Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2012, 00:09:20
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul

STOP ACTUALEI CLASE POLITICE! TOATE PARTIDELE SUNT COMPROMISE!
daca ai stii cat de multi il regreta si plang dupa el. Daca ar mai putea candida cred ca ar iesi presedinte cu 85% din voturi
Reply With Quote
Vechi 09.12.2012, 00:58:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
daca ai stii cat de multi il regreta si plang dupa el. Daca ar mai putea candida cred ca ar iesi presedinte cu 85% din voturi
Incep sa il inteleg pe CTP...
Reply With Quote
Vechi 09.12.2012, 14:43:38
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
-inseamna ca e jale mare,au fost spalati pe creier romanii de ateii,satanistii comunisti
Reply With Quote
Vechi 09.12.2012, 17:55:29
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

De ce nu rânduiește Dumnezeu oameni credincioși și cinstiți ca să ne conducă țara?
Reply With Quote
Vechi 09.12.2012, 18:06:15
UNNOOM
Guest

Implicit

Poate ca Dumnezeu are alta strategie!

Poate ca ar fi bine sa folosim fiecare tot ce avem la dispozitie ca sa ne dezvoltam si sa dezvoltam societatea!

Cand venim de la munca acasa, ce s-ar intampla daca, in loc stam la televizor ne-am dezvolta o mica afacere, am invata o meserie noua (nu ai nevoie decat de un calculator ca sa inveti programare) sau ne-am continua studiile?

Ce s-ar intampla daca am economisi banii pe care ii dam pe alcool, tutun, meniuri la restaurante si alte lucruri inutile si am cumpara de ei carti, scule, domenii web sau am plati taxele pentru deschiderea unui ONG sau a unei firme? Ne plangem ca altii nu fac nimic pentru noi (politicienii, masonii, Uniunea Europeana etc.) in loc sa ne plangem de timpul pe care il risipim aiurea!
Reply With Quote
Vechi 09.12.2012, 18:55:06
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai.radulescu2003 Vezi mesajul
Care este părerea voastra despre cum trebuie sa fie un conducător (de firma, oraș, țară, un conducător la modul general) ideal. Ce calități trebuie aibă? Ce trebuie sa nu piardă din vedere? Va mulțumesc!

SA SE PREOCUPE DE LOCURI DE MUNCA PT.TINERI SI SA INCURAJEZE NASTERILE...adica sa aiba grija de cele doua pirghii principale care fac un stat sa fie puternic....mai multe nasteri inseamna mai multi angajati ,iar mai multe locuri de munca inseamna mai multe impozite platite catre stat..ceea ce il face mai bogat.
Vechi 09.12.2012, 20:24:13
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
SA SE PREOCUPE DE LOCURI DE MUNCA PT.TINERI
Greu lucru fara o cultura antreprenoriala!

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
SA INCURAJEZE NASTERILE...
Sa constatat in SUA ca la 9 luni dupa penele de curent apar un numar ceva mai ridicat de nasteri! Ar fi interesant ca timp de o saptamana pe an sa ni se taie curentul electric seara dupa ora 21.00!
Reply With Quote
Vechi 10.12.2012, 22:23:14
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai.radulescu2003 Vezi mesajul
Care este părerea voastra despre cum trebuie sa fie un conducător (de firma, oraș, țară, un conducător la modul general) ideal. Ce calități trebuie aibă? Ce trebuie sa nu piardă din vedere? Va mulțumesc!
A rfi bine sa fie un conducator carismatic,adica sa aiba capacitatea de a-i aduna in jurul lui pe cei capabili care sa contribuie la ridicarea tarii din marasmul in care se afla!.....dar momentul nu a sosit inca ,noi romanii tre sa ne mai pocaim de pacatele noastre penru ca bunul Dumnezeu sa ne dea un conducator carismatic si conducatori la nivele mai mici tot asa.
Vechi 11.12.2012, 01:30:56
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul

Poate ca ar fi bine sa folosim fiecare tot ce avem la dispozitie ca sa ne dezvoltam si sa dezvoltam societatea!

Cand venim de la munca acasa, ce s-ar intampla daca, in loc stam la televizor ne-am dezvolta o mica afacere, am invata o meserie noua (nu ai nevoie decat de un calculator ca sa inveti programare) sau ne-am continua studiile?

Ce s-ar intampla daca am economisi banii pe care ii dam pe alcool, tutun, meniuri la restaurante si alte lucruri inutile si am cumpara de ei carti, scule, domenii web sau am plati taxele pentru deschiderea unui ONG sau a unei firme? Ne plangem ca altii nu fac nimic pentru noi (politicienii, masonii, Uniunea Europeana etc.) in loc sa ne plangem de timpul pe care il risipim aiurea!
Asa ar fi cel mai bine, desigur, insa deocamdata noi romanii facem ce am invatat cel mai bine: ne furam, mai departe, caciula si strigam din toti borjocii "hotul!", ba la stanga, ba la dreapta, ba, din nenorocire, drept in sus... Rezultatul e vizibil cu ochiul liber.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:57:15
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul

Foarte bine gândit. Slavă lui Dumnezeu că mai sunt și astfel de oameni care privesc și înainte.
Când pe Lot l-a scăpat Dumnezeu din focul Sodomei ce i-a spus? Să nu privească înapoi că se face stană de piatră, și chiar așa s-a întâmplat cu soția lui.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sotul ideal cdiasimi Nunta 231 17.07.2012 10:34:54
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal sophia Mari Duhovnici si predicile lor 13 12.05.2010 17:30:51
Destin si Ideal OmuBun Generalitati 4 28.08.2009 16:44:33