Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2013, 18:41:37
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
la fostul loc de muncă, nenea de la personal mi-a,atras,atenția asupra sandalelor mele, ce le purtăm fară ciorapi.
"e indecent". de parcă aș fi avut unghiile de 5 cm.
"băi nene, vin-o cu mine și îți arăt câteva colege în sandale sau chiar șlapi și cu cracii goi".
"da, dar zi că nu îți place".
bineînțeles că nu m-am conformat.
mi s-a părut o idiotenie, că și răspunsul.
Depinde ce servici ai! la birou nu cred ca iti permite cu sandale fara ciorapi in nici o tara.
Nici femeile nu se pot imbraca oricum, cel putin unde lucrez eu nu poti veni cu bluza decoltata exagerat sau cu fusta prea scurta sau cu pantoloni mulati pe picioare.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 23:42:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Depinde ce servici ai! la birou nu cred ca iti permite cu sandale fara ciorapi in nici o tara.
Prin tarile nordice categoric nu, dar ia sa sa faci o vizita prin Orientul Mijlociu..
Vechi 26.06.2013, 04:21:06
Hartford's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Prin tarile nordice categoric nu, dar ia sa sa faci o vizita prin Orientul Mijlociu..
Eh si tu acuma unde ma trimiti pe la arabi? aia care umbla cu camila pe acolo
Reply With Quote
Vechi 26.06.2013, 18:14:20
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Nici femeile nu se pot imbraca oricum, cel putin unde lucrez eu nu poti veni cu bluza decoltata exagerat sau cu fusta prea scurta sau cu pantoloni mulati pe picioare.
lucrez la birou și acum și atunci. iar directorul general vine în tricou.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2013, 02:30:32
Hartford's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
lucrez la birou și acum și atunci. iar directorul general vine în tricou.
Mai mai ce companie o fi si aia? de fapt nu ma mai mira ca asa sa inteles democratia in Romania.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2013, 08:51:51
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Scuzați-mă doamnă, dar care e legătura între ținuta de la servici (în particular cea zisă de Dumitru, mai lejeră) cu democrația??
Reply With Quote
Vechi 27.06.2013, 12:04:34
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Scuzați-mă doamnă, dar care e legătura între ținuta de la servici (în particular cea zisă de Dumitru, mai lejeră) cu democrația??

Probabil se referea la libertatea de exprimare prost aleasa in cazul acesta"particular"!
Directorul general are sedinte cu diversi colaboratori,clienti,viitori angajati;are vizite neasteptate uneori reprezentanti media,nu se cade sa se imbrace"comod","lejer" sa-l confunzi cu soferul!

Nu stiu care este legatura cu democratia,caci acest tip de regim politic vine din Occident iar oamenii de acolo se imbraca in conformitate cu nivelul lor profesional.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 27.06.2013 at 12:08:34.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2013, 16:39:39
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Probabil se referea la libertatea de exprimare prost aleasa in cazul acesta"particular"!
Directorul general are sedinte cu diversi colaboratori,clienti,viitori angajati;are vizite neasteptate uneori reprezentanti media,nu se cade sa se imbrace"comod","lejer" sa-l confunzi cu soferul!

Nu stiu care este legatura cu democratia,caci acest tip de regim politic vine din Occident iar oamenii de acolo se imbraca in conformitate cu nivelul lor profesional.
nu lucrez într-o corporație. deși avem câteva sute de angajați.
iar majoritatea întâlnirilor dir. gen. sunt în calitate de cumpărător, așa că ținuta nu prea contează.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2013, 17:25:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
nu lucrez într-o corporație. deși avem câteva sute de angajați.
iar majoritatea întâlnirilor dir. gen. sunt în calitate de cumpărător, așa că ținuta nu prea contează.
Am inteles!
Poate de aceia si femeile respective vin in slapi si"la cracii goi".

Desi eu am si experienta lucrului intr-o corporatie ,unde femeile nu se puteau abtine sa nu vina cu fuste stramte si scurte sau cu bluze foarte decoltate-in special cele trecute chiar de 30 de ani,care erau sub influenta nefasta a numaratorii inverse!
Nu stiu cum se facea insa cele lipsite de educatie sau experienta profesionala se imbracau cel mai scandalos,de parca doreau sa compenseze cumva lipsurile.
Imi amintesc ca intr-un an de 8 Martie am fost cu colegele intr-un local si una dintre ele a fost confundata cu o prostituata de catre un arab ,intreband-o cu cat vinde seara?Iar noi venisem acolo direct de la serviciu,inchipuiti-va cum era imbracata/dezbracata doamna !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2013, 13:00:51
Hartford's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu ai citit mai sus ce a zis ca si el si directorul lui umbla la birou in pantaloni scurti? Asa sa inteles in Rom libertatea cel putin asa vad eu de aici si sa stii ca in America nici la tv nu se imbraca prezentatorii asa ca la voi pina si prezentatoare cu vremea se imbraca pe jumatate.
Reply With Quote
Răspunde