![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Tuseste? Sari cu antibioticul? A facut rosu in gat? Antibioticul pana nu se mai poate. Are febra? Antibiotic, normal. Ce se intampla de fapt? Antibioticul "curata" inclusiv bacteriile bune care protejeaza organismul si creaza teren pentru o noua infectie. In momentul in care apeleaza la tratamente "naturiste", care chit ca unele sunt apa chioara, situatia incepe sa se schimbe, dar ei cred ca e "tratamentul naturist" cand de fapt pur si simplu au renuntat sa se mai inchine Zeului Antibiotic pe altarul caruia jertfesc sanatatea copilului. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Da,curios ca si mie imi miroase a snobism de la o posta.
Dar cum omul incearca sa exerseze orice reteta a succesului preluata de la cunostiinte nu-I de mirare ca ajungem sa luam in considerare tot felul de solutii. Genul de prejudecata ca odorul trebuie musai sa faca meditatii ca sa reuseasca la examene, ca si asta ca pt a iesi un om bun din el trebuie musai sa frecventeze o gradinita ortodoxa,din alea scumpe de nu-si poate permite orice lucrator cinstit. Reiese ca parintii nu-si pot aduce aportul lor in educatie si singura salvare spre formarea noului suflet sunt gradinitele particulare! Slava-Domnului ca exista si sunt si mai scumpicele decat celelalte ca nu toti cioflingarii din cartier sa aibe acces.Mai scump,dar macar avem mandria ca puiul nostru ala cu mot e acolo! Sa fie intr-un loc cu crema societatii nu sa se amestece cu prostimea/saracimea care se duce la gradinitele de stat. Apoi o sa-l scolim acasa...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 22.07.2013 at 23:19:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In grupul meu de prieteni,sunt cazuri de familii cu copii care au renuntat la produse lactate si starea sanatatii s-a imbunatatit.Mai ales ca si ei se plangeau de cat de des se imbolnavesc copiii,facand diverse infectii respiratorii. Acum un rau este eliminat!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Știu pe cineva care și-a mutat copilul de la o grădiniță de stat la una neoprotestantă din cauza conflictului cu o educatoare. Și culmea că socrul lui e preot... Eu unul nu mi-aș duce copilul la o grădiniță neoprotestantă, doar sînt atîtea locuri în oraș unde-mi pot da copilul pentru educare - re-educare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si apropo de alptare, in tarile nordice copiii sunt alaptati pana la trei ani. Pentru unii este o normalitate, pentru altii o pricina de uimire si indignare. Tot ce conteaza este binele copilului. Last edited by Ekaterina; 22.07.2013 at 23:40:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt si educatoare mai problematice, si eu am avut una mai ciudatzica..dar nu e o regula in baza careia sa fluturi steguletzul gradinitei "ortodox-particulare" sau a scolitului acasa.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.07.2013 at 01:08:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De a se inscrie intr-o colectivitate, de a respecta niste reguli de bun simt? Si cum ai sa stii ca e pregatit? Daca se agata de fusta mamei, nu e? Citat:
Dar parca si prin blogosfera ortodoxa gasisem sugestii ca sa dublezi varsta de mai sus nu e rau ba chiar sanatate curata.
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi cazul ideal și în alte părți dacă mamele are avea concediu de creștere a copilului de 3 ani. Am auzit că în Belarus e de 3 ani, dar e bine și la noi în România. Ce să mai zici de țările în care după 3-4-6 luni femeile trebuie să se întoarcă la lucru?
|
|||
|
|||
![]()
Si la noi e cu 3 ani daca e cu handicap.
Unele mame chiar le scot certificat de handicap. Sau incearca sa le ofere unul.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psihoterapie ortodoxa | semilia | Resurse ortodoxe on-line | 62 | 15.06.2015 09:38:39 |
Beletristica ortodoxă | STEPHAN | Arta bisericeasca in general | 30 | 08.04.2013 21:13:33 |
icoana ortodoxa? | maggie | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 6 | 18.10.2008 13:19:47 |
Fratia Ortodoxa | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 04.08.2008 22:19:41 |
"Fratia ortodoxa" | PadreCory | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 25.07.2008 19:33:10 |
|