![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca, daca ne grabim sa aruncam cu pietre in Dumnezeu, putem plati o taxa pentru aceasta distractie! Asa, ca neam. Nu spun sa-i obligam pe chinezi si pe musulmani sa participe la orele de religie ortodoxa. Se pot gasi solutii in astfel de cazuri.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ăia-s Azur. Brăileni d’ai mei.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Credeam ca-s bucuresteni de ai lui Dumitru de vreme ce canta aia cu Bucuresti.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bucureșteni sunt Asur. A, și Remus Cernea, roacărul ateu.
|
|||
|
|||
![]()
Asociatiile seculariste sunt niste closete colective ambulante. Sunt atit de prosti incit nu isi dau seama ca reduc omul excat la asta: trupuri muritoare, descompuse si recicilate in citeva zeci de ani. Ceva de care ne scirbim la alte fiinte (un cadavru lasat descompuneii e tabu in cele mai multe culturi, nu?), dar cind cadavarizam spiritual intregi continente nu mai e scarba.
Pentru ca in asta (se) transforma ateii militanti: mere corpses. Asta suntem, fara Dumnezeu: zombie "inteligenti". |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, si Moise nu-stiu-cum (irelevant, oricum) e buzoian.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum sunt o gramada de ore de matematica si nu elementara ci complicata,exercitii complexe,sunt ore de fizica de chimie cu MULTE INFORMATII INUTILE!Trebuiesc lasate orele acestea de chimie,fizica,matematica dar sa se REDUCA INFORMATIILE INUTILE CUM SUNT ACUM IN PROGRAMA!
Oricum..unii..mor de grija religiei in scoli.Pacat.ORICUM EA NU E OBLIGATORIE CI OPTIONALA!In fine... Sunt la liceu si INVAT o gramada de INFORMATII INUTILE PENTRU VIATA!SINCER,IMI PLACE MAI MULT O ORA DE RELIGIE,DE ISTORIE DE GEOGRAFIE DECAT UNA DE MATEMATICA,FIZICA,CHIMIE. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă spui chestia asta, presupun că ești de acord și cu faptul că nici statul nu ar trebui să hotărască ce să învețe copiii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt proști. Sunt ori ignoranți, ori rău intenționați. Dar nu par proști.