![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu ești sigur?
Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ca sa nu mai zic ca se pare ca te confuzi cu Sf. Apostoli.. Citat:
Refa afirmatia in asa fel incat sa nu sune a prostie si sa vedem cine are dreptate. Sau fa pe smecherul in continuare, daca tu crezi ca mai salvezi ceva asa..
|
|||
|
|||
![]()
Ce șmecherii? Tu citești înainte să scrii? Eu ți-am răspuns exact la subiect, adică: detaliile pe care tu le cereai sunt scrise aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...3&postcount=42
Citat:
Prost din punctul tău de vedere, însă tu ai tot dreptul să crezi...Cel ce contravine ideilor tale l-ai pus pe lista neagră...e sectar, habotnic și mai nou ”cipogob”? Cine te împiedică să crezi în asemenea concluzii? Mai ales că îți aparțin. Citat:
Citat:
Dacă nu ești în stare să porți o discuție nu e cazul să apelezi la tot felul tertipuri, să știi că nu mă intimidez așa ușor. Last edited by ovidiu b.; 08.01.2013 at 03:25:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Tie ti-am raspuns, Ovidiu; dar lui AlinB nu mai e cazul sa-i raspunda cineva, cici el urmareste inchiderea topicului, ceea ce-i foloseste doar lui. Parerea mea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da am văzut, dar nu era cazul să-ți răspund. Tocmai am anticipat întrebări de genul: Cine ești tu să vorbești? Cine îți dă ție acest drept? samd...
S-ar putea să fie o soluție. Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 08.01.2013 at 01:21:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Carmen Paduraru - Despre atitudinea noastra fata de sistemul biometric ( cu ceva timp in urma)
http://www.youtube.com/watch?v=W7yKO27UkVg |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vizionat filmulețul...dar unele soluții sunt penibile...ce treabă are polițaiul cu legea pe care trebuie să o aplice? Nu polițaiul dă legea. Pus în balanță, eu văd mai multă ceață decât lumină. Sincer eu unul nu aș lua de bune aceste ”sfaturi”, este impropiu spus sfaturi. E îngrijorător faptul că luăm de bun orice zboară pe internet.
Last edited by ovidiu b.; 08.01.2013 at 10:09:12. |
|
||||
|
||||
![]()
desigur, ca sa credem orbeste ii trebuie eticheta de mare duhovnic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre bazaconia de mai sus: las-o balta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|