Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2013, 15:23:58
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Mai stim si ce a urmat: drumurile lui Roncea etc. pe la el ca sa-l intoarca la o parere contrara.
E dreptul meu sa nu cred asta. Parintele a fost precaut in raport cu jurnalistii. E firesc. Nu poti sti cand un jurnalist este interesat de o problema in vederea mantuirii lui si a semenilor sau in vederea alcatuirii unui articol de succes. Daca a spus ca el nu ar primi cip, trebuie sa intelegem ce e de inteles. Unii au incercat sa-l apropie de pozitia oficiala... Iar parintele i-a mangaiat si pe acestia...
Vechi 24.11.2013, 15:24:21
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Nu e lepadare, dar precede lepadarea...
Chiar dacă ar fi cum ziceți voi, credeți că puteți da cancel la apocalipsă cu ajutorul protestelor de stradă și al petițiilor on line?

Last edited by Mihailc; 24.11.2013 at 15:35:52.
Vechi 24.11.2013, 15:34:24
antoniap
Guest

Implicit

Mai mult:
http://www.buciumul.ro/2013/01/10/pr...le-de-pe-urma/
Vechi 24.11.2013, 15:34:59
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Chiar dacă ar fi cum ziceți voi, credeți că puteți da cancel la apocalipsă cu ajutorul protestelor de stradă sau a petițiilor on line?
Nu cred ca am urmarit anularea apocalipsei, fapt imposbil de altfel... insa cred ca nu e cazul sa devenim ignoranti vis-a-vis de ceea ce ni se "ofera".
Vechi 24.11.2013, 15:38:27
antoniap
Guest

Implicit

Nu acceptati cipurile biometrice!

Mari duhovnici indeamna sa nu acceptam documentele cu cip

,,Mai multi frati si surori m-au rugat sa centralizez articolele ce dovedesc ca marii duhovnici indeamna sa nu acceptam documentele cu cip. Iata asadar principalele titluri:
Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice[/COLOR]
Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice
Parintele IOAN de la Rarau despre CIPURI, CADEREA BISERICILOR, PAPA
VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …
VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …
VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …
ALT „ISTERIC”. Monahul TEODOR STANESCU: „Cei care vor accepta BULETINELE CU CIP, vor renunța la Dumnezeu și-l vor accepta de bună voie pe satana.” Despre VREMURILE APOCALIPTICE
Video – EXCEPTIONAL INTERVIU cu Ieromonahul Isaac, UCENICUL CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITUL: „Daca luam buletin sau pasaport sau orice altceva are legătură cu pecetluirea, s-a terminat. Imparatia lui Dumnezeu nu o mai vedem …”
VIDEO – PS Sebastian, Episcopul Slatinei: „Nu acceptati cipurile nici macar in pasapoarte”
VIDEO (si rezumatul transcriptului): Ierodiaconul Avel Semeonov indemna in 2006 sa nu luam nici macar cartile de identitate „din plastic”
VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?
Părintele Arhimandrit Gheorghie KAPSANIS starețul Mânăstirii Grigoriu din Sfântul Munte ATHOS despre INDOSARIEREA ELECTRONICA, NOILE BULETINE si UNIUNEA EUROPEANA
Comunicat: SFANTA CHINOTITA a Sfantului Munte Athos ESTE IMPOTRIVA obligativitatii actelor de identitate electronice si recomanda credinciosilor actele de identitate fara CIP
EPISCOPUL PETRU, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove, CERE parlamentului si guvernului Moldovei ANULAREA obligativitatii folosirii PAȘAPOARTELOR BIOMETRICE
Maica Ecaterina: NU ACTELOR CU CIP. Marturisim credinta ortodoxa, chiar daca aceasta inseamna NEBUNIA INTRU HRISTOS …
Ca sa nu mai zic de parintele Iustin Parvu …
Cu toata stradania intrusilor, parintele Arsenie Papacioc are si el o pozitie ferma:
VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

scurt comentariu :
Cipurile biometrice ,acceptarea lor reprezinta un pas inapoi un compromis daca le luam pe acestea acum cu atata usurinta ce vom face cand va aparea antihristul si pecetea lui semnul lepadari de HRISTOS?"

Sursa: http://veghetorul.blogspot.ro/2012/0...iometrice.html

Last edited by antoniap; 24.11.2013 at 15:45:04.
Vechi 24.11.2013, 15:40:12
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Nu cred ca am urmarit anularea apocalipsei, fapt imposbil de altfel... insa cred ca nu e cazul sa devenim ignoranti vis-a-vis de ceea ce ni se "ofera".
Bun... și la ce-ți folosește informația dacă nu există o soluție sobornicească la problemă, alta decât opoziția politică?
Vechi 24.11.2013, 15:56:44
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Bun... și la ce-ți folosește informația dacă nu există o soluție sobornicească la problemă, alta decât opoziția politică?
Din punctul meu de vedere informatia ne ajuta sa fim prevazatori; nu putem spune lui Dumnezeu ca n-am stiut, n-am auzit, n-am vazut. Daca poporul ar fi unit, ar fi altfel cred.
Vechi 24.11.2013, 15:58:08
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Bineinteles ca nu trebuie sa devenim ignoranti.
Dar eu am alta solutie: solutia propusa de parintele Arsenie Muscalu care a zis urmatoarele:
este imposibil ca un crestin care traieste in Biserica si care are constiinta sa cuplata la constiinta Bisericii sa se lepede fara sa-si dea seama ca s-a lepadat.
Ori daca parintele Iustin Parvu nu zicea chestia asta, ca cipul din acte e lepadare, nimeni din crestinii care aveau deja act cu cip nu si-ar fi dat seama ca s-a lepadat.
Ori ce fel de crestini suntem noi si ce fel de viata crestina am avea, daca ne-am lepada fara sa ne dam seama de asta?
De aici imi dau seama ca parintele Iustin a gresit.
Vechi 24.11.2013, 16:04:33
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Nu avem nici de unde sa stim daca cipul din acte preceda lepadarea.
Nu stie nimeni care va fi pecetea. Cert este ca acea pecete va avea o semnificatie spirituala: adica cel care o va primi se va lepada de Hristos si il va recunoaste pe antihrist drept mesia.
Asa cum a spus si parintele Arsenie Papacioc, si cum stim si din sfanta traditie si sfanta scriptura, trebuie ca mai intai sa vina Ilie si Enoh, care vor arata inselaciunea antihristului si vor fi ucisi de antihrist.
Ilie nu a venit deocamdata. Asta nu va da de gandit ?
Vechi 24.11.2013, 16:05:07
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
este imposibil ca un crestin care traieste in Biserica si care are constiinta sa cuplata la constiinta Bisericii sa se lepede fara sa-si dea seama ca s-a lepadat.
.
Orice crestin care traieste in Biserica asa cum a zis parintele pe care tu l-ai citat isi da seama de pericol si nu accepta orice cu ochii inchisi. Faptul ca parintele Iustin "a deschis" ochii poporului nu inseamna ca a gresit. Daca nu ar fi luat atitudine dormea poporul linistit, nici nu stiam ce ni se pregateste.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30