Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2013, 01:36:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Un manual de logica nu cred ca e prea scump. E bun la casa omului...cateodata. Faptul ca eu accesez netul inseamna ca...cipul e bun dupa logica ta de fier,nu? Toti care acceseaza internetul trebuie sa fie de acord cu orice implica tehnologia ?
Cip in sus,. cip in jos, pai sa fie cip de la un capat la altul, nu cip da, cip ba..blabla.

Citat:
Da,dupa logica ta un credincios daca tot crede in Hristos trebuie sa creada si in Allah. ...ca atfel are credinta selectiva .Hahaha...si nu e bine sa fii prea selectiv,nu?
Dupa cum vezi, au deja nume diferite de restul ce sa mai vorbim..
Vechi 04.11.2013, 08:48:40
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Tot n-ati lamurit-o cu cipurile si actele biometrice ?!

Acuma ca exista acte (de identitate sau bancare, carduri, etc) care contin cipuri cu date biometrice in ele, este o chestiune. Este adevarat ca acel cip contine date personala, iar de fiecare data cand utilizam acel act informatiile noastre personale se stocheaza in anumite baze de date, iar cineva rau-intentionat le-ar putea folosi la un moment dat ca sa ne faca rau.
Insa pe de alta parte, si structurile specializate de informatii isi aleg "tintele"" in functie de anumite criterii (oameni care au acces la informatii, care lucreaza in domenii "sensibile"", in structuri de decizie, etc). Mi-e greu sa cred ca ar interesa un serviciu de informatii de exemplul de cate ori ma duc eu in Basarabia la rude, desi am pasaport cu cip!

Insa in privinta implantarii cipurilor in corpul uman, aici sunt total impotriva. Ar fi o monstrozitate, si cred ca nici un om normal la cap nu ar accepta asa ceva.
Sa vina vreodata cineva sa-mi "propuna"asa ceva, daca nu cu paru'' il iau!
Vechi 04.11.2013, 10:57:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Tot n-ati lamurit-o cu cipurile si actele biometrice ?!
Acuma ca exista acte (de identitate sau bancare, carduri, etc) care contin cipuri cu date biometrice in ele, este o chestiune. Este adevarat ca acel cip contine date personala, iar de fiecare data cand utilizam acel act informatiile noastre personale se stocheaza in anumite baze de date, iar cineva rau-intentionat le-ar putea folosi la un moment dat ca sa ne faca rau.
Insa pe de alta parte, si structurile specializate de informatii isi aleg "tintele"" in functie de anumite criterii (oameni care au acces la informatii, care lucreaza in domenii "sensibile"", in structuri de decizie, etc). Mi-e greu sa cred ca ar interesa un serviciu de informatii de exemplul de cate ori ma duc eu in Basarabia la rude, desi am pasaport cu cip!

Insa in privinta implantarii cipurilor in corpul uman, aici sunt total impotriva. Ar fi o monstrozitate, si cred ca nici un om normal la cap nu ar accepta asa ceva.
Sa vina vreodata cineva sa-mi "propuna"asa ceva, daca nu cu paru'' il iau!
Argumentul asta e expirat de mult, exista deja alte sisteme care pot fi folosite pentru urmarire, gen Internet, telefon mobil, de care cipofobii nu s-au lepadat si nici prin cap nu le trece asa ceva.
Pai cum si-ar mai imprastia mesajul?
Cum ar renunta la convenientele si comoditatile telefonului mobil? Pregatire apocaliptica, dar nici chiar asa..
Vechi 06.11.2013, 05:49:53
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Arrow

