![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da' s-a cam rărit activitatea pe topicul ăsta.
Cică au dat mexicanii un comunicat cum că sfârșitul lumii se amână pe o durată nedeterminată din cauza condițiilor meteo nefavorabile din emisfera nordică. Pe de altă parte paleoastrofizicienii mayași, cât erau ei de vizionari, n-au luat în calcul faptul că luna decembrie a anilor 2000+ ai civilizației occidentale, este plină de diverse festivități care abat atenția de la o eventuală catastrofă cosmică cu potențial distructiv asupra biosferei. Până la stabilirea următorului termen fatidic de către militanții new-age campați la Tikal, ne putem umple timpul cu postmodernele apocalipse soft implementate cu sprijinul Microsoft (partea logistică), 20 Century Fox (partea de imagine și marketing) precum și număr mare de habotnici voluntari din toate religiile lumii.
|
|||
|
|||
![]()
Stai că încă nu s-a sfârșit ziua pe tot globul pământesc.
![]() Last edited by ovidiu b.; 21.12.2012 at 23:54:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Pardon, tocmai ca le-au amestecat, adica vointa omului a lucrat cu vointa lui Dumnezeu, s-a pus ceva in miscare, daca stateau doar in rugaciune si nu miscau un deget, ii lua apa, sau valul..ma rog.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vrei să spui nu numai în cele materiale, ci și în cele spirituale. Ieri m-am spovedit și împărătășit, eu și casa mea. Cu cîteva zile înainte am adunat o sumă frumușică de la mulți colegi și vecini, bani pe care i-am cheltuit pe mîncare pe care am donat-o spitalului de copii din oraș. 55 de copii cu handicap se vor bucura de ele, mulți colegi de-ai mei au făcut o faptă foarte bună și iată că acum îți ofer exemplul propriu: du-te și fă cel puțin la fel. Pînă una-alta nevastă-mea alăptează și trebuie să mănînce. Dumnezeu știe că sînt în stare să țin și post negru pe durată nedeterminată, numai să aibă familia ce mînca și apă bună de băut. Mîntuitorul a menționat printre altele și pilda omului înțelept care și-a construit casa pe stîncă. Nu că aș fi eu vreun înțelept, dar să știi că nu stau rău cu discernămîntul.
|
||||
|
||||
![]()
La 7:30 m-am trezit. Am mers în boxă să-mi construiesc ferestre de sticlă pentru perioada mai rece care urmează, ținînd cont că am murături, apă și mîncare anul ăsta.
Pe la 10:00 mă sună soția să vin la masă. Pînă la 12:15 am ajutat-o cu fiică-mea, ne-am pregătit de plecare. La 12:40 am ajuns la Lore86 acasă și i-am dus pe ea și pe soțul ei undeva unde aveau treabă. Apoi a urmat un maraton de cumpărături de vreo 6 ore. Nu pentru mine, că vorba cuiva, am terminat din timp cu cumpărăturile. Pe la 19:45 am ajuns la ea acasă. Am mai povestit, am mîncat bine... Pe la 23:00 am ajuns acasă. Am scanat scurt canalele pe televizor, am dat drumul la net cînd a adormit fiică-mea. Și așa s-a făcut 22 decembrie. Dacă nu am dat suficiente detalii, spune doar. :)
|
||||
|
||||
![]()
Am învățat cu ocazia asta că e mult mai ieftin să cumpăr de la piața de gross și că cel mai mare avantaj de fapt este timpul pe care nu-l voi mai pierde cumpărînd aproape zilnic de mîncare. Am învățat magazine despre care nu știam șamd.
|
||||
|
||||
![]()
Problema era doar la capitolul încălzire. Mîncarea pe care am cumpărat-o are marele avantaj că se poate consuma fără să fie tratată termic.
|
||||
|
||||
![]()
Eu pledam pentru un echilibru între calea Mariei și cea a Martei. Și Marta trebuie să se îngrijească de cele duhovnicești, și Maria trebuie să mănînce. Greșesc undeva?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Idem ce ți-am zis mai sus. |
|
|||
|
|||
![]()
Și totuși, erai așa de convins că ceva se va întâmpla în această zi. Spuneai acum 10 luni că: "Îmi voi lua liber din vreme și voi căuta să fiu împreună sau măcar aproape de niște oameni cu credința mai tare decît a mea..."
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|