Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2013, 16:12:13
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Nu avem nici de unde sa stim daca cipul din acte preceda lepadarea.
Nu stie nimeni care va fi pecetea. Cert este ca acea pecete va avea o semnificatie spirituala: adica cel care o va primi se va lepada de Hristos si il va recunoaste pe antihrist drept mesia.
Asa cum a spus si parintele Arsenie Papacioc, si cum stim si din sfanta traditie si sfanta scriptura, trebuie ca mai intai sa vina Ilie si Enoh, care vor arata inselaciunea antihristului si vor fi ucisi de antihrist.
Ilie nu a venit deocamdata. Asta nu va da de gandit ?
Intai a fost codul de bare, cu care ne-am obisnuit, apoi cip in documente, curand nu vor mai fi bani lichizi ci toate platile vor fi cu card etc.
Apoi vor spune ca pentru siguranta noastra trebuie sa primim cipul in noi. In schimbul cipului se vor face promisiuni pentru un trai bun dar de unde sa ofere aceia alimente daca Dumnezeu nu va da ploaie?!
Va veni si Sfantul Ilie dar faptul ca nu a venit inca, nu inseamna ca toate aceste lucruri nu sunt pregatitoare.

Documentele cu cip care contin si amprenta noastra sunt periculoase.
Vechi 24.11.2013, 16:12:33
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Gabriela, dar de unde stii ca parintele Iustin nu a exprimat doar o parere care poate fi gresita.
Repet, parintele Iustin a afirmat ca lepadarea e acum, daca ai un act cu cip.
Ceea ce suntem de acord ca e gresit.
Mai mult, circula pe internet o informatie ca ar fi indemnat chiar la divort intre soti daca unul avea act cu cip.
Parintele Iustin mai zicea si ca nu e bine sa ne vaccinam copiii.
Ti se par bune aceste lucruri?
Crezi ca au vreo legatura cu credinta autentica?
Vechi 24.11.2013, 16:14:08
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Din punctul meu de vedere informatia ne ajuta sa fim prevazatori; nu putem spune lui Dumnezeu ca n-am stiut, n-am auzit, n-am vazut.
Prevăzători în perspectiva a ce? Că oricum opoziția la antihrist va presupune, cel mai probabil, niște sacrificii pe care omul trupesc și omul sufletesc le vor accepta cu greu sau deloc. Sau poate că vă pregătiți o pătimire "de catifea", adică să aveți și facilitățile "pierduților" dar fără să vă "pecetluiți" cu gadgeturi conținând ciurcuite integrate!?
Vechi 24.11.2013, 16:20:32
Senior Member

Implicit

Citat:
Gabriela, dar de unde stii ca parintele Iustin nu a exprimat doar o parere care poate fi gresita.
Repet, parintele Iustin a afirmat ca lepadarea e acum, daca ai un act cu cip.
Ceea ce suntem de acord ca e gresit.
Mai mult, circula pe internet o informatie ca ar fi indemnat chiar la divort intre soti daca unul avea act cu cip.
Parintele Iustin mai zicea si ca nu e bine sa ne vaccinam copiii.
Ti se par bune aceste lucruri?
Crezi ca au vreo legatura cu credinta autentica?
As putea sa intreb si eu, de unde stii tu ca "parintele Iustin a exprimat o parere gresita"?
Ce spun eu , tot de la parintele Iustin stiu. Ce circula pe internet, nu pun mare pret pentru ca nu toate informatiile pot fi valide. Stiu insa ca s-a vorbit de un anumit vaccin, era vorba despre acel vaccin ce trebuia facut fetitelor pana in 12 ani pentru prevenirea cancerului de col uterin. Multe i-au fost atribuite...
Vechi 24.11.2013, 16:21:56
Senior Member

