Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2013, 16:06:20
Barsaumas
Guest

Implicit

Fratilor, nu conteaza unde e Pamintul si ce forma are, sau cit de mare e Universul. Pe mine ma intereseaza mintuirea mea si a celor dragi. Cind semnalez niste bug-uri, ma las in seama dezvoltatorilor. Dumnezeu stie adevarul despre ce a facut El, si cum. Eu cred ca Universul este urias-spre-infinit, sa zic asa, ceea nu ma indreapta nici o sutime de femtometru spre ateism. Iuliu, Dragos, Catalin credeti altfel. Fiti binecuvintati. Conteaza sa ne intilnim acolo Sus. Daca s-ar dovedi ca este cubic si restul Universului e asezat in straturi, ma voi smeri. Restul e, cum zice apostolul, "cearta de vorbe".

Last edited by Barsaumas; 25.11.2013 at 16:16:24.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2013, 16:18:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Parca ti-o prins bine oleaca de post, daca mai tii:)
Vechi 25.11.2013, 16:41:28
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Parca ti-o prins bine oleaca de post, daca mai tii:)
Asa e. Imi prinde bine. Tin, fireste. :)
Reply With Quote
Vechi 25.11.2013, 17:06:00
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Asa e. Imi prinde bine. Tin, fireste. :)
"17. Tu însă, când postești, unge capul tău și fața ta o spală,
18. Ca să nu te arăți oamenilor că postești, ci Tatălui tău care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție."
Reply With Quote
Vechi 25.11.2013, 17:30:07
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
"17. Tu însă, când postești, unge capul tău și fața ta o spală,
18. Ca să nu te arăți oamenilor că postești, ci Tatălui tău care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție."
Ei, intelegi tu, i-am raspuns lui Alin. Cred insa ca ai dreptate, trebuia sa ii dau mesaj privat. Multumesc, o sa fiu mai atent altadata. Post binecuvintat, frate.
Off-topic: ce bine ca a aparut OpenMandriva2013!
Reply With Quote
Vechi 25.11.2013, 20:33:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Pentru cultura voastra generala, Galileo Galilei desi persecutat de brc a murit de moarte buna, Giordano Bruno a fost asasinat de biserica romano-catolica. Despre restul, cu alta ocazie.
Vechi 25.11.2013, 21:55:12
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pentru cultura voastra generala, Galileo Galilei desi persecutat de brc a murit de moarte buna, Giordano Bruno a fost asasinat de biserica romano-catolica. Despre restul, cu alta ocazie.
Da, dar a murit necajit.
Nimeni n-a zis ca l-au omorat aia, am zis ca asta e unul din stereotipurile ateilor. Iti zic ca vrei sa-i arzi pe rug cum l-ai ars pe Galilei.
Reply With Quote
Vechi 08.12.2013, 18:37:28
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
Off-topic: ce bine ca a aparut OpenMandriva2013!
Linux? EREZIE!! :P

Last edited by Patrie si Credinta; 08.12.2013 at 18:41:14.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2013, 16:20:59
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Fratilor, nu conteaza unde e Pamintul si ce forma are, sau cit de mare e Universul. Pe mine ma intereseaza mintuirea mea si a celor dragi. Cind semnalez niste bug-uri, ma las in seama dezvoltatorilor. Dumnezeu stie adevarul despre ce a facut El, si cum. Eu cred ca Universul este urias-spre-infinit, sa zic asa, ceea nu ma indreapta nici o sutime de femtometru spre ateism. Iuliu, Dragos, Catalin credeti altfel. Fiti binecuvintati. Conteaza sa ne intilnim acolo Sus. Daca s-ar dovedi ca este cubic si restul Universului e asezat in straturi, ma voi smeri. Restul e, cum zice apostolul, "cearta de vorbe".
Pai nu stiu cati dintre noi nu cred ca universul nu e urias. Dar asta nu are nimic de-a face cu locul in care suntem, decat daca aplici principiul mediocritatii. Asta fac ateii pentru ca in general ei sunt oameni cu principii mediocre.
Principiul mediocritatii nu-si are sens intr-o lume in care exista Dumnezeu. Universul ar putea fi cat o coaja de nuca si pamantul ar putea fi situat intr-un loc banal, sau ar putea fi urias si pamantul ar putea fi in centru.
Reply With Quote
Răspunde