![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mi-a parut niciodata greu sa-mi serbez ziua de nume fara mancare de dulce iar daca cei din jurul tau sunt de acelasi crez cu tine,atunci este usor. Pana la urma eu sunt sarbatorita si eu impun regulile jocului(mancare de post,sucuri,si lipsa muzicii desantate,vulgare). La petrecerile de la slujba,lucrurile pot scapa usor de sub control daca petrecerea in sine este tinuta in secret. Daca stii dinainte ce se serveste,sau este o lista deschisa poti face unele sugestii in numele tau sau te poti inscrie sa asiguri un anume fel de mancare care bineinteles va fi de post. Eu intotdeauna ma insarcinam sa aduc garnituri de legume,salata orientala de cartofi sau pasta de naut cu cruditati.Nimeni nu sta sa faca vreo remarca aiurea daca te vede cu ceva in farfurie;important este sa ai ceva. Nu asta este cea mai grea faza ![]() Pai ce parca mai poti sa rezisti in fata mirosurilor si imaginilor apetisante?? La noi este bine,ca au anuntat petrecerea dupa Craciun :)) Deci posibilitatea de a infuleca Tiramisu si Panetone in post este imposibila pana acum :)) PS-prietenii pe care ii am acum sunt toti americani,si totusi observ ca o amarata de mancare nu sta in calea prieteniei noastre. Nici nu ar avea cum.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 13.12.2012 at 11:13:39. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|