Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2013, 00:24:14
CatalinI CatalinI is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.04.2013
Implicit Oare suntem frati?

Ma uit pe acest thread si ma intreb daca este gazduid pe un site unde dragostea de Dumnezeu si copiii Sai mai este de actualitate. In afara de subiectele discutate este o diferenta intre noi, cei ne-am predat vietiile lui Isus, si cei ce se cearta in jurul unor subiecte triviale pe forumuri lumesti? Atat de mare ne este credinta si dragostea? Cati dintre noi s-au rugat pentru acea femeie si cati au pus mana pe piatra? E un caz trist care ridica multe semne de intrebare. Biserica lui Dumnezeu nu este o cladire si nici parohia unui preot. Biserica este sinergia enoriasilor, a fratilor intru credinta. Nu judec pentru ca judecata este a Domnului, cer doar sa ne cercetam si apoi sa vorbim. Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti.
Reply With Quote
Vechi 17.04.2013, 00:41:14
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CatalinI Vezi mesajul
Ma uit pe acest thread si ma intreb daca este gazduid pe un site unde dragostea de Dumnezeu si copiii Sai mai este de actualitate. In afara de subiectele discutate este o diferenta intre noi, cei ne-am predat vietiile lui Isus, si cei ce se cearta in jurul unor subiecte triviale pe forumuri lumesti? Atat de mare ne este credinta si dragostea? Cati dintre noi s-au rugat pentru acea femeie si cati au pus mana pe piatra? E un caz trist care ridica multe semne de intrebare. Biserica lui Dumnezeu nu este o cladire si nici parohia unui preot. Biserica este sinergia enoriasilor, a fratilor intru credinta. Nu judec pentru ca judecata este a Domnului, cer doar sa ne cercetam si apoi sa vorbim. Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti.

Scuzati-mi interventia,omul a invatat sa se gospodareasca din cele mai vechi timpuri,sa-si castige cu sudoare painea cea de toate zilele.
Vedeti in Biblie aflam numele unor personaje si ocapatia lor lumeasca,unul era pescar,altul comerciant,pastor sau mestesugar.Pana si Iisus a invatat o meserie pe Pamant.

Din pacate cersitul s-a impamantenit in Romania prin exemplul tiganesc si acum mai nou ,toti cersetorii fac apel la emotii,la constiinta crestinului si la versete biblice.

Eu nu sunt impotriva milosteniei ci doar celora care abuzeaza de disponibilitatea emotioanala a noastra.

Rugaciuni se pot face pentru oricine,insa ar trebui sa observati ca in toate cazurile este nevoie(SE CER) de bani sau bunuri materiale!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Răspunde