![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
eu pot să critic un "apostol" al ateismului, dacă am argumente. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Practic..
|
|||
|
|||
|
Practic...
Christopher Hitchens ataca aiurea circumcizia! Daca este facuta cum trebuie nu prezinta riscuri iar avantajele sunt prea mari (poate preveni infectia cu HIV cu conditia ca circumcizia sa fie facut devreme... gandeste-te ce ar insemna asta pentru Africa). http://www.youtube.com/watch?v=KZTS6iVpSPI Dawkins sta cam prost la capitolul filosofie... desi ideea lui cu mema religioasa a fost geniala (e suficient sa te uiti la Martorii lui Yehova ca sa-ti dai seama)! Si vezi ca in dezbateri atheism vs. crestinism sunt si crestini care au castigat... (de obicei oamenii religiosi pierd atunci cand resping evidentele oferite de genetica si folosesc argumente invalide logic) Last edited by UNNOOM; 05.12.2012 at 09:21:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In domeniul fizic, stiinta prin metoda stiintifica asigura obiectivitatea. Un crestinism care opune o pesudo-stiinta este ridicol, ilar si iritant atat pentru comunitatea stiintifica cat si pentru teologia (dupa metodologia patristica, si aici reamintesc pe Sfantul Luca al Crimeii, care a "rusinat" demonul ateist in chiar inima comunismului sovietic.) Probelema in aceasta dispunta este domeniul metafizic care este negat sau ignorat de atei. Acestia resping apriori gnoseologia teologica, theoria (vederea duhovniceasca)... desi sustin inadecvat in domeniul metafizic doar sensul existenital materialist ateu pentru modul in care functioneaza universul (descris de diverse paradigme stiintifice.) Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
iat atacurile lui sunt, în principal, direcționate către mutilarea genitala. apropo: ce înțelegi prin circumcizie la femei? Dawkins nu este filozof ... da-mi exemple de astfel de dezbateri. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Nu pastrez evidenta tuturor lucrurilor peste care dau... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
care erau răspunsurile rabinului? că fisu a plâns mai mult la prima tunsoare? dacă nu,ar fi trist, aș râde. de multe ori, la unele comentarii, aș avea câte ceva de sus. dar pentru ca iau in calcul posibilitatea de a mi se cere argumente, iar eu scriu de pe telefon și îmi este mai greu să caut, mă abțin. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
a mai fost un ateu aici, care a inițiat următorul subiect: "sunt ateu, întrebați-mă orice". niciodată nu ne-a trimis să batem internetul în căutare de răspunsuri. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
pe de alta parte insa, cauta sa provoace pentru propriul amuzament dezbateri cu "crestini fixisti sau speriati de teorii ale conspiratiei"!!! omul nu doreste convertire la ortodoxie, ce v-o fi asa greu de inteles!! macar el sa fi simtit pericolul acestei "tolerante" ce se vrea neutra in lupta pentru credinta in Dumnezeu si sa NU mai incerce pe viitor (ar fi bine sa-ti sfatuiasca si prietenii) sa ironizeze crestinii cu bruma de credinta!! sper sa se fi lamurit si biata Maricica (hai ca vine Mos Nicolae!! :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Spune-mi si mie unde as putea gasi link-ul cu dezbaterea pe care o am in minte? :)) Last edited by UNNOOM; 05.12.2012 at 22:07:12. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Discutie din cealalta lume | NEYRA 383 | Intrebari utilizatori | 8 | 19.08.2010 20:08:55 |
| Diferenta intre spovedanie si discutie cu preotul | sophia | Impartasania (Taina Euharistiei) | 37 | 06.03.2010 16:46:44 |
| Maturitatea cu care alegem un subiect de discutie. | LERIM | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 07.07.2007 15:00:44 |
|
|