![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Haideti sa nu fim rautaciosi. In felul nostru, nu suntem cu nimic deosebiti fata de el, doar ca ale noastre le tinem bine-ascunse de ochii lumii!...
Citat:
Si-apoi... care sunt acei prooroci cu frica de Dumnezeu de a caror sfat sa tin eu, crestinul de rand, seama. De unde vin "zvonurile"? De la induhovniciti sau de la cei care nu au nimic in comul cu Harul lui Dumnezeu? Nu cumva, "ascultand" scenariile lor, ma smintesc si eu si-i determin si pe cei de langa mine, mai putin pregatiti duhovniceste, sa ma imite, ca si cum... de la Dumnezeu imi vin aceste ganduri si nu de la vrajmas!... Eu gasesc o inselare vizibila, cel putin din punct de vedere religios. Orice-ar fi, nu asa merge treaba! Cand Dumnezeu vrea, iti arata puterea lui exact cand ti se pare ca ai scapat. Iar eu ma rog sa ne pazeasca pe toti de inselare. Pentru ca unii isi fac rau numai fiindca accepta sa mearga pe un drum laturalnic pentru... "mai multa siguranta", dar care ar putea oricand sa se infunde!! Ori, Calea spre Dumnezeu este una singura. Trebuie sa vrem sa traim, sa ne crestem copiii, sa ne ajutam intre noi cum ne tin puterile, dar daca "de sus" auzim: "Hai acasa!", las jugul lumii asteia si plec fara sa ma eschivez in vreun fel! Sau... macar asa ar trebui!...
|
||||
|
||||
|
Eu pledam pentru un echilibru între calea Mariei și cea a Martei. Și Marta trebuie să se îngrijească de cele duhovnicești, și Maria trebuie să mănînce. Greșesc undeva?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 17:12:48 |
| Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 10.01.2010 00:13:44 |
| De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 02:38:20 |
| 16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 05:59:41 |
|
|