![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici femeile nu se pot imbraca oricum, cel putin unde lucrez eu nu poti veni cu bluza decoltata exagerat sau cu fusta prea scurta sau cu pantoloni mulati pe picioare.
|
|||
|
|||
![]()
Prin tarile nordice categoric nu, dar ia sa sa faci o vizita prin Orientul Mijlociu..
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Scuzați-mă doamnă, dar care e legătura între ținuta de la servici (în particular cea zisă de Dumitru, mai lejeră) cu democrația??
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil se referea la libertatea de exprimare prost aleasa in cazul acesta"particular"! Directorul general are sedinte cu diversi colaboratori,clienti,viitori angajati;are vizite neasteptate uneori reprezentanti media,nu se cade sa se imbrace"comod","lejer" sa-l confunzi cu soferul! Nu stiu care este legatura cu democratia,caci acest tip de regim politic vine din Occident iar oamenii de acolo se imbraca in conformitate cu nivelul lor profesional.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 27.06.2013 at 12:08:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar majoritatea întâlnirilor dir. gen. sunt în calitate de cumpărător, așa că ținuta nu prea contează. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate de aceia si femeile respective vin in slapi si"la cracii goi". Desi eu am si experienta lucrului intr-o corporatie ,unde femeile nu se puteau abtine sa nu vina cu fuste stramte si scurte sau cu bluze foarte decoltate-in special cele trecute chiar de 30 de ani,care erau sub influenta nefasta a numaratorii inverse! Nu stiu cum se facea insa cele lipsite de educatie sau experienta profesionala se imbracau cel mai scandalos,de parca doreau sa compenseze cumva lipsurile. Imi amintesc ca intr-un an de 8 Martie am fost cu colegele intr-un local si una dintre ele a fost confundata cu o prostituata de catre un arab ,intreband-o cu cat vinde seara?Iar noi venisem acolo direct de la serviciu,inchipuiti-va cum era imbracata/dezbracata doamna !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu ai citit mai sus ce a zis ca si el si directorul lui umbla la birou in pantaloni scurti? Asa sa inteles in Rom libertatea cel putin asa vad eu de aici si sa stii ca in America nici la tv nu se imbraca prezentatorii asa ca la voi pina si prezentatoare cu vremea se imbraca pe jumatate.