsa foarte rapid si despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca acum.

In rest ... complacerea asta in inactiune si bascalia, chiar daca par amuzante uneori si sunt fenomene specifice internetului, nu vor intari spiritual pe nici unul din noi.
Eu asa cred, ca la fel face si betivul, incepe cu un pahar in plus, se crede stapan pe el si crede ca el niciodata nu ar face anumite compromisuri. Ce urmeaza stiti toti, cei care ati avut voi insiva probleme sau aveti pe cineva in familie sau un cunoscut care aluneca pe panta asta. Sa nu ne credem mai tari decat suntem.
Vechi 24.11.2013, 19:01:40
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
La fiecare cinci minute, un creștin devine martir. Se întâmplă în secolul 21

,,Adevărul este că prigoana împotriva creștinilor și Bisericii lui Hristos nu a încetat de-a lungul celor 2000 de ani de la Nașterea Mântuitorului, luând în funcție de epocă mereu alte forme și înfățișări. Citim zilnic în presa de informare creștină titluri ca: „Pakistan: Musulmanii au dat foc unui cartier crestin”; „Vietnam: Creștinii nou-convertiți, bătuți din cauza credinței lor”; „Libia: Arestări în masă și torturi în rândul creștinilor”; „Iran: Doi crestini convertii de curând, arestati în Teheran”; „Sudanul ar putea deveni un stat islamic”; „Nigeria: Creștinilor le e teamă să iasă din casă după lăsarea serii”; „Crucea, interzisă în India” etc."

Sursa:

http://poruncaiubirii.agaton.ro/arti...AEn-secolul-21

In unele tari, prigoana crestinilor este pe fata. In ,,lumea civilizata'', aceasta imbraca forme viclene:

,,Cei care au proiectat sistemul L.U.C.I.D. sustin ca acesta nu este înca în functiune, e numai o propunere. Minciuna sfruntata! Puterile care ne guverneaza deja folosesc multe elemente ale acestui sistem draconic de control computerizat. Si fac asta fara permisiunea si mai ales fara stirea noastra! Daca va plângeti, va vor replica – desigur – ca fac asta pentru binele nostru si ca senzorii lor de control va garanteaza securitatea, siguranta. De îndata ce L.U.C.I.D. e complet gata de a opera, adauga ei, va rezolva crizele despre care aflam prin toate ziarele si buletinele de stiri. Computerul – trâmbiteaza ei – e un instrument aflat numai de partea binelui. E necesar pentru a va face fericiti fericiti!
Publicul va fi înselat sa creada ca „L.U.C.I.D. e pentru binele tau, iar oricine spune altfel e sau un conspirator nebun, sau un rebel periculos"."

Sursa:

Proiectul Lucid 666 si GUVERNUL BIG BROTHER
Ce se intampla in unele state musulmane (sau hinduse in cazul Indiei) denota o stare de anarhie in acele state, si autoritati de stat (politie, justitie) incapabile de a asigura ordinea si linistea publica, si de a apara viata, integritatea si proprietatea tuturor cetatenilor din acel stat, indiferent de etnia sau convingerile religioase sau politice a lor! Ca nebuni se gasesc oriunde (si nu poti pune un politist la fiecare colt de strada!), dar cand comunitati intregi sunt atacate si agresate numai pentru convingerile lor religioase (crestinii in cazul de fata) sau filozofice, atunci autoritatile din statul respectiv ar trebui sa intervina mai ferm.
In tari cu autoritati puternice si responsabile (Norvegia, Suedia, Canada, Australia, China, etc) politia si justitia isi fac bine treaba, pe linia mentinerii ordinii si linistii publice!

Iar cu acest proiect "LUCID" , nu mi se pare chiar normal ca unele structuri (fie ele si de stat) sa cunoasca chiar asa multe date personale despre mine, daca nu am incalcat legea!
Sunt unele lucruri prea personale.
Am inteles- in cazul unora care au comis infractiuni deoasebit de grave si care reprezinta intradevar un pericol public pentru societate (proxenetism, rapiri, pedofilie, violuri, crime, trafic de droguri sau arme, camatarie, santaj), sa fie strict monitorizati chiar si prin mijloace electronice. Unu de-alte Nutu' camataru merita sa fie monitorizat non-stop!
Insa in cazul oamenilor cinstiti nu mi se pare normal a le fi incalcata intimitatea.
Vechi 24.11.2013, 19:07:28
Senior Member

