![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Schimbarea in bine, Incepe cu mine, Printr-o rugaciune!... Pana cand? Pana dincolo de... "capatul rabdarii"! Inca ma mai opresc oameni pe strada sa ma intrebe ce mi-a trebuit de m-am intors, avand in vedere ca mi-am castigat "dincolo" toate drepturile si am o perspectiva extrem de buna, nu doar pentru mine, ci pentru intreaga familie. Dar Crucea mea e aici. Acolo e confort, dar cine spune ca in confort ne putem mantui? Bine, nici saracia nu ne da certitudinea mantuirii, dar macar iti ofera conditiile ei!... Trecand zilnic prin atatea incercari, dar constientizandu-le cu timpul si acceptandu-le ca si pret al mantuirii, cred ca in suflet se asterne o pace pe care n-o poti avea in diaspora, decat daca faci apostolat in acea lume!... E o concluzie personala, si nu trebuie s-o considerati si cea mai inteleapta!...
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 11:34:54 |
| Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 18:30:51 |
| Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 17:44:33 |
|
|