Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2012, 01:11:58
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

bun, s-a terminat si anul asta prosteala asta cu Halloweenul(si prosteala la fel de mare cu anti-Halloweenul de aici). Ne vedem la anul. Sa fiti sanatosi!
Vechi 05.11.2012, 11:05:00
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
bun, s-a terminat si anul asta prosteala asta cu Halloweenul(si prosteala la fel de mare cu anti-Halloweenul de aici). Ne vedem la anul. Sa fiti sanatosi!

daca ar fi doar prosteala...totusi Halloween-ul este o sarbatoare evident oculta, in care tinerii sunt indemnati sa se costumeze in draci, vrajitoare si sa vizioneze filme horror cu sange si crime !
Reply With Quote
Vechi 05.11.2012, 11:54:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
daca ar fi doar prosteala...totusi Halloween-ul este o sarbatoare evident oculta, in care tinerii sunt indemnati sa se costumeze in draci, vrajitoare si sa vizioneze filme horror cu sange si crime !
Vad ca muncesti din greu sa-ti construiesti o identitate "ortodoxa" pe acest forum.
Dar suna asa fals..
Reply With Quote
Vechi 05.11.2012, 14:07:15
Simply_me
Guest

Implicit

fetita mea mi-a zis ca la gradinita se va face o perecere de Halloween si ca trebuie sa o costumez in ceva vrajitoare etc,

Se exagereaza ffff mult, pertecere de Halloween la GRADINITA??????????? daca era la liceu mai intelegeam dar la GRADINITA??????!!!!
Reply With Quote
Vechi 05.11.2012, 15:18:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
fetita mea mi-a zis ca la gradinita se va face o perecere de Halloween si ca trebuie sa o costumez in ceva vrajitoare etc,

Se exagereaza ffff mult, pertecere de Halloween la GRADINITA??????????? daca era la liceu mai intelegeam dar la GRADINITA??????!!!!
La liceu deja nu mai e amuzant.
etc = ?

Si nu cred ca e obligatoriu.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2013, 23:36:07
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

hihi,
Se apropie din nou perioada aceea a anului, in care 2 saptamani o sa fie dominat siteul de subiectul, si o sa reciclam aceleasi 3 "studii" in care copiii de gradinita vor sa omoare oameni deoarece sunt costumati in fantome, si bagam multa oculta si desigur, indignare Domne'.
Abia astept.
Stati sa fac floricele. O sa fie amuzant.

Last edited by Patrie si Credinta; 16.10.2013 at 23:41:28.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2013, 10:23:58
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Am citit ce s-a scris anii trecuti... Din puctul meu e vedere...aberatii...la amble tabere. Dar si eu pot sa zis niste aberatii la fel sau poate mult mi mari. Pana la urma Haloweenul e aberatie, chiar daca mi se pare o chestie super funny. Si sincer, nu cred ca copiii, care se costumeaza si pleaca "la colindat" dupa bomboane se gandesc ca e sarbatoare satanica sau pagana. Se gandesc doar ca se vor distra cu prietenii si colegii si isi pot pune imaginatia la lucru sa-si fac costumele, care, nici nu trebuie neaparat sa fie demonice.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Impotriva Halloween-ului C.tin Vrajitoria 37 01.03.2017 13:56:53
'Pagini din istoria neamului romanesc' Laura19 Generalitati 43 25.06.2013 13:31:16
Portul popular/traditional romanesc zaharia_2009 Generalitati 32 03.09.2012 17:54:30
B.O.R. = MAICA SPIRITUALA A NEAMULUI ROMANESC Blanca Biserica Ortodoxa Romana 4 06.08.2008 19:51:45
Abecedar romanesc z3nn Stiri, actualitati, anunturi 4 12.03.2007 00:32:22