Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2012, 00:44:29
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Pai de unde stiti? imi puteti argumenta va rog? :)
imbelicitate spusa de ortodocsi: prosteli cu cip ale unora cu mai multa zelosenie.

imbelicitate catolica: cutremurul care vine drept consecinta a ''Aceasta va fi cel de-al treilea mesaj, profetia Sfintei Nascatoare anuntata la Fatima''. Deci deja argumentam de pe o interpretare a unei profetii catolice.
Vechi 31.10.2012, 00:44:46
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Cipul tau contine datele tale care nu pot fi citite decat prin sistemul de decodare bazat pe 666.
Asa, si? Ce sa-i fac eu? E pacatul meu??

Citat:
Este un document premergator lepadarii
Pai asa si cand a aparut primul buletin, pasaport sau permis auto din lume a fost un element premergator lepadarii, ca urmau a fi succedate de actele biometrice, nu?

Citat:
Cand se va primi cipul implantat(...)
Cand vor zbura porcii atunci o sa castig la loto. Pai cand?? Ca tot nu ai raspuns... Atata timp cat nu mi-a implantat nimeni nimic in cap sau pe mana, ce trebuie sa ma agit aiurea? De parca n-as avea si altele pe cap, fix la cipuri ma gandesc eu acuma...

Citat:
Daca stii ca acceptarea numarului e lepadare si totusi semnezi de primire, alegi carui domn ii vei sluji. Caci nu putem sluji la doi domni.
Pai si de unde stiu? Cand am ridicat asaportul biometric nu am semnat ca ma lepad de Hristos si nici pe filele lui nu scrie asta. Asa ca nu am ce sa stiu.

Citat:
Sa luam aminte la cuvintele Parintelui Paisie Aghioritul.
Care?

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cipurile din documentele personale sunt premergatoare chipurilor implantate, care in fapt exista deja si se si folosesc pe unii oameni.
Neacceptand chipul, practic te opui si celor implantate.
Am explicat mai sus: practic, dupa logica asta, toate elementele de la facerea lumii au fost premergatoare a ceea ce va urma in final. Ce era sa facem? Buletinul fara cip e premergator celui cu cip. Deci, de ce l-am primit? Ca nu ne opunem implantului? E o logica stupida.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai cipul din calculator si din telefon, de ce-l accepti atunci?
Si tu acum... Alea nu-ti fac nimic, doar le porti mereu la tine (cele din telefon), ci e mai daunator cipul din permisul auto sau cel din pasaport.

Citat:
Nu e vorba de chipurile de la calculator si telefon, ci de cele implantate subcutanat...
Pai si are cineva implantat vreun astfel de cip?? Daca nu, atunci la ce ne mai acuzati atat?

Citat:
Ai putintica rabdare ca intr-acolo ne indreptam.
Si cei de acum 500 de ani tot spre ceea ce vedem noi azi se indreptau. Ei ce ar fi trebuit sa faca??

Citat:
Ori, oamenii, care se opun chipului din pasaport, ceea ce presupune lipsirea de unele comoditati, vor rezista mai usor sa nu isi puna chipul subcutanat, ceea ce iarasi va insemna o viata plina de lipsuri.
Dar nu mai bine mergem sa traim in pesteri? Chiar ca acolo ne vom lepada de tot ce e lumesc si specific secolului 21...

Prea mare tam-tam. Am mai spus: pacatele ma tem ca ma duc in iad, nu cipul din permis cu cel de pe pasaport!
Vechi 31.10.2012, 01:17:34
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
Cipul tau contine datele tale care nu pot fi citite decat prin sistemul de decodare bazat pe 666. Astfel, acum tu, alaturi de nume, porti un numar care este din ce in ce mai important (CNP). Un numar al carui semn este 666. Este un document premergator lepadarii, caci numele tau de Botez inca mai exista la vedere. Acceptarea documenteleor cu cip constituie o cadere.

Cand se va primi cipul implantat, numele tau de Botez va conta si mai putin, de aceea, chiar daca se va trece undeva, acesta nu va mai conta absolut deloc. Tu insuti iti vei spune peste tot NUMARUL si nu NUMELE DE BOTEZ. Practic, tu te vei identifica cu un numar, nu cu un nume. Lepadandu-te de numele de Botez, te lepezi de Hristos. Sa nu fie!

