![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 07.11.2013 at 18:00:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Intreaba asta un ortodox?
|
|
|||
|
|||
![]()
Un creștin ortodox, mai exact. Că ortodocși există și printre evrei.
|
|||
|
|||
![]()
MihailC,
Foarte buna remarca legata de ortodocsi. De la o vreme am observat si eu asta, ca ne definim mereu strict ca ortodocsi, uitand ca suntem crestini ortodocsi. Ca ortodocsi sunt multi, dar crestini putini. Si nu ajunge sa fim doar ortodocsi, trebuie sa mai fim si crestini (pentru cine intelege ce vreau sa zic). Acum sunt singur ca voi fi taxat drept ecumenist, desi ceea ce am vrut sa zic are cu totul alta semnificatie. |
|
|||
|
|||
![]()
Circula teroarea antiecumenista pe forumul asta :)
Intradevar, neo-ortodoxia asta cipofoba, redefineste nu doar ortodoxia, un 'agiornamento' dupa paranoia neoprotestanta, ci si crestinismul in sine. Inventeaza, da canoane, ignora pericole evidente si inventeaza altele ridicole, minciuna si manipularea devin virtuti, etc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asteptam raspuns.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In zilele noastre, unii habar n-au ce inseamna sa fii crestin-ortodox, dar stiu ca cipurile sunt exact ce le lipseste crestinilor ortodocsi! |
|
||||
|
||||
![]()
antonia, cum ai vrea ca cineva sa aiba o parere despe ceva ce nu exista? (pentru ca nu existau cipuri pe-atunci) sau cel putin nu se stia ce sunt alea cipuri...
poti si tu sa sti ceinseamna sa fi crestin-ortodox, dar sa accepti si cipurile (pana in punctul in care chiar iti pot face rau - implantarea lor in corpul uman-). Sau daca esti asa de impotriva, de ce mi ai calculator, de ce mai ai telefon (astea-s celamai banele 2 obiecte cu cip care te "monitorizeaza" fara ca macar sa-ti dai seama). Hai sa nu exageram... daca vei veasi buletin si pasaport cu cip, ce rau iti pot face astea in plus fata de dejabanalul calculator si banalul telefon? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am explicat deja. Nici-un obiect caree monitorizeaza nu are ,,numarul de om", adica CNP- ul omului. Asadar, exista o diferenta intre documente electronice si internet sau telefon mobil. Daca nu vrem s-o vedem, e problema noastra. Sfintii ne-au prevenit sa nu ne insemnam cu 666 cu un rost, tinand seama de previziunile din Apocalipsa. Asa cum am aratat, sfintii aveau dreptate. Aceasta tehnologie poate fi folosita impotriva omului. Exista carti care explica detaliat: http://www.apologeticum.ro/2009/01/s...-mihai-valica/ Staretii vremurilor din urma, |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|