Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.11.2013, 09:46:39
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Care e legatura dintre CNP si cip? Crezi ca daca buletinul are cip, gata, esti controlat pentru ca te controleaza cipul prin cnp? De cand a fi om inseamna a fi un numar (cnp in cazul asta)?

Daca te-ar ajuta Dumnezeu sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)
Vechi 08.11.2013, 16:32:09
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Care e legatura dintre CNP si cip? Crezi ca daca buletinul are cip, gata, esti controlat pentru ca te controleaza cipul prin cnp? De cand a fi om inseamna a fi un numar (cnp in cazul asta)?

Daca te-ar ajuta Dumnezeu sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)
A fost odată....înainte de era internetului ,nu demult, ieșitul la ronțăit de semințe sau ce avea fiecare, pe ulița din sat.. se vorbea (bârfea) despre orice... dorința de-a ști tot despre oricine ținea titlul topicelor vremii în timp real :) Oamenii se auto-urmăresc de când lumea. În zilele noaste, pe facebook poți vedea când intră și iese cineva din restaurant, când iși bea cafeaua, când s-a despărțit, împărțit... poze cu familia, casă, copii, mașină, absolut totul se împrăștie pe rețelele de socializare. În câteva minute poți afla programul cuiva, unde stă, ce mașină are, cum arată el și familia lui. TOT! Nu mai există niciun fel de simț al noțiunii de personal (intimitate).

Google, stăpânul datelor acestei lumi a lansat căutari bazate pe comenzi vocale. Dar vocea nu este recunoscută direct în browser , ci este trimisă pe serverele Google pentru a fi procesată și recunoscută. Iar ei specifică limpede că o stocheaza cel puțin 2 ANI .
Combinând amprenta vocală cu telefoanele mobile inteligente, poți fi urmărit non-stop. Google a lansat și un serviciu de căutare după poze. Poți încărca poze la ei, și ei găsesc altele ce se aseamană. Lumea își trimite poze personale pentru a fi mai ușor catalogați și le dau și amprenta vocală... sa fie bine.
Google controlează mailurile pentru milioane de persoane și firme, unii au mai toate documentele stocate la ei. Acestea sunt indexate și se știe tot despre oricine. Multe afaceri au ca unică metodă de contact, serviciile Google. Dacă Google le închide conturile îi falimenteaza instantaneu :D

ei, și-acu' imaginează-ți că banii care nu (mai) sunt in mana ta… sunt la mana altora, nu mai ai control asupra lor ,fiind și tu cu ei la pachet.
Abuzurile vor fi trecute sub tacere, nimeni nu te va susține dacă ți se blocheaza contul…din varii motive, fiindca li se va bloca și lor..... și de aici să te ții dans :) sau paranoia cum zici tu!!
Dar preoții noștri creștin-ortodocși și sunt Slavă Domnului, destui, au "citit semnele vremurilor" și au înțeles că este vorba despre "celebra" pecete profețită de Sf. Ioan, și de aici au început toți (din Grecia, Serbia ,România) să înalțe rugăciuni și să ne trezească și pe noi, oile (dacă avem urechi de auzit) că lucrurile se agravează și că e nevoie de trezvie!
Dumnezeu să te lumineze și pe tine!
Vechi 08.11.2013, 18:26:18
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul

Daca te-ar ajuta Dumnezeu si sa sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)
Daca parintele Paisie Aghioritul, Sfantul de Cernigov si altii ale caror cuvinte le-am repetat au avut paranoia, apoi eu nu schimb paranoia mea cu normalitatea ta! Nici macar nu te-ai sinchisit sa te uiti ce-au scris autorii cartilor citate. Nu. Tu esti sigura ca gandesti logic si gata! Nu trebuie sa te mai documentezi. Daca stii sa repeti ce auzi la televizor inseamna ca gandesti logic si gata.

Last edited by antoniap; 08.11.2013 at 18:28:40.
Vechi 10.11.2013, 21:11:25
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Daca parintele Paisie Aghioritul, Sfantul de Cernigov si altii ale caror cuvinte le-am repetat au avut paranoia, apoi eu nu schimb paranoia mea cu normalitatea ta! Nici macar nu te-ai sinchisit sa te uiti ce-au scris autorii cartilor citate. Nu. Tu esti sigura ca gandesti logic si gata! Nu trebuie sa te mai documentezi. Daca stii sa repeti ce auzi la televizor inseamna ca gandesti logic si gata.