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Argumentul asta e expirat de mult, exista deja alte sisteme care pot fi folosite pentru urmarire, gen Internet, telefon mobil, de care cipofobii nu s-au lepadat si nici prin cap nu le trece asa ceva.
Pai cum si-ar mai imprastia mesajul?
Cum ar renunta la convenientele si comoditatile telefonului mobil? Pregatire apocaliptica, dar nici chiar asa..
De ce au mai facut cipul daca toate celelalte sisteme erau de ajuns pentru. ..ce-si doresc cei care conduc lumea? Poate e "putin" diferit cipul asta tot asa cum e putin diferita compozitia painii fata de cea a painii otravite. Dupa logica ta 0,009 % otrava din painea otravita e nesimnificativa. Tot aia e painea buna sau otravita pentru o diferenta de 0,0093
Tu ai si o problema de atitudine (emotionala) care te face sa judeci persoanele nu ideea dezbatuta ceea ce desigur este o eroare logica. Problema daca folosesc telefoanele sau internetul cei care scriu despre cip e irelevanta, discutia e cipul nu ce fac persoanele care discuta despre cip. Observi vreo diferenta?
Vechi 06.11.2013, 10:18:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
De ce au mai facut cipul daca toate celelalte sisteme erau de ajuns pentru. ..ce-si doresc cei care conduc lumea?
Ca sa te dai tu pe Internet si sa ai telefon mobil bine mersi monitorizat dar care se pare ca nu te isterizeaza atat cum te isterizeaza ala de pe cardul bancar de ex. care poate spune mult mai putine despre tine.

Citat:
Poate e "putin" diferit cipul asta tot asa cum e putin diferita compozitia painii fata de cea a painii otravite. Dupa logica ta 0,009 % otrava din painea otravita e nesimnificativa. Tot aia e painea buna sau otravita pentru o diferenta de 0,0093
Probabil ca esti genul care daca ar fi intrebat care e diferenta intre un cip si o paine n-ar putea-o spune, cel mult ar putea spune ca painea e otravita dar nu aia care maninca el in fiecare zi, ci doar cornuletzele cu seminte din care oricum nu cumpara niciodata sau daca trebuie musai sa cumpere ia din alea fara seminte si zice ca sunt ok.

Citat:
Tu ai si o problema de atitudine (emotionala) care te face sa judeci persoanele nu ideea dezbatuta ceea ce desigur este o eroare logica.
Nu pot sa nu remarc defecte de gandire.
Daca citesti cu atentie ce am scris mai sus si ce ai citat tu, am punctat tocmai asta, un soi de defect de logica sau ipocrizie daca vrei - nu am pretentia ca asta este definitoriu pentru caracterul/gandirea lor pentru ca toti putem avea din astea, dar nici nu pot sa nu le semnalez pentru ca sunt destul de grave.

Citat:
Problema daca folosesc telefoanele sau internetul cei care scriu despre cip e irelevanta, discutia e cipul nu ce fac persoanele care discuta despre cip. Observi vreo diferenta?
Ba e foarte relevanta.
Jumatate daca nu 3/4 din argumentatia "anticip" se incadreaza la "monitorizare, incalcarea libertatii", chestie pentru care exista deja dispozitive (calculatorul cu internet, telefonul mobil, sau chiar fix) care istericii in cauza le folosesc bine mersi fara sa-si faca vreo grija in privinta asta.
Vechi 06.11.2013, 11:41:46
antoniap
Guest

Implicit

Sa inteleg ca unii vor sa ne convinga de binefacerile cipului in mod absolut dezinteresat! Ce mare grija au de sanatatea noastra! Ce nerecunoscatori suntem ca nu le apreciem eforturile!

