![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Păi dacă mi-ai fi arătat-o pe-a ta nu ți se pare că erai mai credibil... în a mă face să mă rușinez în fața celui care chiar a priceput ce a vrut să zică părintele când s-a referit la capăt? Ca să mă convingi că știi ce a zis călugărul părinte Cleopa trebuia să-mi arăți că știi cine este Capul, și că știi ce înseamnă un păcat care pătează fustele credinței căruia Dumnezeu îi pune capătul potrivit cu faptele. (mulțumesc de aprecierile exclusiviste și unice) Last edited by vsovivivi; 30.01.2013 at 16:18:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Uite un exemplu de confuzie:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...633#post499633 Scrie asa: "Ce nu ne place in Biserica" - si e vorba de lacasul unde mergem la slujba. Atunic de ce e scris cu litera mare? Biserica, scris cu litera mare este termenul pentru biserica in sens de credinta, de Biserica a lui Hristos.
|
||||
|
||||
|
Pentru un user unic in felul lui , asa si aprecieri , dar important este pana la urma sa mergem pana la Capat !
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 19:09:58 |
| Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 17:48:18 |
| "Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 13:12:40 |
| Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 21:40:11 |
|
|