Tin sa iti zic ca nu repet ce se zice la televizor din simplul motiv ca nu ma uit la televizor...
Si da, gandesc logic, si e cam de-ajuns. Ce sa ma documentez? ce scriu unii si altii, fara dovezi, fara vreun studiu, fara nimic? Cu ce ma ajuta sa citesc ceva care nici mkacar documentat nu e?!
Vechi 10.11.2013, 21:37:58
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit "Indosarierea electronica, un mijloc de supraveghere si control al dictaturii mondial

"Indosarierea electronica, un mijloc de supraveghere si control al dictaturii mondiale" - parintele Eftimie Mitra de la Schitul Ortodox Huta -

Cipul biometric, o chestiune mult discutata in ultimele zile atat in presa cat si din vorba in vorba. Impotriva introducerii cipului biometric in acte si a urmaririi mijloacelor de comunicare a cetateanului apar tot mai multe voci, mai ales din lumea monahala. Primul care a ridicat glasul a fost parintele Iustin Parvu de la manastirea Petru Voda, jud. Neamt care i-a indemnat pe cetatenii Romaniei sa ceara autoritatilor statului abrogarea acestei legi. Pentru a vedea care este opinia unui monah l-am rugat pe parintele Eftimie Mitra de la Schitul Ortodox Huta sa ne raspunda la cateva intrebari:

Prof. Cristian Marc - Sunteti licentiat al facultatii de electronica din Oradea, in viata laica ati fost inginer. Cum vedeti comunicatul parintelui Iustin catre romani? Cum il comentati din punct de vedere tehnologic?
Pr. Eftimie Mitra -Asa cum e, necesar. La prima vedere am avut impresia ca e prea devreme dar cand am aflat de noile legi cu scop de supraveghere si control a individului mi-am pus intrebarea daca nu e prea tarziu. Parintele Iustin nu va reusi singur sa scoata aceasta lege si de aceea a inaintat aceasta petitie de sustinere prin semnaturi pe care o gasim in mai multe bloguri si siteuri pe internet. Din punct de vedere tehnologic, tinand seama de mersul lumii ceea ce se urmareste este posibil cu mare usurinta, adica supravegherea si controlul populatiei prin mijloace electronice. Initiativei parintelui Iustin i s-au alaturat si multi intelectuali dar si unii duhovnici precum parintele Savatie Bastovoi si altii.

Prof. Cristian Marc -Unii spun ca ar fi doar teama unor monahi fata de tehnica?
Pr. Eftimie Mitra -Si ce ar mai fi putut spune? Trebuia sa zica si ei ceva pentru a-si face treaba mai departe. Si eu sunt monah, am internet si calculator, am aparate electrice si nu ma tem de tehnica. Problema e la ce folosesc unii tehnica. Tot ce se petrece cu impunerea prin lege a introducerii cipului biometric face parte din planul de supraveghere si control a unei noi dictaturi, de data asta la nivel mondial. Acest lucru e tot o chestiune demonica. Cu siguranta nu e de la Dumnezeu. Faptul ca Dumnezeu le ingaduie, nu inseamna ca El e si sursa.

Prof. Cristian Marc -Au mai fost dictaturi, au mai fost oameni urmariti, nu e pentru prima data...
Pr. Eftimie Mitra -Acum e altceva. Cu siguranta, nici o dictatura nu e de la Dumnezeu, nici comunismul si nici capitalismul, dar nici nu a fost asa de intensa si de adanc infipta in viata omului. Credeti ca intamplator s-a dat si legea cu urmarirea telefoanelor, a SMS - urilor, suprafegherea postei electronice si toate celelalte? Nu intamplator. Nimic nu e intamplator. Totul decurge conform unor planuri dirijate de sus, de la cei ce conduc lumea din umbra si decid asupra vietii individului si a popoarelor intregi. Nu avem fonduri pentru sanatate si cultura dar avem, in schimb, pentru aparatura sofisticata prin care sa urmarim viata omului. Nu intamplator cei ce se afla in spatele acestei miscari pe plan global au introdus in codul de bare si in sistemul electronic numarul 666. Biserica Greciei a cerut Uniunii Europene sa se schimbe acest numar dar nu a primit nici un raspuns. Puteau la fel de bine sa puna 777 sau 555 sau orice alt numar dar nu au vrut sa il schimbe. Asemenea si cu ecumenismul, sau cu moneda internationala. Si acestea fac parte dintr-un sistem de globalizare fiecare in planul sau, una in plan religios si alta in plan economic.

