Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2013, 22:32:31
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In primul rand, nu e nevoie de card cu cip, buletin cu cip, etc. pentru a avea dosar de sanatate.
Dosarul de sanatate e buba, nu cipofobia, dar cipofobii vad doar cip si atat.

In al doilea rand, raspunsul logic/rational la intrebarea ta este:

1. sa nu poata fi falsificat - datele inscrise in cip nu pot fi falsificate fiind semnate electronic, un sistem folosit pe scara larga deja si care s-a dovedit infailibil pana acum.

2. sa poata fi folosit in tranzactii care implica semnatura electronica - mult mai sigura, evident, decat semnatura de mana.

2. sa poata fi anulat imediat in caz de pierdere
Poate fi un raspuns rational. Dar eu as prefera ca statul sa-si vada lungul nasului si sa nu mai trateze oamenii ca pe vite. Iar oamenii sa nu mai inghita orice rahat sustinand ca oricum este spre binele lor.
Vechi 02.08.2013, 03:14:41
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In primul rand, nu e nevoie de card cu cip, buletin cu cip, etc. pentru a avea dosar de sanatate.
Dosarul de sanatate e buba, nu cipofobia, dar cipofobii vad doar cip si atat.

In al doilea rand, raspunsul logic/rational la intrebarea ta este:

1. sa nu poata fi falsificat - datele inscrise in cip nu pot fi falsificate fiind semnate electronic, un sistem folosit pe scara larga deja si care s-a dovedit infailibil pana acum.

2. sa poata fi folosit in tranzactii care implica semnatura electronica - mult mai sigura, evident, decat semnatura de mana.

2. sa poata fi anulat imediat in caz de pierdere
Poate fi un raspuns rational. Dar eu as prefera ca statul sa-si vada lungul nasului si sa nu mai trateze oamenii ca pe vite. Iar oamenii sa nu mai inghita orice rahat sustinand ca oricum este spre binele lor.
Nu am idee cât rahat a înghițit AlinB, dar el e convins că binele lui e mai bun.
Cele trei puncte pe care le-a amintit el sunt de fapt cele trei pretexte pe care statul și lui i le afișează sub nas la fel ca și celor ce-s reticenți în privința cipului.
Motivul pe care statul nu-l pomenește este că, prin intermediul cipului, purtătorul este permanent monitorizat și înregistrat prin satelit oriunde pe glob; de aceea e important ca el să aibă un cip asupra lui tot timpul și de aceea se încearcă introducerea cipului în toate accesoriile pe care omul este nevoit să le aibă asupra lui.
S-ar putea ca miliarde de oameni să aibă cip?
E improbabil ca miliarde de oameni din zeci de țări, unele aflate în opoziție cu statele federaliste(ce finanțează cipurile), să fie ”cipuiți” și de aceea e ”necesar” un război nimicitor, pregătit deja ”ca glonțul pe țeavă”, care să reducă numărul de ”vite”.
Vechi 02.08.2013, 11:29:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Nu am idee cât rahat a înghițit AlinB, dar el e convins că binele lui e mai bun.
Un foarte vechi membru al forumului, iti spunea la un moment dat Dementius, chestie pentru care l-am dojenit intre patru ochi.

Dar de fiecare data cand iti citesc postarile ma intreb si mir de ce am facut-o.

Oricum, ai raport pentru asta, la restul "rahatului" ca sa vorbesc in limbajul tau favorit, nu meriti un raspuns desi dovedeste o ignoranta teribila si ma amuza de obicei sa expun asa ceva.
Vechi 02.08.2013, 11:23:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Statul se lungeste exact cat cei a caror destine pamantesti le indruma ii permite.

Esti tratat deja ca o vita, daca nu ti-ai dat seama.

Daca mai ai ceva drepturi si o doza de respect, asta e doar ca cei din spatele etichetei "Statul" mai stiu inca de frica multimilor si isi dau seama ca "progresul" care il doresc, nu se poate implementa peste noapte.

Si ba da, au sa inghita orice atat timp cat li se spune ca le face bine.
Chiar si numai cei 23 de ani de "democratie" de la noi cred ca ar fi trebuit sa-ti demonstreze deja asta.