![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
...telina, gulie, ridichi de ambele soiuri, sfecla, albitura.
Dumnezeu a randuit, prin Biserica, atat de intelept posturile... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar despre varianta de post ,ne poti da detalii?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa noua ne-a zis parintele ca/ ca (scuzati) tratament pt durere de gat de ex (si dc nu si de stomac) se poate consuma chiar si lapte cu miere si galbenus. Vinetele le scurg cat pot de bine, dar... mama nu stiu cum le face dar ies bune, dc nu scapa prea multa sare sau condimente, mie insa da si nu. eu picur putin ulei in tigaie, le pun pe ele si cand le intorc mai pun nitel ulei aromat (cu usturoi si ierburi) si e ok. In stare cruda intr-adevar ceapa si usturoiul nu prea ma plac, si nici eu pe ele... Iar cu afect. gastroint...fereasca Dumnezeu... apropos, ai idee ce metode folosesc ai vostri pt diagnosticarea diverticulitei (sau diverticulozei)? Or better not !!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mai ok pateu e cel de la Bucegi original, de la Mandy mie imi place cel cu spanac. Dar t rog nu-i mai da lui pisi ca daca iti face gastrita nu se trateaza decat cu injectii. Pe vremea cand lucram eu la cab. facem o inj. cu arnetin (ranitidina inj) cu 3 sau 6 lei, dar acum nu cred ca mai intalnesti asemenea specimene. Si cateodata se manifesta asa urat boala la pisica incat tb sa-i faci un morman de analize pana te lamuresti ca e doar o gastrita si nu ceva mult mai grav. Si apropos ce prostie mai e si "kamboucha" aia, ca n-am mai auzit de ea!?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() E o bautura facuta din ceai negru si o ciuperca pusa in el, care fermenteaza. Este formata din niste bacterii care traiesc in simbioza. O am de la un calugar de la manastire. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceaiul este bun la gust,dulceag acrisor insa recomandarile lui sunt uluitoare.Practic iti alimenteaza sistemul cu bacterii probiotice. Iar cand bacteriile probiotice lipsesc,ii iau locul bacteriile de Candida albicans(dar si altele )... Cauta pe net,sunt destule informatii dar si retete. Eu am cumparat ciuperca online,de la un producator.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Ingrediente:
Am facut saptamana aceasta painea dupa aceasta reteta si a iesit f.buna. :) Daca veti face si voi, sa imi spuneti si mie cum va iesit. :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sunt extrem de multumit de masina de paine , si adaug cate o lingura de tarate , iar painea iese excelent de buna si gustoasa , fie ca folosesc programul rapid fe o ora si treizeci de minute , fie ca folosesc programul de trei ore . Se pot folosi si semintele de susan in compozitie . Doamne ajuta ! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() *** Repet intrebarea pe care am pus-o acum 2 zișe. Untul de cocos este alta denumire ptr. uleiul(grasimea) de cocos? Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|