Prof. Cristian Marc -Cei care au dat aceasta lege spun ca s-a dat pentru o mai buna organizare si protectie a cetateanului.
Pr. Eftimie Mitra -Aceasta dorinta de stapanire si control asupra vietii omului e o chestiune demonica mascata sub bune intentii. Multi dintre cei de la evidenta populatiei vad problema doar asa cum li s-a prezentat, fara a pune la socoteala si aspectul religios. Chestiunea cu teroristi, cu nevoia protectiei si alte motive vehiculate oficial nu e tocmai cea mai potrivita in Romania. As intelege in America sau in Israel dar la noi nu. Cu toate astea, din cate stiu, suntem prima tara in Europa care a introdus aceasta lege si a doua din lume dupa Americani. Nu trebuia sa ne grabim.

Prof. Cristian Marc -Spuneati de un aspect religios al chestiunii. La ce v-ati referit?
Pr. Eftimie Mitra -La semnul fiarei si la tot ce e legat de acesta.

Prof. Cristian Marc -E aceasta lepadare de Dumnezeu?
Pr. Eftimie Mitra -Cand ma inchin banului e lepadare de Dumnezeu. Cand ma inchin sefului sau vreunei persoane e lepadare de Dumnezeu. Cand ma inchin lui Dumnezeu e bine, asta nu mai e lepadare. Din pacate multi se leapada in acest fel de teama sa nu isi piarda functiile sau salariul bunicel marturisindu-si convingerile dupa cum li se dicteaza si asta nu doar in viata laica ci chiar si in cler. Altii accepta orice fel de compromis pentru a merge pe litoral, sau pentru a beneficia de anumite avantaje materiale lumesti. Aceasta este o forma a lepadarii ce o precede pe cea a profetiei din apocalipsa cu referire la insemnarea cu semnul fiarei. Nu sunt deloc apocaliptic ci chiar incerc sa fiu cat se poate de sincer si realist. Daca as fi cu idei apocaliptice nu mai avea rost sa ne deranjam ca si asa sfarsitul ar fi aproape. Ceea ce se face acum e o etapa de inceput a lepadarii din profetia apocaliptica. Pentru o acomodare cat mai eficienta a individului cu toata aceasta indosariere, s-a introdus treptat codul de bare, apoi buletinele si permisele auto sub forma cartonata, cardurile, apoi biocipul la animale, in prezent sub forma experimentala si la om, urmeaza in viitor cipul in buletin si o sumedenie de forme cu avantaje administrative. Lepadarea propriu-zisa e atunci cand vor implanta semnul fiarei pe frunte si pe mana dreapta, asa precum e si profetia din Apocalipsa. Semnul fiarei fiind 666.

Prof. Cristian Marc -Cand se va intampla aceasta?
Pr. Eftimie Mitra -Nu stiu cand, nu am de unde sa stiu o data certa dar ce pot sa va spun ca spre acolo se tinde in viitor. Deja sunt unii care incearca falsificarea cardurilor, altii spun ca au si reusit acest lucru. Sub pretextul ca aceste vor fi pierdute sau falsificate in viitor se va renunta la aceste carduri si cipuri in documente si se va incerca implantarea in corpul uman, tocmai pe frunte si pe mana dreapta, si aceasta nu intamplator. Toate acestea sunt bine mascate sub forma unor proiecte internationale de protectie si securitate a individului, ca si cum, vezi Doamne, pe cineva l-ar intereseaza de omul simplu.

prof. Cristian Marc

sursa: http://lacasuriortodoxe.over-blog.co...-27107788.html
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30