Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2013, 09:04:15
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Un creștin ortodox, mai exact. Că ortodocși există și printre evrei.
Nu știam că există drept slăvitori ai lui Dumnezeu și printre talibanii iudaismului. Deh, or fi poate și catolici și sobornicești, mai știi ... poate și sfinți și drept teologhisitori.
Vechi 09.11.2013, 09:11:18
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
(...) Neo-ortodoxia este aceea care permite si cipuri. Unde ai vazut tu ca sfintii parinti sunt de acord cu cipurile? (...)
Și-a exprimat acordul "sfântul părinte" AlinB. Ce-i drept împotriva Bisericii Ortodoxe Române, a Bisericii Ortodoxe Ruse și împotriva Bisericii Ortodoxe Elene, împotriva sfintelor dogme și învățături, împotriva sfintelor canoane și chiar împotriva lui Hristos, a Duhului Sfânt și a Sfintei Treimi. Dar știi cum e cu pronunțările "sfântului părinte": "ce-am zis, am zis", asemenea tătucului său "spiritual" care zicea cândva "ce-am scris, am scris".

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
In zilele noastre, unii habar n-au ce inseamna sa fii crestin-ortodox, dar stiu ca cipurile sunt exact ce le lipseste crestinilor ortodocsi!
Încă o dată, Evrika!

Last edited by Decebal; 09.11.2013 at 09:37:59. Motiv: adăugire
Vechi 09.11.2013, 11:10:08
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Nici Biserica Ortodoxa Romana, nici cea Rusa, nici cea Greaca nu au spus ca a avea un act cu cip e lepadare e credinta. Au avertizat doar asupra pericolului ca tehnologia sa poata fi folosita
intr-un mod discretionar de un guvern aflat la putere. De la aceasta posibilitate pana la a vorbi de lepadarea de credinta e distanta mare.
Vechi 09.11.2013, 11:14:07
Senior Member

Implicit

Acum putem sa spunem clar ca perintele Iustin Parvu a gresit cand a spus ca un act cu cip este prin simpla lui posesie lepadare de credinta.
Insa la Petru Voda se intampla multe lucruri nelalocul lor. De la interzicerea cartilor pentru copii gen "Aventurile baronului Munckhausen" pana la lupta contra vaccinurilor, obscurantismul si fanatismul sunt la ele acasa. Am ajuns mai rau ca pe timpul inchizitiei - facem tabele cu carti pentru copii interzise. Urmeaza "Aventurile lui Habarnam" si "Harap alb".
Curata dileala !
Vechi 09.11.2013, 13:38:14
Banned

Implicit

Despre "inocența" și "buna credință" a stăpânilor sau a unora dintre stăpânii acestei lumi au vorbit foarte clar ultimele scandaluri de la nivel internațional pe tema spionajului și urmăririlor pe care americanii le-au făcut și le fac asupra altora. Cine își face iluzia că slugile satanei vor vrea să vă bage cipuri în voi doar pentru eficientizarea tranzacțiilor se înșeală amarnic, ba mai mult dezinformează și manipulează pe credincioșii Bisericii lui Hristos. Împotriva tuturor aceste lucrături ale satanei Biserica Ortodoxă s-a pronunțat la modul cel mai concludent, inclusiv prin sfintele învățături și sfintele dogme, precum și mai ales prin sfintele canoane. Orice formă de pactizare cu lucrăturile satanei nu este altceva decât lepădare de Hristos și apostazie.
Vechi 09.11.2013, 14:11:00
Senior Member

Implicit

In chestiunile de spionaj e vorba de interese nationale economice, politice etc si astfel de spionari au avut loc intotdeauna. Nici nu m-am mirat cand am aflat.
Cipul introdus in corp mi se pare o atingere grava adusa demnitatii umane. Asta e insa altceva.
Cipul din acte iarasi e alta mancare de peste.
Daca locuiti in Bucuresti, presupun ca circulati cu RATB-ul. In caz ca nu stiati, cardul RATB contine, pe langa numele dvs. si un cip. Va considerati lepadat fiindca aveti un card RATB?
Ma rog, poate nu-l aveti. Eu am card RATB, fiindca altfel nu pot ajunge la servici, si nu simt ca prin asta imi lepad credinta. Am eu pacatele mele care ma indeparteaza de Hristos, dar nu cipul din cardul RATB, sau din cardul bancar.
Vechi 09.11.2013, 14:16:07
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Despre "inocența" și "buna credință" a stăpânilor sau a unora dintre stăpânii acestei lumi au vorbit foarte clar ultimele scandaluri de la nivel internațional pe tema spionajului și urmăririlor pe care americanii le-au făcut și le fac asupra altora. Cine își face iluzia că slugile satanei vor vrea să vă bage cipuri în voi doar pentru eficientizarea tranzacțiilor se înșeală amarnic, ba mai mult dezinformează și manipulează pe credincioșii Bisericii lui Hristos. Împotriva tuturor aceste lucrături ale satanei Biserica Ortodoxă s-a pronunțat la modul cel mai concludent, inclusiv prin sfintele învățături și sfintele dogme, precum și mai ales prin sfintele canoane. Orice formă de pactizare cu lucrăturile satanei nu este altceva decât lepădare de Hristos și apostazie.
Dumnezeu sa ne ajute sa facem voia Sa.

