![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce mai conteaza , draga Ana Maria , Maica Domnului in fata lor hidoasa si plina de puroi urat mirositor ! Maica Domnului ? Hm , mult mai important pentru ei este propria persoana , sa nu fie "vanati" , adica au obsesia persecutiei , sa nu fie siofonati de vorba lumeasca , sa li se plece lumea ,orice dar numai de Maica Sfanta nimic . Sunt oameni care uita ca smerenia se castiga prin ispite , prin insasi aceste incercari venite din stanga sau din dreapta , uita , uita tot , mai putin ce a spus X sau Y la o anumita ora sau data . In maladia lor se simt urmariti , jigniti din cale afara si asta explica si haosul din viata lor reala , find obsedati doar de cele lumesti si aspectul tinutei exterioare , uitand de putregaiul interior . Maica Domnului ? Hm , ce mai conteaza ea , cand X sau Y il deranjeaza si-i doreste cu ardoare pieirea , fie si din acest amarat spatiu virtual . Bufnesc , trantec , se smiorcie , ameninta cu plecarea , indeamna la revolta , fac jocuri de culise murdare , indeamna la plecarea de pe acest forum-site , crezand ca aduc paguba administratorilor si propietarilor , fac orice , spumega cand se simt sifonati , "urmariti" , "atacati" , si atunci Maica Domnului trece pe locu doi , trei , sau oriunde , dar nu aici . Citeam , draga glykis , ieri parca , cum in furia unui astfel de individ , cum blestema pe o sora de a noastra , Ioana parca , sa-si rupa unghile in tastaura ! Sunt in stare de orice , numai de Maica Domnului nu au timp , sau o trateaza cu superficialitate , caci imaginea lor e mult mai importanta . O zi buna , draga glykis ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar daca am inteles ce ati vrut sa spuneti, exprimarea d-voastra a fost nefericit aleasa. Citat:
Sa nu exageram, nu m-a blestemat nimeni, a fost un ping-pong verbal, atata tot. E totusi deranjant si dureros totodata cand oamenii te suspecteaza de intentii ascunse, ca doresti sa-i duci in inselare, ca scopul tau e sa le abati atentia de la ceea ce sunt in sufletul lor etc. si de aceea mai reactionezi. Last edited by ioanna; 28.12.2012 at 15:14:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Cum va mai place sa va tachinati. Unul spune ca nu jigneste, ci ironizeaza ( de parca ar exista ironie fara batjocura), celalalt face trimiteri indirecte. Va las :) Am citit suficient.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dar mai încetați, măi, odată !!!!
Vă faceți de râsul curcilor. Ziceți fiecare o rugăciune, beți un pahar de vin și scrieți aici așa: eu sunt vai de capul meu, dar Hristos mă iubește și pe mine la fel ca pe fratele Cristi/Mosh Neagu/sora Ioana/Icsulescu, Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acu' merg sa-mi pun o cana de vin la fiert! Ioana, inteleg ca te-am necajit mai mult decat am crezut. Uneori fac greseala sa cred ca daca eu apreciez ironia ce mi se face si mi-o insusesc ca pe o lectie, ar trebui sa fie si ceilalti la fel. Citindu-te mai pe-ndelete, cred ca in acea zi eu am fost indispus din alte motive (acea reclama la un site pt adulti) si mi-a casunat pe mesajul tau (inca o data spun: NU PE TINE!). Din reactia ta, inteleg ca nu prea m-ai ierta... Fratilor, daca eu cad in abatere (si cad atat de des), taxati-ma, ca sa ma pot indrepta. Am cochetat cu astrologia (inca mai am niste influente pe ici - pe colo), am avut temeri despre previziunile mayase (inca sunt usor ingandurat in anumite privinte), am intrat in biserici catolice, fiind in vizita prin locuri straine, doar sa vad cum e in interior, si n-am spus-o duhovnicului fiindca n-am considerat necesar... Ironia poate indrepta, daca nu ne ascundem in spatele mandriei. Dar o jignire e mai greu s-o poti trece cu vederea. Cristi, daca nu ai vin, ti-as trimite eu vreo 10 litri sa bei in sanatatea mea si a celorlalti membri!... Asta ca sa intelegi ca dincolo de "virtual" sunt un om normal care nu tin manie si sunt rezistent la "tavaleala"... Cat despre faptul ca m-ai trecut pe lista grupului de rugaciune, pe mine ma jigneste... Eu voiam sa poti tu sa ierti si sa te rogi pentru mine, pacatosul!...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre vin , am din belsug , caci nevasta mea este din patria vinului , Urechesti de Vrancea , avem cam doua hectare partea noastra , dar nu sunt consumator inrait , caci orice bautura imi da dureri de cap , plus tensiunea , asa ca mai ponderat cate o tara ! Un an nou cu bucurii ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pai am vorbit, pentru ca si tu si Glykis l-ati luat mai dur pe Marinescu. Cred ca nu s-a exprimat el prea bine, n-a vrut sa lezeze. In general, neoprotestantii au senzatia ca noi suntem atat de focusati pe Sfinti, ca ne incredem in ei, incat uitam de Hristos sau au senzatia ca-i punem pe acelasi palier si asta din cauza cunostintelor lor lacunare despre cultul sfintilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|