http://www.pakalertpress.com/2013/11...ldiers-brains/

Last edited by antoniap; 06.11.2013 at 16:21:45.
Vechi 07.11.2013, 10:33:30
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
De ce au mai facut cipul daca toate celelalte sisteme erau de ajuns pentru. ..ce-si doresc cei care conduc lumea? Poate e "putin" diferit cipul asta tot asa cum e putin diferita compozitia painii fata de cea a painii otravite. Dupa logica ta 0,009 % otrava din painea otravita e nesimnificativa. Tot aia e painea buna sau otravita pentru o diferenta de 0,0093
Tu ai si o problema de atitudine (emotionala) care te face sa judeci persoanele nu ideea dezbatuta ceea ce desigur este o eroare logica. Problema daca folosesc telefoanele sau internetul cei care scriu despre cip e irelevanta, discutia e cipul nu ce fac persoanele care discuta despre cip. Observi vreo diferenta?
Binule, nu te mai lupta cu morile de vânt!
Reține ipoteza faptului că astfel de oameni de genul lui Alin își pot schimba convingerile în fracțiune de secundă :) spun asta, deoarece până nu demult susținea ideea unității în diversitate cu scop ecumenist (rugăciunea cu ereticii) și prietenului lui Mihail C. ... iar mai apoi, înțelegând care-i treaba cu găselnița asta frumos ambalată, și-a reconsiderat poziția. (nu știu Mihai cum o fi).
Dumnezeu ne îngăduie ispitele că altfel credința noastră ar sta în cui uscată... n-ar fi lucrătoare, n-am trăi-o!
Uite că totuși rugăciunile preoților, pustnicilor dau roade... știi că trebuia încă de anu ăsta să avem buletine si carnete de sănătate cu cip, se lucrează încă la mentalul nostru, cu mesaje subliminale, cu metode sunt extrem de perfide, dar Dumnezeu le știe toate dinainte și vorba IPS Iustinian Chira: e vremea smintelilor și Dumnezeu ne lasă să ne facem de cap! nouă ne trebuie răbdare :) O admir sincer pe Antonia!!! foarte bătăioasă!!
Vechi 07.11.2013, 13:09:55
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Nu cred ca toti stiu despre ce e vorba, pe mine nu ma intereseaza prea mult subiectul, dar m-am informat odata cand a fost o discutie pe forum.
Am vazut odata un interviu cu parintele Iustin Parvu, spunea ca doar cipurile implantate in corp sunt problema, acum cu actele biometrice e doar o atentionare. Deci ambele tabere cred ca se cearta aproape degeaba.
Asadar cipurile din calculatoare sau altele nu au nicio importanta. Nici cipurile biometrice din buletin sau pasaport nu reprezinta un pericol, e doar o actiune premergatoare, doar pentru asta s-a luat atitudine (cel putin asta spunea Parintele Iustin). Doar cipurile implantate ar fi problema, pana atunci nu are rost sa avem dispute degeaba.
Vechi 07.11.2013, 14:11:21
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Toretic nimeni nu are dreptul sa ne implanteze in corp nimic fara voia noastra. Deci, nu vrei cip in corp (sper sinecr ca nu vrea nimeni asta), nu il accepti. Punct.

Cat despre actele biometrice... serios... lumea oricum afla despre tine aproape orice prin internet sau telefon.
telefoanele-s ascultate, datele personale se pot afla, locatia, prin telefon sau IP, asa ca mult mai mult decat atat nu poate face nici butetinul, nici pasaportul biometric, ba chiar poate ajuta in prinderea si gasirea persoanelor urmarite.

In ceea ce priveste chestiile implantate in corp pentru "mind control", no thank you. Desi... ma cam indoiesc ca poti controla 6 miliarde de oameni deoadata,dupa placul propriu, oricat de performanta ar fi tehnologia (ma refer acum sau in urmatorii 10-20 de ani...).
Vechi 07.11.2013, 17:13:31
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu cred ca toti stiu despre ce e vorba, pe mine nu ma intereseaza prea mult subiectul, dar m-am informat odata cand a fost o discutie pe forum.
Am vazut odata un interviu cu parintele Iustin Parvu, spunea ca doar cipurile implantate in corp sunt problema, acum cu actele biometrice e doar o atentionare. Deci ambele tabere cred ca se cearta aproape degeaba.
Asadar cipurile din calculatoare sau altele nu au nicio importanta. Nici cipurile biometrice din buletin sau pasaport nu reprezinta un pericol, e doar o actiune premergatoare, doar pentru asta s-a luat atitudine (cel putin asta spunea Parintele Iustin). Doar cipurile implantate ar fi problema, pana atunci nu are rost sa avem dispute degeaba.
Parintele Paisie Aghioritul a spus sa evitam raul cel mic, ca sa-l putem evita apoi si pe cel mare. Parintele Justin Parvu n-a fost adept al actelor cu cip, ci dimpotriva. Este important ce a spus parintele inainte de a fi internat in spital, totusi.

La fel ar putea cineva sa ne spuna ca, daca tot avem documente biometrice, n-ar fi o mare problema daca ne implantam in corp si un cip, pentru siguranta noastra. Totul e numai si numai spre binele nostru, fireste!

Unii ne spun ca exista cipuri peste tot. Da, exista, dar pe mine ma intereseaza doar acelea care imi inlocuiesc propriul nume cu un numar! Eu nu sunt un numar. Nu cipul in sine e rau, ci proasta lui intrebuintare.

http://www.youtube.com/watch?v=gAsX10WpJGE#t=12

Last edited by antoniap; 07.11.2013 at 17:17:56.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30