Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2013, 15:48:24
IonescuMarian IonescuMarian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.01.2013
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Spun asta deoarece a avut momente in care mi-a spus ca e dispusa sa faca acest "compromis" sa ne mutam impreuna inainte de casatorie. ( Poate atunci o sa decopar sau o sa descopere ca nu poate sa tolereze anumite lucruri, pe care nu le-ar putea afla, daca nu am face acest pas). Dincolo de principiul cu concubinajul vad un lucru util in asta.
Nu vreau sa o presez cu chestia asta, vreau sa o fac sa inteleaga ca e bine si pentru ea daca amanam momentul.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2013, 16:16:49
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonescuMarian Vezi mesajul
Spun asta deoarece a avut momente in care mi-a spus ca e dispusa sa faca acest "compromis" sa ne mutam impreuna inainte de casatorie.
cu un preot ortodox ati discutat cu privire la ceea ce tu numesti acest "compromis"?

vezi ca Dumnezeu numeste altfel acest pacat de moarte...
Reply With Quote
Vechi 16.01.2013, 16:34:44
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
cu un preot ortodox ati discutat cu privire la ceea ce tu numesti acest "compromis"?
vezi ca Dumnezeu numeste altfel acest pacat de moarte...
Cand am citit ce a scris si mai ales vazandu-i nickul, primul gand a fost ca nu e nimic real, ci doar a vrut sa ne testeze reactia, asteptandu-se la replici similare cu ce ai spus, din moment ce a pus problema pe crestinortodox, nu softpedia. Insa si o fictiune poate fi comentata.

Last edited by ioanna; 16.01.2013 at 16:58:07.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2013, 17:11:03
Zeytin Zeytin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2011
Locație: United Kingdom
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Cand am citit ce a scris si mai ales vazandu-i nickul, primul gand a fost ca nu e nimic real, ci doar a vrut sa ne testeze reactia, asteptandu-se la replici similare cu ce ai spus, din moment ce a pus problema pe crestinortodox, nu softpedia. Insa si o fictiune poate fi comentata.
Si la ce se asteapta de la acest forum? Sa incurajam concubinajul? Nici nu si- a scris apartenenta religioasa la profil.
Vechi 16.01.2013, 17:14:44
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Zeytin Vezi mesajul
Si la ce se asteapta de la acest forum? Sa incurajam concubinajul? Nici nu si- a scris apartenenta religioasa la profil.
Niciunul din cei care au raspuns, n-a incurajat concubinajul, ci fiecare s-a oprit asupra unui aspect.
Reply With Quote
Răspunde