![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Articolul 32 paragraful 7. Ideea e ca nu trebuie sa fac cerere ca sa mi se asigure un drept. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
în același paragraf se pomenește de libertate. îți spune ceva acest cuvânt? repet: de ce BOR îi este frică de oprionalitatea acestei materii? |
|
||||
|
||||
![]()
Si cine spune ca este obligatoriu... poti sa faci cerere in care sa spui ca esti fara Dumnezeu si cu asta ai terminat ! (adica esti LIBER sa faci ce vrei)
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum sunt o gramada de ore de matematica si nu elementara ci complicata,exercitii complexe,sunt ore de fizica de chimie cu MULTE INFORMATII INUTILE!Trebuiesc lasate orele acestea de chimie,fizica,matematica dar sa se REDUCA INFORMATIILE INUTILE CUM SUNT ACUM IN PROGRAMA!
Oricum..unii..mor de grija religiei in scoli.Pacat.ORICUM EA NU E OBLIGATORIE CI OPTIONALA!In fine... Sunt la liceu si INVAT o gramada de INFORMATII INUTILE PENTRU VIATA!SINCER,IMI PLACE MAI MULT O ORA DE RELIGIE,DE ISTORIE DE GEOGRAFIE DECAT UNA DE MATEMATICA,FIZICA,CHIMIE. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt proști. Sunt ori ignoranți, ori rău intenționați. Dar nu par proști.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar inutile nu sunt. decât dacă îți vezi viitorul la săpat de șanțuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Educatia religioasa e un drept al fiecaruia si nu trebuie sa fac cerere sa mi se asigure un drept. Poti sa renunti la el daca vrei si asta e. La noi nu prea merge smecheria ca stim cum lucreaza ateii. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu e o intrebare, e o smecherie pe care o faci. Nu exista nici un motiv pentru care cineva sa invete muzica si nu religie. Sau orice altceva. Doar ca pentru ca ai tu ceva personal cu religia crezi ca ceilalti oameni ar trebui sa gandeasca la fel ca tine sau eventual sa faca cerere.Fa tu cerere, ca tu ai o problema nu ei.
|
|