Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.03.2013, 00:10:03
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Problema e ca lucrurile sunt mult mai complicate si nu e normal ca noi sa ne facem ca nu vedem minciuna. Occidentalii au fost cei mai mari hoti, au furat de peste tot de-au rupt, apoi au pus sclavi sa munceasca pentru ei si apoi si-au mutat afacerile departe de ochii lumii ca sa nu se vada ca e tot sclavie ceea ce fac si acum. Toti copiii care muncesc in Asia tot pentru occidentali muncesc. Toate drogurile din Asia si America de Sud nu le fumeaza mama, tot cei cu bani fac si mai multi bani.Harburile pe care nu ti le-ar cumpara nimeni dar pe care fortezi alte state sa le cumpere la suprapret ( ex : fregate, avioane F 16 ) ne arata clar cum sta treaba in lumea de azi. Pui ochii pe o tara, mituiesti oamenii de varf dupa care o distrugi. Daca se impotriveste vreun nebun scapi de el chiar si la propriu.
Se mai fac si actiuni caritabile. Sa scapam Africa de foame...dandu-le cate un Kg de orez o data pe an pentru fiecare familie. Hai sa fim seriosi.
Of, mai bine nu aminteati lucruri pe care le stiu prea bine, iar imi fierbe singele, si iar ma rog sa aflu ca Iranul si-a salvat demnitatea trasformind Londra, Parisul sau Washingtonul in ce merita sa devina: noi Hiroshime.
Fie ca singele tasmanienilor exterminati de britanici sau al malgasilor macelariti de francezi, si al est-europenilor infometati de eurounionali sa cada asupra urmasilor asupritorilor! Amin!
Si daca un spalacit m-ar ajuta, chiar din mare nevoie de m-ar scoate, tot l-as uri si i-as face rau, cit de mult rau as putea. Pentru ca la ei a face binele e doar mutare de sah. Occidentalul bun e doar cel crapat, pardon, plecat Dincolo.
Dupa faza cu bassistul Leo iorga, un popor cu demnitate ar fi exterminat o garnizoana americana, sau macar un soldat yankeu, ca represalii. Nu e cazul, insa cu noi...dormim un somn balcanic linistit.

Last edited by celestial_pottery; 21.03.2013 at 00:24:13.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 00:30:34
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Of, mai bine nu aminteati lucruri pe care le stiu prea bine, iar imi fierbe singele, si iar ma rog sa aflu ca Iranul si-a salvat demnitatea trasformind Londra, Parisul sau Washingtonul in ce merita sa devina: noi Hiroshime.
Fie ca singele tasmanienilor exterminati de britanici sau al malgasilor macelariti de francezi, si al est-europenilor infometati de eurounionali sa cada asupra urmasilor asupritorilor! Amin!
Si daca un spalacit m-ar ajuta, chiar din mare nevoie de m-ar scoate, tot l-as uri si i-as face rau, cit de mult rau as putea. Pentru ca la ei a face binele e doar mutare de sah. Occidentalul bun e doar cel crapat, pardon, plecat Dincolo.
Dupa faza cu bassistul Leo iorga, un popor cu demnitate ar fi exterminat o garnizoana americana, sau macar un soldat yankeu, ca represalii. Nu e cazul, insa cu noi...dormim un somn balcanic linistit.
Starea ta de spirit ma nelinisteste. Haideti sa ne rugam cu totii; oricum nu rezolvam noi criza mondiala in seara asta.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 00:36:54
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Starea ta de spirit ma nelinisteste. Haideti sa ne rugam cu totii; oricum nu rezolvam noi criza mondiala in seara asta.
Aveti dreptate; sunt extrem de violent in exprimari si ginduri. Mihnea insa, ma stie ca nu pot omori o musca, dar ma descarc si eu. Si da, sunt si voi ramine antioccidental, indiferent daca ma voi exprima blind sau violent. Nu sunt genul care zica, din stupida de ascultare, ca flatulentele unui Papa sau unui cardinal, sau ale unui politican de la Vest de Tisa, miros a trandafiri. Sau, pe partea cealalta, ale unui Mitropolit de cartier din vreun oras grecesc. (No, iar va urc pe toti in capu-mi. Dar mai bine asa decit sa va mai certati la nesfarsit; cum bine spuneti, nu rezolvam noi criza lumii intr-o noapte de postari).
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 00:48:21
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Aveti dreptate; sunt extrem de violent in exprimari si ginduri. Mihnea insa, ma stie ca nu pot omori o musca, dar ma descarc si eu. Si da, sunt si voi ramine antioccidental, indiferent daca ma voi exprima blind sau violent. Nu sunt genul care zica, din stupida de ascultare, ca flatulentele unui Papa sau unui cardinal, sau ale unui politican de la Vest de Tisa, miros a trandafiri. Sau, pe partea cealalta, ale unui Mitropolit de cartier din vreun oras grecesc. (No, iar va urc pe toti in capu-mi. Dar mai bine asa decit sa va mai certati la nesfarsit; cum bine spuneti, nu rezolvam noi criza lumii intr-o noapte de postari).
Ar mai fi multe de spus, dar nu e timp in seara asta. Asa ca va urez Noapte buna tuturor! Si maine e o zi.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 00:48:38
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Cred ca era Teo Peter. Leo Iorga e cineva care a cantat la Compact pentru un timp, nici nu cred ca stie stie la bass cred ca stie sa cante doar la ...microfon.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 01:02:36
Miha-anca
Guest

Implicit

Este foarte greu, daca nu imposibil sa explici unui catolic sau neoprotestant, cum gandeste un ortodox. Dar poate ca urmarind niste filme ortodoxe, faptele acestora sa va inspire si sa va dezvaluie ceea ce nu se poate transpune in vorbe:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14907
In parte sunt filme despre sfinti de dinainte de Marea Schisma, deci sunt si sfinti catolici si ar trebui sa le simtiti atingerea. Dar sunt si filme despre sfinti aproape contemporani cu noi, cum ar fi Sf. Nicolae Velimirovici, care ne arata cat de buna ambasadoare poate fi Biserica. Sau Sf. Luca al Crimeii, film in care vedem fata adevarata a URSS-ului si atitudinea oficialilor fata de Biserica. Aceste Filme pot fi privite ca adevarate filme documentare, valoroase si din punct de vedere istoric.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 09:51:35
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cred ca era Teo Peter. Leo Iorga e cineva care a cantat la Compact pentru un timp, nici nu cred ca stie stie la bass cred ca stie sa cante doar la ...microfon.
Scuze, Teo Peter, da; odihneasca-se in pace!
Reply With Quote
Răspunde