Iata ce ne sfatuieste si Parintele Elpidie:

,,Despre cipul ce va fi implantat în vremea lui Antihrist

…Atunci vor recurge cu viclenie la metode iscusite cum ar fi cipul. Nu vor pune cătușe. Nu știm exact în ce formă va fi folosit acest cip. Vor face aceasta, pentru a cerceta. Vor experimenta pe greci, felul în care pot fi influențați oamenii, iar în final să fie controlată întreaga lume.
Aceasta va fi o etapă premergătoare, iar atunci când se va împlini vremea și prorocul mincinos se va instala în scaunul Vaticanului, va influența întreaga lume cu hotărârile lui. Toți liderii politici vor fi de partea lui. Să nu credeți însă, că Vaticanul va avea vremuri ușoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapa și un antipapa secund. Toate acestea vor depinde de noi, de cât ne vom ruga ca să se schimbe situația. Dar acest pseudo-profet va aduce multă pagubă, el va aduce cipul.

Antihristul le va găsi pe toate pregătite, pentru că va lucra prin el. Să nu credeți că acest cip va fi, cum auziți despre altele, că-l introduc subcutanat aici sau acolo și apoi îl pot scoate, nu! Nu va fi la fel. Sfântul Duh zice că ceea ce va fi implantat oamenilor în vremurile acelea, va fi lucrat după o tehnologie atât de înaltă, microtehnologie, încât va putea influența hotărârile omului. Va fi implantat astfel încât nu va putea fi scos nicicum. Va fi incizat (gravat) în om. Va avea o frecvență atât de înaltă și asemenea capacitate, încât va putea influența până și simțirile și sentimentele omului. Iar cel care va deține calculatorul central, va putea induce tuturor care vor avea cipul implantat asemenea senzații, încât de durere vor scrâșni din dinți. De aceea, cei care vor lua acest cip pentru a scăpa de dureri, vor fi primii care se vor distruge. Iar ei vor ști totul despre om, îi vor cunoaște gândurile, sentimentele și vor putea interveni în viața lui.

Sfânta Împărtășanie va da putere celor ce nu se vor închina lui Antihrist
Toate acestea vor veni și dacă nu vom avea credință desăvârșită în Dumnezeu, cine va putea rezista acestor timpuri? Iar încredere desăvârșită știi ce înseamnă? Cu simplitate, cu smerenie și pocăință, să veniți să primiți Sfânta Împărtășanie. Cei care nu se vor împărtăși, nu vor putea rezista celor ce vor fi. Sfintele Taine vor avea o asemenea putere în sufletul omului, încât aceștia nu vor putea fi influențați sau manipulați nici prin gânduri, nici prin simțiri.

Microtehnologia digitală va fi de o asemenea capacitate, încât vor putea afecta până și mintea omului. Vă dați seama ce minți satanice există? Veți vedea, nu acum, peste puțin! Dar nu vor avea nicio putere asupra omului care va înțelege și se va împărtăși. Sfânta Împărtășanie va răspândi în jurul acelui om o asemenea putere, va fi apărat de îngeri atât de tare, încât Lucifer și slujitorii săi nu vor putea vătăma cu nimic acel suflet. Și va trăi acel om cu puțină hrană și va supraviețui, iar cei ce vor avea de toate… vor muri.
Ce vrea Dumnezeu de la noi? Să avem credință în El. Nu doar credință, ci încredere desăvârșită. Să ne schimbăm viața începând de astăzi, să-L iubim pe Dumnezeu și să alergăm în brațele Lui ca un copil în brațele mamei sale. Și chiar de va avea vreo supărare, nu va alerga în brațele altei mame. Ce înseamnă asta? Că deși Dumnezeu ne mai ceartă, pentru a ne ajuta să ne schimbăm viața, noi nu trebuie să ne îndepărtăm, ci iarăși să revenim în brațele Sale. Binecuvântarea Domnului să fie peste voi!''
Mai mult:
http://atitudini.com/profetia-parint...ului-fragment/
Vechi 09.11.2013, 14:26:20
Senior Member

