Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2012, 10:57:33
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Acordul expres se refera la acordul in scris, deci tu Demetrius daca dai in scris: "m-am lepadat de Hristos si-l imbratisez pe mamona" inseamna ca ai facut asta in mod constient, insa daca tu scrii "sunt de acord sa mi se ia amprenta digitala" si semnezi atunci asta si inseamna, nu interpretarile tale! Daca esti panicat de actul de identitate cu cip, du-te si declara-ti buletinul pierdut, platesti 11 lei, ti-l faci acuma rapid si 10 ani stai linistit ca e valabil.
10 ani? Asta-i limita ta de gandire? Iti dai seama ce "sperante" imi propui?

Ma deznadajduiesc ca nu-ntelegeti ca eu sunt primul care s-ar bucura daca as gresi pentru ca nimeni n-ar avea nimic de pierdut; dar, adevarat iti spun: nu-s interpretarile mele!

https://www.google.ca/#hl=en&sugexp=...w=1280&bih=601

Voi le respingeti fara sa le intelegeti fiindca ori aveti alte planuri in "opozitie", ori nu va convine sa va conformati lor ca e incomod, e greu, e prea greu.
Vechi 21.12.2012, 12:40:16
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Voi le respingeti fara sa le intelegeti fiindca ori aveti alte planuri in "opozitie", ori nu va convine sa va conformati lor ca e incomod, e greu, e prea greu.
Ar fi bine sa vorbesti in numele tau personal si sa nu-ti mai dai cu presupusul despre cum gandesc alti oameni si ce planuri au, atata timp cat nu ii intrebi in mod direct.
Vechi 21.12.2012, 16:14:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Ar fi bine sa vorbesti in numele tau personal si sa nu-ti mai dai cu presupusul despre cum gandesc alti oameni si ce planuri au, atata timp cat nu ii intrebi in mod direct.
Pai toata logica lor e un exercitiu de imaginatie.

Sa isi imagineze ce obligatii le creaza, sa-si imagineze ca se opun unei mari tradari, ca ii pasc mari persecutii si ca acumuleaza o mare virtute.

Iar adevaratele probleme trec pe langa ei.
Vechi 17.01.2013, 02:30:18
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
10 ani? Asta-i limita ta de gandire? Iti dai seama ce "sperante" imi propui?

Ma deznadajduiesc ca nu-ntelegeti ca eu sunt primul care s-ar bucura daca as gresi pentru ca nimeni n-ar avea nimic de pierdut; dar, adevarat iti spun: nu-s interpretarile mele!

https://www.google.ca/#hl=en&sugexp=...w=1280&bih=601

"Voi le respingeti fara sa le intelegeti ". Da, ai dreptate. Aici este cheia problemei.

M-am gandit deseori la egiptenii, care nu vrut sa dea drumul evreilor din Egipt, in ciuda a tot ce au vazut infaptuit de catre Moise. Dar le intunecase Dumnezeu mintea si erau incapabili sa mai inteleaga ceva...
Vechi 17.01.2013, 10:14:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
M-am gandit deseori la egiptenii, care nu vrut sa dea drumul evreilor din Egipt, in ciuda a tot ce au vazut infaptuit de catre Moise. Dar le intunecase Dumnezeu mintea si erau incapabili sa mai inteleaga ceva...
Ai dreptate - asa sunt si cipofobii, chiar ei raspandesc materiale care arata ca nici o Biserica Ortodoxa nu a considerat CNP -ul sau actele biometrice o problema duhovniceasca, ei au sa o tina pe a lor, ca sunt o problema duhovniceasca si ei sunt reprezentatii adevaratei ortodoxii, cei care nu zic ca ei sunt fricosi, influentabili, etc.

Ce exemplu mai bun trebuie de atitudine sectara si minte intunecata?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Vizita papala in 2013 ? Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 92 13.09.2012 21:04:03
Dictatura Biometrica atinge Onestiul aristide Stiri, actualitati, anunturi 7 19.08.2009 21:18:43
Se schimba cartile de identitate Capy Generalitati 21 06.05.2008 18:59:20
Scurt pasaj dntr o carte noua scristim Intamplari adevarate 8 24.03.2007 00:06:13