Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2013, 17:25:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
nu lucrez într-o corporație. deși avem câteva sute de angajați.
iar majoritatea întâlnirilor dir. gen. sunt în calitate de cumpărător, așa că ținuta nu prea contează.
Am inteles!
Poate de aceia si femeile respective vin in slapi si"la cracii goi".

Desi eu am si experienta lucrului intr-o corporatie ,unde femeile nu se puteau abtine sa nu vina cu fuste stramte si scurte sau cu bluze foarte decoltate-in special cele trecute chiar de 30 de ani,care erau sub influenta nefasta a numaratorii inverse!
Nu stiu cum se facea insa cele lipsite de educatie sau experienta profesionala se imbracau cel mai scandalos,de parca doreau sa compenseze cumva lipsurile.
Imi amintesc ca intr-un an de 8 Martie am fost cu colegele intr-un local si una dintre ele a fost confundata cu o prostituata de catre un arab ,intreband-o cu cat vinde seara?Iar noi venisem acolo direct de la serviciu,inchipuiti-va cum era imbracata/dezbracata doamna !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote