![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cele trei puncte pe care le-a amintit el sunt de fapt cele trei pretexte pe care statul și lui i le afișează sub nas la fel ca și celor ce-s reticenți în privința cipului. Motivul pe care statul nu-l pomenește este că, prin intermediul cipului, purtătorul este permanent monitorizat și înregistrat prin satelit oriunde pe glob; de aceea e important ca el să aibă un cip asupra lui tot timpul și de aceea se încearcă introducerea cipului în toate accesoriile pe care omul este nevoit să le aibă asupra lui. S-ar putea ca miliarde de oameni să aibă cip? E improbabil ca miliarde de oameni din zeci de țări, unele aflate în opoziție cu statele federaliste(ce finanțează cipurile), să fie ”cipuiți” și de aceea e ”necesar” un război nimicitor, pregătit deja ”ca glonțul pe țeavă”, care să reducă numărul de ”vite”. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de fiecare data cand iti citesc postarile ma intreb si mir de ce am facut-o. Oricum, ai raport pentru asta, la restul "rahatului" ca sa vorbesc in limbajul tau favorit, nu meriti un raspuns desi dovedeste o ignoranta teribila si ma amuza de obicei sa expun asa ceva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti tratat deja ca o vita, daca nu ti-ai dat seama. Daca mai ai ceva drepturi si o doza de respect, asta e doar ca cei din spatele etichetei "Statul" mai stiu inca de frica multimilor si isi dau seama ca "progresul" care il doresc, nu se poate implementa peste noapte. Si ba da, au sa inghita orice atat timp cat li se spune ca le face bine. Chiar si numai cei 23 de ani de "democratie" de la noi cred ca ar fi trebuit sa-ti demonstreze deja asta.