![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si eu sunt misogin: din "incubatoare-mercenare" si "tonomate sexuale" nu prea le scot, la modul general-glumet. Insa Yasmina e una din doamnele acestui forum. Insulta adusa Yasminei este deja porcoasa. Si porcoasa intr-un fel mai...porcos decit toate injuraturile, flatulentele si eructatiile golanesti, chipurile "scapate de sub control".
Ma alatur comentariilor fratelui N.Priceputu, care a exprimat foarte la obiect. Last edited by Barsaumas; 23.04.2013 at 22:19:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Si auto-incantarea de care vorbesti, exagerata, nerealista, poate fi una din cauze.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aceste rinduri off-topic fiind scrise, sa ne intoarcem la subiect. Eu locuiesc chiar linga o biserica. Si nici eu, nici a mea, nu dam pomana la agresivii cersetori tigani (unii de doua ori mai voinici ca mine si capabili sa stea ore intregi outdoors in intemperii), doar fiindca tronul diavolului (uniunea europeana pentru public) sustine si minoritati detracate. Sau fiindca dupa unii e uman, crestinesc, etc. sa fii fraier. Nu, eu (incerc sa) fac (si cind voi avea bani mai multi voi face mai mult) ce face Parintele Talaat din Biserica Ortodoxa Copta: cauta batrini singuri, si le ducea paini, facute manu propria. Da, asa facea omul, cum am scris. Eu nu fac paini, dar mai dau alimente, cind am un excedent alimentar si pot, unor batrini saraci, cind ii gasesc, care "vind verdeturi" pe strada (oamenii adevarati, cu demnitate, nu cersesc agresiv, ca suboamenii de care aproape nu poti intra in curtea bisericii, ci "vind" ceva pentru a salva aparentele). Quod attinet chiria...pai, daca cel cu care intri in relatia de proprietar-chirias isi poate permite, de ce sa nu fie "crestinesc" sa ceri suma q? Nu inteleg atita discutie pentru nimic. Sora Yasmina a avut o atitudine corecta, ca si AlinB, N.Priceputu, si altii. |
|
|