![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
bine că nu ai bagat un "L" între P și M, deși se potrivea :)) (sper să nu mă sancționeze adminul :D).
|
|
|||
|
|||
![]()
P.M. = Prim Ministru
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, dar tu ai backup, ei nu prea.
|
||||
|
||||
![]()
sunt cazuri pierdute...din pacate
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu atat mai mult imi dau seama cu cat sufera altii mai mult ca mine.
Dar ce are una cu alta?!? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mesajul meu l-am scris in lumina propriei mele experiente cu ungurii din Ardeal, nu departe de zona Harghita, totusi foarte diferita de ea, precum si din Ungaria. E o mare diferenta a vorbi despre unguri in general; aici isi fac loc f usor sentimentele de ura; sau a vorbi despre ei, avand in minte unguri pe care ii cunosti ca oameni. Cum eu ii stiu ca oameni, imi cade f greu sa spun lucruri grave la adresa tuturor ungurilor, de teama ca i-as putea rani si pe cei, pe care ii cunosc, pe care ii stimez si chiar le port recunostinta, pentru modul cum s-au purtat cu mine. Imi repugna orice gand rau despre ei, niste oameni calzi si primitori. E bine, in concluzie sa analizam si sa criticam ideea lor gresita, nu sa-i punem pe toti ungurii la zid, pentru ideile venite de peste granita. Nu mica mi-a fost mirarea, cand am vazut in Ungaria harti cu Ungaria mare! Mie mi se pare o aberatie, dar lor ideea li se pare posibila, printr-o repetare a istoriei. In 1940, cred, partea de Transilvania a apartinut Ungariei. Ori se stie ca istoria nu se repeta. |
|
||||
|
||||
![]()
Propun să înființam rubrica "zicerea zilei".
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|