![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asa e. Imi prinde bine. Tin, fireste. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
"17. Tu însă, când postești, unge capul tău și fața ta o spală,
18. Ca să nu te arăți oamenilor că postești, ci Tatălui tău care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție."
|
|||
|
|||
|
Citat:
Off-topic: ce bine ca a aparut OpenMandriva2013! |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru cultura voastra generala, Galileo Galilei desi persecutat de brc a murit de moarte buna, Giordano Bruno a fost asasinat de biserica romano-catolica. Despre restul, cu alta ocazie.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nimeni n-a zis ca l-au omorat aia, am zis ca asta e unul din stereotipurile ateilor. Iti zic ca vrei sa-i arzi pe rug cum l-ai ars pe Galilei. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, la capitolul asta se pare ca sunt mai bine pregatiti. astfel de confuzii la ei nu am auzit.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca tu nu ai observat ca asta cu arsul pe rug ca pe Galilei revine obsesiv ori de cate ori incerci sa-l tragi de maneca pe cate un ateist, nu-i bai, o sa fii atent de azi inainte. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
O alta confuzie, Giordano Bruno e considerat ca a murit din cauza stiintei. De fapt a fost omorat pentru ideile sale panteiste, nu pentru ca el credea in ideile lui Copernic. Credea ca fiecare obiect are suflet (animism), ca Iisus nu a fost Dumnezeu, ci un om care facea minuni. Legat de cosmologie, credea ca universul e infinit, continand o infinitate de lumi locuite. |
|
|
||||
|
||||
|
Linux? EREZIE!! :P
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 08.12.2013 at 18:41:14. |
|
|