![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
În timp ce altele renunță la salariul net de 1000-1500 de lei ca să-și crească singure plozii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu oricine isi permite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Suntem un popor crescut la coada vacii, daca era asa, eram disparuti de mult.
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Care "medicii"?
Asta cu "Aciditate in corp deci decalcifiaza" este o teorie scrisa si mai ales repetata de cei care nu stiu mare lucru despre echilibrul acido-bazic din organism. O moda de fitze de altfel: "sa mancam alcalin".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-sa manance singur ( la trei ani poate, dar nu intr-un mod satisfacator) -sa mearga singur la toaleta, sa iasa singur din sala de clasa si sa se intoarca singur, sa se spele singur (si nu superficial cum o fac ei la aceasta varsta - de aici atatea probleme ca rotavirus si altele) -sa se imbrace singur, -sa-si exprime nevoile si supararile -sa asculte de educatoare (la nivelul la care un adult o cere) -sa ramana si sa doarma cu alti copii (cu toate ca teoretic nu mai exista program scurt acesta a fost scos, nu stiu daca peste tot stiu doar in sectorul meu, poti sa il iei pe copil acasa dupa programul scurt, chiar daca platesti pentru program lung). Pentru noi acest timp (program scurt) de la 8-12 este chiar iesirea noastra in parc, la aer curat, joaca si soare + masa de dimineata. O alta conditie pentru ca micutul sa mearga la gradinita este sa isi doreasca lucrul asta. Acasa copilul primeste dragoste, atentie, siguranta, o ingrijire net superioara fata de cea de la gradinita. Este un mediu in care se simte bine si se dezvolta la fel de bine si ca parinte vezi asta. Eu nu am auzit pana acum de alaptat pana la varsta de 7 ani, dar tot ce se poate... |
|
|||
|
|||
![]()
Din maternitate, pedatri și neonatologi.
Citat:
Aham, mai nou ce e bine a devenit "fitză". ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pe care doar tu ii cunosti si doar Dumnezeu stie cata minte au pus in afirmatiile alea :)
Citat:
Daca laptele era asa nociv cum spun cei obsedati de veganism, disparam de mult ca popor, otraviti de propria mancare. Citat:
Vino cu studii medicale serioase (nu "doctorii") care sa dovedeasca ca asa este. Eu din ce stiu, studiile au infirmat aceasta ipoteza. In plus, daca o sa binevoiesti sa te documentezi macar ca si teorie care e mecanismul echilibrului acido-bazic din organism, ai sa-ti dai seama ca n-are nevoie de calciu pentru a diminua aciditatea decat poate in cine stie ce cazuri extreme, ceea ce nu e cazul pentru un om sanatos orice ar manca el "acid" si care sigur nu e mai acid decat acidul care il are deja in stomac. Apropo, scapa de ala daca tii musai, rontaie pastilute de carbonat nonstop, vezi ca sunt si inhibatoari de pompa de protoni (medicamentatie) care reduc productia de acid gastric, ar fi pacat sa nu lupti pe toate fronturile cu acidul cel periculos.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.07.2013 at 19:59:44. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce parere aveti despre crese? Asta daca mai sunt in tara.
Pana sa merg la gradinita, eu am fost la cresa(8 ore) si am invatat acolo sa mananc singura si asa. Dupa am fost la gradinita cu program prelungit (8 ore), iar grupele mijlocie si mare le-am facut la gradinita cu program scurt (4 ore). :) Nu prea mai aud sa isi dea cineva copiii la cresa. Acum e la moda bona.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psihoterapie ortodoxa | semilia | Resurse ortodoxe on-line | 62 | 15.06.2015 09:38:39 |
Beletristica ortodoxă | STEPHAN | Arta bisericeasca in general | 30 | 08.04.2013 21:13:33 |
icoana ortodoxa? | maggie | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 6 | 18.10.2008 13:19:47 |
Fratia Ortodoxa | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 04.08.2008 22:19:41 |
"Fratia ortodoxa" | PadreCory | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 25.07.2008 19:33:10 |
|