![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Fratilor, nu conteaza unde e Pamintul si ce forma are, sau cit de mare e Universul. Pe mine ma intereseaza mintuirea mea si a celor dragi. Cind semnalez niste bug-uri, ma las in seama dezvoltatorilor. Dumnezeu stie adevarul despre ce a facut El, si cum. Eu cred ca Universul este urias-spre-infinit, sa zic asa, ceea nu ma indreapta nici o sutime de femtometru spre ateism. Iuliu, Dragos, Catalin credeti altfel. Fiti binecuvintati. Conteaza sa ne intilnim acolo Sus. Daca s-ar dovedi ca este cubic si restul Universului e asezat in straturi, ma voi smeri. Restul e, cum zice apostolul, "cearta de vorbe".
Last edited by Barsaumas; 25.11.2013 at 16:16:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Parca ti-o prins bine oleaca de post, daca mai tii:)
|
|||
|
|||
|
Asa e. Imi prinde bine. Tin, fireste. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
"17. Tu însă, când postești, unge capul tău și fața ta o spală,
18. Ca să nu te arăți oamenilor că postești, ci Tatălui tău care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție."
|
|||
|
|||
|
Citat:
Off-topic: ce bine ca a aparut OpenMandriva2013! |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru cultura voastra generala, Galileo Galilei desi persecutat de brc a murit de moarte buna, Giordano Bruno a fost asasinat de biserica romano-catolica. Despre restul, cu alta ocazie.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nimeni n-a zis ca l-au omorat aia, am zis ca asta e unul din stereotipurile ateilor. Iti zic ca vrei sa-i arzi pe rug cum l-ai ars pe Galilei. |
|
|
||||
|
||||
|
Linux? EREZIE!! :P
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 08.12.2013 at 18:41:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Principiul mediocritatii nu-si are sens intr-o lume in care exista Dumnezeu. Universul ar putea fi cat o coaja de nuca si pamantul ar putea fi situat intr-un loc banal, sau ar putea fi urias si pamantul ar putea fi in centru. |
|
|