![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() legatura directa e ..."Și de aceea Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă în minciuni, ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea" (II Tesal. 2,11-12) si care are radacina in necredinta noastra!! in suflet, in inima....e pa... suntem "imprastiati", ravasiti, nauciti si prin "jucariile" astea, ne gandim ca gasim "o rezolvare" de a impaca sufletul cu "strictul necesar" din bunurile materiale.... dar de fapt, noi nu mai credem ![]() tot incerc sa nu mai intru pe forum, da' nu reusesc deloc.... in ultimele saptamani mi-am invinetit fata la cate palme mi-am dat citind postarile lui Alin!! :D nu stiu daca face pe nebunu' sau chiar crede ce zice cu "no problem"!!! cauta scanteia si va apare si legatura! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In primul rand, cred ca oamenii de aici nu au aceasta inclinatie de transumanisti singularitarieni, veneratori de tehnologie. In al doilea rand, tocmai o bucata de siliciu cu un rfid primitiv sa fie motivul de lauda luciferica al omenirii? Macar de era vorba de nemurirea biologica(sau macar iluzia), o inteligenta artificiala adevarata, sau macar mancare gratuita, era ceva . Asa, niste metale presate intre 2 foi de hartie sau bagate intr-un muschi, e cam jenant. Dar totusi, daca tot vrei veneratori de tehnologie si progres, avem deja membri Adeptus Mechanicum transplantati aici, in prezent, pe batrana Terra. Un cip nu o sa schimbe situatia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau cel putin, apeleaza la credulitatea celor care nu-l mai au, ei insisi fiind doar instrumente a unei propagande din care isi deriva alte avantaje. Si unii chiar si-au exprimat convingerea ca "metalele" au capacitati magice. Intr-o carte importanta printr-o asociatie dubioasa de peste Prut si editata si comercializata de manastirea Petru Voda, chiar se sustine (printre alte aberatii) in mod explicit aceasta idee, cum ca diavolul saracul a epuizat instrumentele de ispitire a omenirii, care de atata virtute a devenit imuna probabil la vechile tehnici pierzatoare de suflet, si a a trebuit sa vina cu cipurile magice cu puteri vrajitoresti si supra-tehnologice, rupte din filmele SF neoprotestante cu pretentii duhovnicesti.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 00:06:13 |
|