Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.04.2013, 12:14:22
mbmbmb mbmbmb is offline
Member

Data înregistrării: 06.04.2013
Locație: Lugoj
Religia: Ortodox
Implicit

@N .Priceputu
"Mi se pare că cei mai mulți dintre noi avem (încă) nevoie de o mamă la sânul căreia să mai sugem, care să ne mângâie, să ne poarte de grijă. Pe vremea comunismului Statul a încercat să joace rolul ăsta, iar când „a murit”, am rămas un popor de orfani. Așa se explică nostalgia după „cât de bine era înainte”........."

Domnule Priceputu,ma bucur tare mult sa constat ce tineret destept si credincios s-a ridicat in Campulung-orasul meu natal!!!!sunt deosebit de incantata sa va citesc interventiile.Sper sa va ajute Bunul Dumnezeu sa aveti o viata pe masura credintei dvs.Toata stima si respectul meu.
Reply With Quote
Vechi 24.04.2013, 12:26:53
N.Priceputu
Guest

Implicit

Vă mulțumesc tare mult, însă trebuie să vă mărturisesc că tânăr am fost, deștept încă nu (însă mă pricep destul de bine să fur de la alții), în privința credinței aș fi putut să-mi spun și N.Credinciosu – pentru că și sunt, și nu sunt – iar în privința originii, iarăși pot să vă dezamăgesc: sunt moldovean.
Însă am o stimă deosebită pentru Câmpulung, unde locuiesc doar de aproape un an.
Reply With Quote
Vechi 24.04.2013, 13:10:03
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Iertati-ma ca intervin, daca vi se pare indiscreta intrebarea puteti sa nu-mi raspundeti.
Si pana acum un an unde ati locuit ?
Reply With Quote
Vechi 24.04.2013, 13:19:30
N.Priceputu
Guest

Implicit

Până anul trecut în București. Vreo 30 de ani.
Iar înainte de asta, în Onești.
Reply With Quote
Vechi 24.04.2013, 13:30:01
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Iar înainte de asta, în Onești.
Câți ani? Hai, spune tot!
Reply With Quote
Vechi 24.04.2013, 13:35:29
N.Priceputu
Guest

Implicit

Nu chiar tot. Oricum, astea n-aveam de ce să le țin la secret. Poate se mai găsește cineva din Onești, mai știi?
Reply With Quote
Vechi 24.04.2013, 13:36:38
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Vă mulțumesc tare mult, însă trebuie să vă mărturisesc că tânăr am fost, deștept încă nu (însă mă pricep destul de bine să fur de la alții), în privința credinței aș fi putut să-mi spun și N.Credinciosu – pentru că și sunt, și nu sunt – iar în privința originii, iarăși pot să vă dezamăgesc: sunt moldovean.
Însă am o stimă deosebită pentru Câmpulung, unde locuiesc doar de aproape un an.
Tocmai, ca moldovenii sunt repositoriul de credinciosi al Romaniei. Nu stiai? :)
Reply With Quote
Vechi 24.04.2013, 13:41:02
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Eu am crezut ca sunteti din Bucovina. Imi place tare mult acolo. Nu cred ca am vazut in Romania locuri mai frumoase ca cele din Bucovina.
Prin Onesti cred ca nu am trecut niciodata.
La Campulung am fost o singura data si nu pot sa spun ca m-a incantat prea mult.
Sper sa nu va suparati ca spun asta.
Reply With Quote
Vechi 24.04.2013, 13:44:08
N.Priceputu
Guest

Implicit

Nu, de ce m-aș supăra? Și mie îmi place Bucovina tare mult, însă mi-a plăcut și ce am găsit aici: oameni cumsecade, mai senini, mai puțin stresați decât în București, locuri cu multă istorie, cam prăfuită, e drept, prea puțin pusă în valoare.
Reply With Quote
Răspunde