Implicit

Pai parca dupa parintele Elpidie, prorocul mincinos era chiar actualul papa Francisc.
Pana acum a cam dat-o in bara cu "profetia" asta. Oricum, astept sa vad daca va fi asa.
Vechi 09.11.2013, 14:40:30
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
In chestiunile de spionaj e vorba de interese nationale economice, politice etc si astfel de spionari au avut loc intotdeauna. Nici nu m-am mirat cand am aflat.
Cipul introdus in corp mi se pare o atingere grava adusa demnitatii umane. Asta e insa altceva.
Cipul din acte iarasi e alta mancare de peste.
Daca locuiti in Bucuresti, presupun ca circulati cu RATB-ul. In caz ca nu stiati, cardul RATB contine, pe langa numele dvs. si un cip. Va considerati lepadat fiindca aveti un card RATB?
Ma rog, poate nu-l aveti. Eu am card RATB, fiindca altfel nu pot ajunge la servici, si nu simt ca prin asta imi lepad credinta. Am eu pacatele mele care ma indeparteaza de Hristos, dar nu cipul din cardul RATB, sau din cardul bancar.
Cipul din acte reprezinta etapa premergatoare pecetluirii. Parintele Paisie Aghioritul ne-a spus sa nu-l luam. De ce? Cu cat ne conformam mai repede, cu atat mai repede se va face documentul unic care va cuprinde toate informatiile despre noi (carnet de sanatate, card bancar, carnet de conducere) intr-unul singur! Exista carduri RATB nenominale. Sunt mai scumpe, dar asta e! Cardul bancar poate fi evitat prin depunerea banilor intr-un cont si ridicarea lor de la ghiseu.

Cine a primit astfel de documente cu cip si indeamna si pe altii sa le primeasca nici nu-si mai da seama ca se face partas la sminteala, adica la lucrarea antihristica. E ca si atunci cand fumezi si consideri ca fumatul nu e pacat si-i servesti si pe altii cu tigari...

Nu stiu cati din cei care vor ajunge sa aiba documentul unic vor fi capabili sa evite cipul. Taria morala se cultiva in timp. Vor cadea mult si dintre cei alesi chiar, fie ei mireni, preoti, ierarhi. Trebuie sa renuntam la confortul material pentru Hristos. Apoi nici cei care primesc momelile lui Antihrist nu o vor duce mai bine, caci necuratul isi va bate joc si de ei incepand din aceasta viata:

,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

Last edited by antoniap; 09.11.2013 at 14:44:05.
Vechi 09.11.2013, 14:43:27
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Acum putem sa spunem clar ca perintele Iustin Parvu a gresit cand a spus ca un act cu cip este prin simpla lui posesie lepadare de credinta.
Insa la Petru Voda se intampla multe lucruri nelalocul lor. De la interzicerea cartilor pentru copii gen "Aventurile baronului Munckhausen" pana la lupta contra vaccinurilor, obscurantismul si fanatismul sunt la ele acasa. Am ajuns mai rau ca pe timpul inchizitiei - facem tabele cu carti pentru copii interzise. Urmeaza "Aventurile lui Habarnam" si "Harap alb".
Curata dileala !
Nu trebuie sa exageram, Parintele Iustin a fost unul din marii duhovnici. Chiar daca ar fi avut o asemenea greseala mie mi se pare ceva minor, au fost chiar sfinti care au avut greseli dogmatice, din nestiinta. La noi nu exista infailibilitatea umana, la fel ca la catolici, prin papa. Infailibil este doar Iisus si invatatura revelata, dogmele (deci si Biserica, din aceasta privinta).
In mesajul meu de mai sus am dat ce a spus Parintele Iustin intr-un interviu, ca doar cipul implantat in corp este problema, buletinul biometric este doar o atentionare, inceputul problemei. Desi eu nu inteleg exact de ce, e posibil sa fie si asa, nu cred eu ca sunt cel mai intelept, altii stiu mai bine decat mine ce se va intampla in viitor.
Legat de cartea respectiva, nu ar fi exagerat daca s-ar lua o pozitie impotriva cartii Harry Potter, nu orice carte e folositoare nici macar pentru adulti, cu atat mai mult pentru copii.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30