Implicit

Uitati cum explica protoiereul Bisericii Ruse de peste hotare, Boris Molceanov, numarul 666.
El spune asa: In limba ebraica, titulatura "Regele lui Israel" daca adunam cifrele reprezentate prin litere, ne da 666.
Fiindca antihristul va fi incoronat ca imparat al evreilor.
Acum, de ce a socotit apostolul Ioan necesar sa incifreze aceasta titulatura?
Fiindca, spune el, la inceput Biserica se afla in razboi fata de sinagoga si daca ar fi zis pe fata ca antihristul va fi regele lui Israel, atunci ar fi fost prigoana si mai mare.
Deci pecetea antihristului il va reprezenta pe el. Ea nu poate fi, cred, pur si simplu cipul.
Ea trebuie sa contina recunoasterea lui ca imparat si mesia, asa cum se va da el.
Cei care nu se vor lepada de Hristos vor fi prigoniti si ucisi.
Dar pecetea nu stie nimeni ce va fi exact.
Avem credinta insa, ca Dumnezeu ne va lumina si ca vom recunoaste inselaciunea, cand va fi cazul.
Vechi 24.11.2013, 16:22:03
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Prevăzători în perspectiva a ce? Că oricum opoziția la antihrist va presupune, cel mai probabil, niște sacrificii pe care omul trupesc și omul sufletesc le vor accepta cu greu sau deloc. Sau poate că vă pregătiți o pătimire "de catifea", adică să aveți și facilitățile "pierduților" dar fără să vă "pecetluiți" cu gadgeturi conținând ciurcuite integrate!?
E dreptul meu sa ma abtin de la comentarii care nu isi mai au rostul.
Vechi 24.11.2013, 16:28:33
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
As putea sa intreb si eu, de unde stii tu ca "parintele Iustin a exprimat o parere gresita"?
Ce spun eu , tot de la parintele Iustin stiu. Ce circula pe internet, nu pun mare pret pentru ca nu toate informatiile pot fi valide. Stiu insa ca s-a vorbit de un anumit vaccin, era vorba despre acel vaccin ce trebuia facut fetitelor pana in 12 ani pentru prevenirea cancerului de col uterin. Multe i-au fost atribuite...
Chiar si faza asta cu vaccinul impotriva cancerului de col, stii ca anual in Romania mor mii de femei de la cancerul de col?
S-au spus tot felul de minciuni despre acest vaccin.
Or asta imi arata mie clar ca parintele vorbea despre multe si de multe ori fara sa fie suficient informat.
Nu stiu cine ii baga prostii in cap, dar sigur ortodoxia nu a avut nimic de castigat din asta.
Vechi 24.11.2013, 16:31:15
Senior Member

Implicit

Citat:
Uitati cum explica protoiereul Bisericii Ruse de peste hotare, Boris Molceanov, numarul 666.
El spune asa: In limba ebraica, titulatura "Regele lui Israel" daca adunam cifrele reprezentate prin litere, ne da 666.
Fiindca antihristul va fi incoronat ca imparat al evreilor.
Acum, de ce a socotit apostolul Ioan necesar sa incifreze aceasta titulatura?
Fiindca, spune el, la inceput Biserica se afla in razboi fata de sinagoga si daca ar fi zis pe fata ca antihristul va fi regele lui Israel, atunci ar fi fost prigoana si mai mare.
Deci pecetea antihristului il va reprezenta pe el. Ea nu poate fi, cred, pur si simplu cipul.
Ea trebuie sa contina recunoasterea lui ca imparat si mesia, asa cum se va da el.
Cei care nu se vor lepada de Hristos vor fi prigoniti si ucisi.
Dar pecetea nu stie nimeni ce va fi exact.
Avem credinta insa, ca Dumnezeu ne va lumina si ca vom recunoaste inselaciunea, cand va fi cazul.
Frumos spus. 6 inseamna si sange in ebraica. 666 inseamna ingradire. Vor sa devenim greoi, sa nu mai judecam, sa ne panicam. Biometria a devenit obligatorie cu ordinul 2254 din 2004. Numarul 666 aminteste de tributul platit evreilor de fiecare popor subjugat in vremea lui Solomon.
Vechi 24.11.2013, 16:33:06
Senior Member

Implicit

Citat:

Or asta imi arata mie clar ca parintele vorbea despre multe si de multe ori fara sa fie suficient informat.
Nu stiu cine ii baga prostii in cap, dar sigur ortodoxia nu a avut nimic de castigat din asta.
Asta este parerea ta, eu nu sunt de acord cu ea insa pot sa iti spun ca parintele era foarte bine informat.

Last edited by gabriela8; 24.11.2013 at 16:36:44.
Vechi 24.11.2013, 16:50:55
Senior Member

Implicit

Sa fim atenti sa nu cumva sa cadem in plasa povestii cu Petrica si lupul.
Stiti la ce ma refer.
Din acest punct de vedere, vazand confuzia care a urmat, se poate trage concluzia ca parintele Arsenie Papacioc a avut dreptate: S-a facut zgomot prea devreme. Si intr-adevar, lumea nu mai judeca clar si nici atentie duhovniceasca nu are. Decat o falsa atentie, inchipuita. Exact ce vroia vrajmasul.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30