Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2013, 17:57:45
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
spun asta, deoarece până nu demult susținea ideea unității în diversitate cu scop ecumenist (rugăciunea cu ereticii) și prietenului lui Mihail C. ... iar mai apoi, înțelegând care-i treaba cu găselnița asta frumos ambalată, și-a reconsiderat poziția.
Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale să aduci și dovezi atunci când te repezi să arunci ocara asupra oamenilor? Întreb retoric, fiindcă știu că stilul ăsta de acuzații, bazate pe dovezi secrete căpătate de la extratereștrii pitulați în mediul digital sau cazați în creierele voastre, fac parte din marketing-ul obișnuit al ashramurilor cipofobe.

Citat:
(nu știu Mihai cum o fi)
Mihai e bine, mulțumim pentru preocupare.

Last edited by Mihailc; 07.11.2013 at 18:00:21.
Vechi 07.11.2013, 18:13:08
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale...
Intreaba asta un ortodox?
Vechi 07.11.2013, 18:19:18
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Intreaba asta un ortodox?
Un creștin ortodox, mai exact. Că ortodocși există și printre evrei.
Vechi 07.11.2013, 20:09:06
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

MihailC,

Foarte buna remarca legata de ortodocsi. De la o vreme am observat si eu asta, ca ne definim mereu strict ca ortodocsi, uitand ca suntem crestini ortodocsi.
Ca ortodocsi sunt multi, dar crestini putini. Si nu ajunge sa fim doar ortodocsi, trebuie sa mai fim si crestini (pentru cine intelege ce vreau sa zic).
Acum sunt singur ca voi fi taxat drept ecumenist, desi ceea ce am vrut sa zic are cu totul alta semnificatie.
Vechi 07.11.2013, 22:43:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Circula teroarea antiecumenista pe forumul asta :)
Intradevar, neo-ortodoxia asta cipofoba, redefineste nu doar ortodoxia, un 'agiornamento' dupa paranoia neoprotestanta, ci si crestinismul in sine.
Inventeaza, da canoane, ignora pericole evidente si inventeaza altele ridicole, minciuna si manipularea devin virtuti, etc.
Vechi 07.11.2013, 22:44:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale să aduci și dovezi atunci când te repezi să arunci ocara asupra oamenilor? Întreb retoric, fiindcă știu că stilul ăsta de acuzații, bazate pe dovezi secrete căpătate de la extratereștrii pitulați în mediul digital sau cazați în creierele voastre, fac parte din marketing-ul obișnuit al ashramurilor cipofobe
Acelasi lucru vroiam si eu sa i-l cer, dar tu ai formulat-o cel mai bine :)
Asteptam raspuns.
Vechi 08.11.2013, 08:31:01
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Circula teroarea antiecumenista pe forumul asta :)
Intradevar, neo-ortodoxia asta cipofoba, redefineste nu doar ortodoxia, un 'agiornamento' dupa paranoia neoprotestanta, ci si crestinismul in sine.
Inventeaza, da canoane, ignora pericole evidente si inventeaza altele ridicole, minciuna si manipularea devin virtuti, etc.
Teroarea ecumenista ti se pare in regula, fireste! Preotii care au avut de suferit din pricina acesteia o stiu cel mai bine, pe pielea lor (cei care mai traiesc, bineinteles)! Neo-ortodoxia este aceea care permite si cipuri. Unde ai vazut tu ca sfintii parinti sunt de acord cu cipurile? Ei nu stiau ce sunt cipurile , dar stiau ce inseamna sa fii crestin-ortodox.

In zilele noastre, unii habar n-au ce inseamna sa fii crestin-ortodox, dar stiu ca cipurile sunt exact ce le lipseste crestinilor ortodocsi!
Vechi 08.11.2013, 08:55:48
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

antonia, cum ai vrea ca cineva sa aiba o parere despe ceva ce nu exista? (pentru ca nu existau cipuri pe-atunci) sau cel putin nu se stia ce sunt alea cipuri...
poti si tu sa sti ceinseamna sa fi crestin-ortodox, dar sa accepti si cipurile (pana in punctul in care chiar iti pot face rau - implantarea lor in corpul uman-).

