![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
daca ai stii cat de multi il regreta si plang dupa el. Daca ar mai putea candida cred ca ar iesi presedinte cu 85% din voturi
|
|
|||
|
|||
![]()
Incep sa il inteleg pe CTP...
|
|
|||
|
|||
![]()
-inseamna ca e jale mare,au fost spalati pe creier romanii de ateii,satanistii comunisti
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca ar fi bine sa folosim fiecare tot ce avem la dispozitie ca sa ne dezvoltam si sa dezvoltam societatea! Cand venim de la munca acasa, ce s-ar intampla daca, in loc stam la televizor ne-am dezvolta o mica afacere, am invata o meserie noua (nu ai nevoie decat de un calculator ca sa inveti programare) sau ne-am continua studiile? Ce s-ar intampla daca am economisi banii pe care ii dam pe alcool, tutun, meniuri la restaurante si alte lucruri inutile si am cumpara de ei carti, scule, domenii web sau am plati taxele pentru deschiderea unui ONG sau a unei firme? Ne plangem ca altii nu fac nimic pentru noi (politicienii, masonii, Uniunea Europeana etc.) in loc sa ne plangem de timpul pe care il risipim aiurea! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
SA SE PREOCUPE DE LOCURI DE MUNCA PT.TINERI SI SA INCURAJEZE NASTERILE...adica sa aiba grija de cele doua pirghii principale care fac un stat sa fie puternic....mai multe nasteri inseamna mai multi angajati ,iar mai multe locuri de munca inseamna mai multe impozite platite catre stat..ceea ce il face mai bogat.
|
|||
|
|||
![]()
Greu lucru fara o cultura antreprenoriala!
Sa constatat in SUA ca la 9 luni dupa penele de curent apar un numar ceva mai ridicat de nasteri! Ar fi interesant ca timp de o saptamana pe an sa ni se taie curentul electric seara dupa ora 21.00! |
|
||||
|
||||
![]()
A rfi bine sa fie un conducator carismatic,adica sa aiba capacitatea de a-i aduna in jurul lui pe cei capabili care sa contribuie la ridicarea tarii din marasmul in care se afla!.....dar momentul nu a sosit inca ,noi romanii tre sa ne mai pocaim de pacatele noastre penru ca bunul Dumnezeu sa ne dea un conducator carismatic si conducatori la nivele mai mici tot asa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când pe Lot l-a scăpat Dumnezeu din focul Sodomei ce i-a spus? Să nu privească înapoi că se face stană de piatră, și chiar așa s-a întâmplat cu soția lui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|