![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"daca nu vede violenta la televizor, nu o sa fie violent, nu?". Ei bine, istoria si psihologia umana contrazic asta. Dar in fine, sa stii ca optiunea costumului demonic e minoritar intr-o clasa(cam 1 dintr-o clasa de 25-30, zic din experienta personala). Eu cand eram mic, daca ar fi fost vorba de asta cu Halloweenul, as fii vrut un costum d-ala de gorila. Ce spune asta despre mine, nu stiu. p.s.: deci sa fii imbracat in vampir e mult mai terifiant ca astea? http://traditiidinromania.ro/wp-cont...e-populare.jpg http://www.artizanescu.ro/web_contin...0mare%201g.jpg http://www.bucovina360.ro/applicatio...ina-1-mare.png
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 18.10.2013 at 20:19:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ovidiu b.; 18.10.2013 at 20:38:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stiu eu, din acelasi motiv pentru care burqa nu a fost niciodata la moda pe aici. Citat:
Pt creier, terifiantul e distractiv, intr-un mediu controlat.
|
|||
|
|||
![]()
pentru o minte bolnavă
|
|
||||
|
||||
![]()
sa inteleg ca consideri montagne russeul satanic?
si nu e nimic bolnav, cu totii facem asta, intr-un fel sau altul. Andrenalina si endorfine si chestii.
|
|||
|
|||
![]()
Eram sigur că te legi montagne russe. Nu, de ce să-l consider satanic? Am scris undeva așa ceva?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea este: cum si cine controleaza de fapt lucrurile terifiante? Omul singur sau de fapt Dumnezeu face asta?
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 18.10.2013 at 22:31:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E un mic drog natural, care apare intr-o gramada de momente(stiti, de exemplu, cand ati muncit sau facut sport foarte mult, si ati trecut de oboseala, pana la o anumita stare de bine? Aceeasi chestie in alte concentratii)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Impotriva Halloween-ului | C.tin | Vrajitoria | 37 | 01.03.2017 12:56:53 |
'Pagini din istoria neamului romanesc' | Laura19 | Generalitati | 43 | 25.06.2013 12:31:16 |
Portul popular/traditional romanesc | zaharia_2009 | Generalitati | 32 | 03.09.2012 16:54:30 |
B.O.R. = MAICA SPIRITUALA A NEAMULUI ROMANESC | Blanca | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 06.08.2008 18:51:45 |
Abecedar romanesc | z3nn | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 11.03.2007 23:32:22 |
|