![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
probabil. nu uită că uleiul de cocos tinu la o temperatura de sub 20 și ceva de grade se întărește.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc Cristi ptr. link.:) |
|
||||
|
||||
![]()
logica îmi spune că dacă un ulei devine atât de ușor solid, este mult mai ușor să-l transformi în unt, față de alte uleiuri/grasimi vegetale (vezi margarină).
|
|
|||
|
|||
![]()
ciao! am postat cateva articole pe blogul meu, daca va sunt de folos puteti sa va inspiarti din ele. blogul este: http:// razvanchivulescu.wordpress.com
sper saa va foloseasca ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este acelasi lucru,asa cum zicea si Dumitru73,uleiul propriu zis se solidifica dand impresia de unt. Scuze ca am uitat sa-ti raspund :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
poate ar trebui să ne împărtășim rețete culinare :) decât să ne certam pe alte teme.
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze. :P
![]() Cine se cearta? Nu se cearta nimeni. Vroiam doar sa ma asigur ca presupuenrea mea este corecta, sa stiu pe viitor si sa nu incurc treburile. :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() http://www.razvanchivulescu.wordpress.com
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|