![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi pare rau, cred ca ceri prea mult. |
|
|
||||
|
||||
|
Crin, da, poate.
Când doarme.
|
|||
|
|||
|
Ce mai aveti cu Basescu?!? S-a comportat absolut admirabil de la Referendum incoace. Daca Basescu a devenit o obsesie, mergeti la psiholog... si constat ce ESTE o obsesie pentru multi, incat nu mai sunt capabili sa vada si ce face bine acest Presedinte.
|
|
|
||||
|
||||
|
Admirabil?
Știi că n-are voie să implice-n campania electorală? Știi că a făcut-o? Nu contează pentru cine, dar a făcut-o! Eu știu că prin SE nu prea merge internetul și nu se "prinde" decât hoțnews, da' hai să nu cădem în ridicol.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar oare nu intelege nimeni ce spune Basescu? Cred ca nu; doar asa inteleg aversiunea impotriva Presedintelui. Mai ascultati, fratilor, mesajele lui Basescu si invatati. Daca in decembrie 2011 si pana in februarie 2012 aversiunea era intemeiata, din vara aceasta ura este total de neinteles, mai ales cand beneficiarul efectelor urei este USL. Dar veti vedea incepand de azi care sunt urmarile alegerii facute de 60% din populatie. Pana una alta, se majoreaza taxele. Last edited by Miha-anca; 12.12.2012 at 17:09:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Lumea il uraste pentru ca trebuia demult sa fie demis conform votului popular dar cu toate astea s-a incapatanat sa ramana la cioan impotriva voturilor a milioane de cetateni. Si, pe deasupra complicii lui din teritoriu au luat si masuri impotriva celor care au protestat ca acesta sa fie demis. Ziceti ca ura nu este totusi intemeiata? El sfideaza lumea, asta face. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu nu vad deloc ziditoare astfel de discutii. Oricum ar fi, politica nu este pentru cei care cauta rugaciunea si vor sa se mantuiasca. Inca mai e o perioada buna de post. "Nu dati pacea pe galceava!" Oricum, parerile noastre nu au absolut nici o relevanta, iar tulburarea pricinuita in urma unor vorbe grele, ne provoaca multa suferinta. Cui foloseste simpatia sau antipatia noastra, in acest moment? Lumea e satula, cand de unii, cand de altii, cand de toata sleatca de politicieni!... Sunt convins ca cei care au votat acum cu "cineva", peste o vreme vor fi foarte dezamagiti. Dar la fel s-ar fi intamplat si daca ar fi votat cu "altcineva"... Oare tot nu ne-am inteles lectia in acesti 22 de ani de "democratie" neaos romaneasca?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pana cand, Doamne, pana cand? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cert este ca aceste threaduri de politica nu isi au rostul, dar cu toate astea lumea e atrasa de ele, ne ispiteste mult Satana prin acesti oameni care deschid aceste threaduri. Mai ales cei care vin aici si fac propaganda desantata cand partidului comunist, cand PPDD-ului cand lui Basescu, dupa mine cel mai bine ar fi sa se inchida threadurile politice macar in post. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce este un om viclean? Un om care unelteste ,are planuri ascunse si acesti oameni nu sunt placuti lui Dumnezeu. Noi il plateam din impozite ca sa fie viclean ? Dumnezeu nu a ingaduit sa mai ramana Ungureanu care in 2 luni voia sa vanda tot ce ar mai fi fost de vandut Nu stim ce vor face astia ,dar stim ce au facut ceilalti PDL-ul de ce nu a venit cu propuneri atractive pentru alegatori ?Pentru ca nu toti au simpatii politice de stanga S-au limitat sa stea ascunsi prin cabinete si inca au iesit bine la nivel de tara Nu au iesit pentru ca stiau ce au facut in cei 8 ani Ar mai fi multe de spus dar nu e nici locul nici momentul sa discutam |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 11:34:54 |
| Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 18:30:51 |
| Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 17:44:33 |
|
|