Sau daca esti asa de impotriva, de ce mi ai calculator, de ce mai ai telefon (astea-s celamai banele 2 obiecte cu cip care te "monitorizeaza" fara ca macar sa-ti dai seama).
Hai sa nu exageram... daca vei veasi buletin si pasaport cu cip, ce rau iti pot face astea in plus fata de dejabanalul calculator si banalul telefon?
Vechi 08.11.2013, 09:16:51
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Binule, nu te mai lupta cu morile de vânt!
Reține ipoteza faptului că astfel de oameni de genul lui Alin își pot schimba convingerile în fracțiune de secundă :) spun asta, deoarece până nu demult susținea ideea unității în diversitate cu scop ecumenist (rugăciunea cu ereticii) și prietenului lui Mihail C. ... iar mai apoi, înțelegând care-i treaba cu găselnița asta frumos ambalată, și-a reconsiderat poziția. (nu știu Mihai cum o fi).
Dumnezeu ne îngăduie ispitele că altfel credința noastră ar sta în cui uscată... n-ar fi lucrătoare, n-am trăi-o!
Uite că totuși rugăciunile preoților, pustnicilor dau roade... știi că trebuia încă de anu ăsta să avem buletine si carnete de sănătate cu cip, se lucrează încă la mentalul nostru, cu mesaje subliminale, cu metode sunt extrem de perfide, dar Dumnezeu le știe toate dinainte și vorba IPS Iustinian Chira: e vremea smintelilor și Dumnezeu ne lasă să ne facem de cap! nouă ne trebuie răbdare :) O admir sincer pe Antonia!!! foarte bătăioasă!!
Numai lui Dumnezeu I se cuvin laude pentru tot ce face pentru noi. El ne scoate in cale informatiile necesare si oamenii. Noi singuri nu suntem in stare sa facem nimic. E o datorie, nu o dovada de curaj sau de vreo virtute proprie.
Vechi 08.11.2013, 09:32:10
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
antonia, cum ai vrea ca cineva sa aiba o parere despe ceva ce nu exista? (pentru ca nu existau cipuri pe-atunci) sau cel putin nu se stia ce sunt alea cipuri...
poti si tu sa sti ceinseamna sa fi crestin-ortodox, dar sa accepti si cipurile (pana in punctul in care chiar iti pot face rau - implantarea lor in corpul uman-).

Sau daca esti asa de impotriva, de ce mi ai calculator, de ce mai ai telefon (astea-s celamai banele 2 obiecte cu cip care te "monitorizeaza" fara ca macar sa-ti dai seama).
Hai sa nu exageram... daca vei veasi buletin si pasaport cu cip, ce rau iti pot face astea in plus fata de dejabanalul calculator si banalul telefon?
Daca ai vrea sa intelegi, ai intelege si ti-ai raspunde singura la aceste intrebari. Daca Dumnezeu te-ar ajuta sa te apuci pur si simplu, fara orgolii, sa faci o legatura intre pasajele din Apocalipsa si ceea ce se intampla astazi, ai avea mult de castigat si pentru tine si pentru cei dragi ai tai. Pe plan duhovnicesc, fireste, nu pe plan material.

Am explicat deja. Nici-un obiect caree monitorizeaza nu are ,,numarul de om", adica CNP- ul omului. Asadar, exista o diferenta intre documente electronice si internet sau telefon mobil. Daca nu vrem s-o vedem, e problema noastra. Sfintii ne-au prevenit sa nu ne insemnam cu 666 cu un rost, tinand seama de previziunile din Apocalipsa. Asa cum am aratat, sfintii aveau dreptate. Aceasta tehnologie poate fi folosita impotriva omului.

Exista carti care explica detaliat:

http://www.apologeticum.ro/2009/01/s...-mihai-valica/

Staretii vremurilor din urma,
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30