![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi vor spune ca pentru siguranta noastra trebuie sa primim cipul in noi. In schimbul cipului se vor face promisiuni pentru un trai bun dar de unde sa ofere aceia alimente daca Dumnezeu nu va da ploaie?! Va veni si Sfantul Ilie dar faptul ca nu a venit inca, nu inseamna ca toate aceste lucruri nu sunt pregatitoare. Documentele cu cip care contin si amprenta noastra sunt periculoase. |
|
|||
|
|||
![]()
Gabriela, dar de unde stii ca parintele Iustin nu a exprimat doar o parere care poate fi gresita.
Repet, parintele Iustin a afirmat ca lepadarea e acum, daca ai un act cu cip. Ceea ce suntem de acord ca e gresit. Mai mult, circula pe internet o informatie ca ar fi indemnat chiar la divort intre soti daca unul avea act cu cip. Parintele Iustin mai zicea si ca nu e bine sa ne vaccinam copiii. Ti se par bune aceste lucruri? Crezi ca au vreo legatura cu credinta autentica? |
|
|||
|
|||
![]()
Prevăzători în perspectiva a ce? Că oricum opoziția la antihrist va presupune, cel mai probabil, niște sacrificii pe care omul trupesc și omul sufletesc le vor accepta cu greu sau deloc. Sau poate că vă pregătiți o pătimire "de catifea", adică să aveți și facilitățile "pierduților" dar fără să vă "pecetluiți" cu gadgeturi conținând ciurcuite integrate!?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spun eu , tot de la parintele Iustin stiu. Ce circula pe internet, nu pun mare pret pentru ca nu toate informatiile pot fi valide. Stiu insa ca s-a vorbit de un anumit vaccin, era vorba despre acel vaccin ce trebuia facut fetitelor pana in 12 ani pentru prevenirea cancerului de col uterin. Multe i-au fost atribuite... |
|
|||
|
|||
![]()
Uitati cum explica protoiereul Bisericii Ruse de peste hotare, Boris Molceanov, numarul 666.
El spune asa: In limba ebraica, titulatura "Regele lui Israel" daca adunam cifrele reprezentate prin litere, ne da 666. Fiindca antihristul va fi incoronat ca imparat al evreilor. Acum, de ce a socotit apostolul Ioan necesar sa incifreze aceasta titulatura? Fiindca, spune el, la inceput Biserica se afla in razboi fata de sinagoga si daca ar fi zis pe fata ca antihristul va fi regele lui Israel, atunci ar fi fost prigoana si mai mare. Deci pecetea antihristului il va reprezenta pe el. Ea nu poate fi, cred, pur si simplu cipul. Ea trebuie sa contina recunoasterea lui ca imparat si mesia, asa cum se va da el. Cei care nu se vor lepada de Hristos vor fi prigoniti si ucisi. Dar pecetea nu stie nimeni ce va fi exact. Avem credinta insa, ca Dumnezeu ne va lumina si ca vom recunoaste inselaciunea, cand va fi cazul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-au spus tot felul de minciuni despre acest vaccin. Or asta imi arata mie clar ca parintele vorbea despre multe si de multe ori fara sa fie suficient informat. Nu stiu cine ii baga prostii in cap, dar sigur ortodoxia nu a avut nimic de castigat din asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta este parerea ta, eu nu sunt de acord cu ea insa pot sa iti spun ca parintele era foarte bine informat.
Last edited by gabriela8; 24.11.2013 at 16:36:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa fim atenti sa nu cumva sa cadem in plasa povestii cu Petrica si lupul.
Stiti la ce ma refer. Din acest punct de vedere, vazand confuzia care a urmat, se poate trage concluzia ca parintele Arsenie Papacioc a avut dreptate: S-a facut zgomot prea devreme. Si intr-adevar, lumea nu mai judeca clar si nici atentie duhovniceasca nu are. Decat o falsa atentie, inchipuita. Exact ce vroia vrajmasul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|