![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vrei să spui nu numai în cele materiale, ci și în cele spirituale. Ieri m-am spovedit și împărătășit, eu și casa mea. Cu cîteva zile înainte am adunat o sumă frumușică de la mulți colegi și vecini, bani pe care i-am cheltuit pe mîncare pe care am donat-o spitalului de copii din oraș. 55 de copii cu handicap se vor bucura de ele, mulți colegi de-ai mei au făcut o faptă foarte bună și iată că acum îți ofer exemplul propriu: du-te și fă cel puțin la fel. Pînă una-alta nevastă-mea alăptează și trebuie să mănînce. Dumnezeu știe că sînt în stare să țin și post negru pe durată nedeterminată, numai să aibă familia ce mînca și apă bună de băut. Mîntuitorul a menționat printre altele și pilda omului înțelept care și-a construit casa pe stîncă. Nu că aș fi eu vreun înțelept, dar să știi că nu stau rău cu discernămîntul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Idem ce ți-am zis mai sus. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai, nu fii invidios :)
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vorba unei prietene: e cel mai frumos sfarsit al lumii! :)) Eu am petrecut ziua de 21 decembrie cu colegii,s-au cantat colinde,s-au papat portocale si bunataturi,ne-am facut cadouri si am impodobit bradul.
A,da si ne-am pus intentia ca anul ce vine sa fie unul roditor,mai ales dpdv spiritual,pentru fiecare dintre noi si pentru intreaga omenire! :)
|
||||
|
||||
![]()
Am făcut milostenia pentru folosul copiilor, nu al meu. Dacă nu aș fi spus asta tuturor colegilor, m-aș fi dus cu mult mai puține produse la spital.
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai priceput. Dar nu-i bai, noi să fim sănătoși.
|
|
||||
|
||||
![]()
offff...va trebui sa astpt pana in 21 decembrie 2112 sa vad ce se va intampla. Pe 21 dec.2012 NU s-a imtampnt NIMIC semnificativ
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
au fost 183 de sfarsituri ale lumii până acum. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|