![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dădaca e cam scumpă pentru buzunarul românului de rînd. Deci ori la creșă, ori apelăm la bunici, ori mama renunță la serviciu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu toti au bunici care doresc sa aibe grija de nepoti. Bunicii mei nu au dorit asta, bona nu au gasit, asa ca am mers la cresa. Acum nu stiu daca la 1-2 ani copilul e bine sa mearga la cresa sau nu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Asta au recomandat doctorii unei mămici care tocmai a născut...au spus să nu bea lapte, ci să bea iaurt sau brânzică, adică lapte fermentat. Citat:
Citat:
O fi și IPS Laurențiu obsedat de veganism? ![]() Citat:
Oamenii care au o alimenție cu preponderență vegetariană nu prea cunosc boli, nu prea știu de medic (sau foarte rar), de ce? Pentru această realitate îți cam demontează "studiile serioase"? ![]() Păi logic, medicul mănâncă echilibrat, iar omul de rând e atenționat doar când e pe patul de moarte sau îi aruncă praf în în ochi cu "cosumul excesiv de sare, zahărși grăsimi dăunează sănății". Last edited by ovidiu b.; 24.07.2013 at 23:50:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Apropo, IPS e practicant, ceea ce vorbește e acoperit de faptă.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu e bine să fie despărțit de mamă în primul rînd, indiferent că e dus la creșă sau la bunici. La vîrsta asta ar trebui să fie încă alăptat! Dar teoria și practica spun lucruri diferite de multe ori, ca și aici din păcate.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vazut cat de importanta este prezenta mamei, le da copiilor o stare de bine, un echilibru, o buna dispozitie, este ceva greu de descris. Vecina mea a inceput serviciul cand fetita ei a implinit doi ani si cand pleca la munca fetita plangea mult timp dupa ea. O auzeam din camera noastra si imi era tare mila de ea. Baiatelul meu care are nu a implinit inca doi ani, cand vede ca ies din camera imi spune: nu pleaca mami. Daca sunt in alta camera vine repede dupa mine si zambeste fericit cand ma vede. Sunt micuti si au nevoie de noi, in special de mama. Mai am si alte exemple care pe mine m-au ajutat sa inteleg cat de important este ca mama sa se ocupe de copii, sa stea cu ei acasa, in special cand sunt mici, pentru buna si sanatoasa lor crestere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ea a "simtit" ca e nevoie sa-si alapteze copilul la san si la varsta de ...: http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74 As putea sa iau si restul "argumentelor" in parte si sa comentez, dar sunt de o natura la fel de subiectiva.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.07.2013 at 01:30:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai poate fi alaptat si daca merge la gradinita sau cresa. La 1-2 ani copilul nu mananca numai la san. Apoi s-a inventat pompa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un alt dezavantaj este faptul ca nu mai este la fel de steril, mutarea din pompa in biberon cere reguli stricte de igiena si sterilizare. Am observat ca micutii prefera sanul si foarte greu accepta biberonul, chiar daca acolo se afla tot lapte de la mami. Alaptatul la san este mai mult decat hrana, si asta inteleg mamele mult mai bine cand se hotarasc sa ii intarce pe copii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psihoterapie ortodoxa | semilia | Resurse ortodoxe on-line | 62 | 15.06.2015 09:38:39 |
Beletristica ortodoxă | STEPHAN | Arta bisericeasca in general | 30 | 08.04.2013 21:13:33 |
icoana ortodoxa? | maggie | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 6 | 18.10.2008 13:19:47 |
Fratia Ortodoxa | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 04.08.2008 22:19:41 |
"Fratia ortodoxa" | PadreCory | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 25.07.2008 19:33:10 |
|