Implicit

Este adevarat ca un cip incorporat intr-un act sau document nu poate influienta in nici un fel comportamentul , convingerile sau caracterul unui om (deci nu cred ca poate fi vorba de "lepadare" in acest caz), insa, prin datele stocate in acel cip, in momentul folosirii respectivului document, acele date ajung in anumite baze de date, iar cei care administreaza aceste baze de date nu putem sti ca vor aveea tot timpul cele mai bune intentii si ca nu vor folosi respectivele date pentru a ne face rau (a ne santaja de exemplul).
Vechi 24.11.2013, 19:09:25
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Ce se intampla in unele state musulmane (sau hinduse in cazul Indiei) denota o stare de anarhie in acele state, si autoritati de stat (politie, justitie) incapabile de a asigura ordinea si linistea publica, si de a apara viata, integritatea si proprietatea tuturor cetatenilor din acel stat, indiferent de etnia sau convingerile religioase sau politice a lor! Ca nebuni se gasesc oriunde (si nu poti pune un politist la fiecare colt de strada!), dar cand comunitati intregi sunt atacate si agresate numai pentru convingerile lor religioase (crestinii in cazul de fata) sau filozofice, atunci autoritatile din statul respectiv ar trebui sa intervina mai ferm.
In tari cu autoritati puternice si responsabile (Norvegia, Suedia, Canada, Australia, China, etc) politia si justitia isi fac bine treaba, pe linia mentinerii ordinii si linistii publice!

Iar cu acest proiect "LUCID" , nu mi se pare chiar normal ca unele structuri (fie ele si de stat) sa cunoasca chiar asa multe date personale despre mine, daca nu am incalcat legea!
Sunt unele lucruri prea personale.
Am inteles- in cazul unora care au comis infractiuni deoasebit de grave si care reprezinta intradevar un pericol public pentru societate (proxenetism, rapiri, pedofilie, violuri, crime, trafic de droguri sau arme, camatarie, santaj), sa fie strict monitorizati chiar si prin mijloace electronice. Unu de-alte Nutu' camataru merita sa fie monitorizat non-stop!
Insa in cazul oamenilor cinstiti nu mi se pare normal a le fi incalcata intimitatea.
Dumnezeu sa ne ajute sa facem voia Sa. Iata inca un material care cred ca tine loc raspunsului meu la intrebarile tale. Prin cipul implantat, comportamentul uman poate fi influentat:

http://www.youtube.com/watch?v=gV6aFGT4lkE

Last edited by antoniap; 24.11.2013 at 19:17:02.
Vechi 24.11.2013, 19:39:25
Senior Member

Implicit

Cu cipul implantat in corpul uman total de acord cu dumneavoastra! Cine ar accepta asa ceva trebuie sa fie tampit la cap.

Insa eu ziceam de cipurile din acte sau documente!
Vechi 24.11.2013, 20:06:30
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Cu cipul implantat in corpul uman total de acord cu dumneavoastra! Cine ar accepta asa ceva trebuie sa fie tampit la cap.

Insa eu ziceam de cipurile din acte sau documente!
Cand documentul contine si amprenta digitala, nu este bine. Datele personale pot fi citite de la distanta. Un card simplu cu cip nu poate fi echivalat cu pasaportul biometric de exemplu. Desi aparent nevinovate aceste documente fac loc celui rau in viata noastra si cred ca taria de a discerne lucrurile ne vine de la Dumnezeu dar conteaza si vointa noastra de a ne impotrivi. Atat timp cat facem acesti pasi premergatori care au un anumit confort (ma refer de exemplu la card, permis), va fi greu sa luptam contra pecetluirii.
Dumnezeu sa ne ajute, sa ne fereasca si sa ne intareasca!
Vechi 24.11.2013, 20:09:39
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Asta cu amprenta e iarasi mai mult o problema de demnitate, decat religioasa.
Relevanta religioasa nu o vad.
Eu nu am acte biometrice, dar asta nu inseamna ca ii consider lepadati pe cei care au.
Vechi 24.11.2013, 20:23:02
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Asta cu amprenta e iarasi mai mult o problema de demnitate, decat religioasa.
Relevanta religioasa nu o vad.
Eu nu am acte biometrice, dar asta nu inseamna ca ii consider lepadati pe cei care au.
" Prin lege, prin ordonanță de guvern, românii sunt obligați să se încadreze într-un plan de urmărire și supraveghere la nivel național și mondial, proiect care le răpește de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-și pună pe pașapoartele, permisele auto și orice alt act personal cipul biometric ce conține amprenta digitală, imaginea facială, și toate datele personale. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare și stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îți vinzi sufletul diavolului."
Vechi 24.11.2013, 20:26:46
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Asta e un citat din parintele Iustin Parvu.
Putin cam alarmist. Nu stim ce va fi. Vom trai si vom vedea.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30