![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ba mai mult, ceri celorlalți să-și justifice afirmațiile în condițiile în care, repet, dumneata nu o faci. Și nu, ăsta nu e atac la persoană decât poate în câteva minți odihnite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana una, alta, avem acum un Prim Ministru desemnat de Presedintele Basescu.
Ma intreb cum sa procedam ca sa acceptam plagiatul si minciunile cu care ne-a obisnuit zilnic in ultima vreme?!? Plagiatul, luat in deradere de VP, este o fapta penala! Sunt cam descumpanita, caci am sperat ca promisiunea domnului Presedinte, de a nu-l numi pe Ponta ca Prim Ministru, sa fie reala, dar nu a fost decat o iluzie. Inghitim si hapul acesta... Felicitari celor, care l-au votat pe Victor Ponta; il merita cu varf si indesat ca PM. Macar de-ar suporta doar ei consecintele, previzibile din punctul de vedere al celor 7 luni de guvernare... dar de platit, vor plati toti romanii. Ne asteapta vremuri grele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ești din Gorj? Că stimata doamnă din Suedia, pe aceia i-a felicitat. Doar ei l-au votat pe Ponta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In consecinta i-am felicitat pe toti care au votat USL. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
și pe cei care au votat cu Voiculescu sau cu secretara lui Dragnea?!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa e. Alternativele erau PP-DD, PRM si UDMR :) Last edited by ioanna; 17.12.2012 at 17:47:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu dacă sunteți sau nu rumâncă, Ioanna, dar din punctul meu de vedere ca rumân UDMR-ul nu este între alternativele politice, adică nu există ca alternativă politică. Eu când mă duc la vot, chiar și dacă ar fi trecut vreun udemerist sau udmr pe foaia aia, nu văd nici un edmerist candidat și nici un UDMR. Cred că trebuie să fim lucizi și clari și să afirmăm clar că această sectă a udemeriștilor NU ESTE o alternativă politică pentru Poporul Rumân și pentru Rumânia.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|