,,Cati in Hristos v-ati botezat
In Hristos v-ati si-mbracat.''

Daca stii ca acceptarea numarului e lepadare si totusi semnezi de primire, alegi carui domn ii vei sluji. Caci nu putem sluji la doi domni.

Sa luam aminte la cuvintele Parintelui Paisie Aghioritul.
Foarte frumoasa si ziditoare explicatie!

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
...Si da, eu am vorbit si cu duhovnicul, pentru ca am simtit nevoia s-o fac. Dupa cate texte, articole si bazaconii am gasit si citit pe net, eram deja intr-o ceata deansa si am avut toata nadejdea ca duhovnicul ma poate ajuta. Si mi-a zis clar ca un pasaport biometric NU e lepadare, ca nu scrie acolo ca ma lepad de Hristos si nici nu dau vreo semnatura in sensul asta!...
Ba e lepadare si semnezi ca altfel nu ti-l elibereaza.

Tu zici ca nu semnezi de lepadare, dar ai fost informat chiar si aici pe forum, ai vazut protestele unor crdinciosi la TV si ai citit(poate) in Scriptura.
Prin semnatura ta, in pofida informatiilor (care se "radicalizeaza" prin Duhul Sfant, altfel nu, raman doar informatii), tu alegi, adica esti de acord, sa primesti cipul cu toate avantajele lumesti; asta e alegerea: avantajele lumesti vs suferinta in numele lui Hristos.

P.S. Inca un lucru foarte serios: de ce ai luat pasapost? Daca ai fost la o inmormantare sau o nunta, este acceptabil(desi si cel provizoriu, ocazional este mai rezonabil), daca ai fost pentru afaceri, sau concediu, nu.
Vechi 31.10.2012, 10:08:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
P.S. Inca un lucru foarte serios: de ce ai luat pasapost? Daca ai fost la o inmormantare sau o nunta, este acceptabil(desi si cel provizoriu, ocazional este mai rezonabil), daca ai fost pentru afaceri, sau concediu, nu.
Sfintia voastra, nu puneti si canon?
Daca a fost la inmormanta sau nunta, doar 3 ani oprire de la Sf. Impartasanie si 500 metanii pe zi.
Daca a fost pentru concediu, 4 ani si jumatae si 750 metanii.
Daca a fost pentru afaceri, 6 ani si 1000 metanii.

Ce ziceti?
Prea ingaduitor?

Atunci sa incercam asa: oprire si de la spovedanie si trimitere direct la Iad.
Suna mai bine? Satisfacut acum?
Vechi 31.10.2012, 10:11:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Practic ce propui: sa ti se introduca telefonul in creier?!? Nu cred ca se poate. Dar chipul implantat are niste proprietati seducatoare: te face supra om, dar manevrabil, ca o masinarie.
Nu-ti da si imaginatie iesita din comun?
Asta ar explica unele chestii, s-ar putea ca unii sa-l aiba deja, crezand ca sunt in opozitie.
Vechi 31.10.2012, 10:12:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ai vazut cat de viclean inainteaza aceasta lucrare? Mai intai am primit in certificatul de nastere sau in buletin acest CNP. E un numar asociat numelui, e inceputul lucrarii. Dar noi raspundem de ceea ce se poate evita in conformitate cu citatele biblice. Daca ni s-ar fi impus si numarul si cipul in acelasi timp, ar fi fost mai multe proteste, totul ar fi fost prea vizibil!
Pai hai sa folosim logica ta: ai acceptat numarul care este premergatori, n-ai sa te poti opune nici cipului.

Gata, ai incurcat-o.
Vechi 31.10.2012, 10:15:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cipurile din documentele personale sunt premergatoare chipurilor implantate, care in fapt exista deja si se si folosesc pe unii oameni.
Neacceptand chipul, practic te opui si celor implantate.
Tocmai ca nu e deloc "practic".

Una e sa faci scandal impotriva a ceva fara a avea cine stie ce consecinte, decat timpul pierdut cu barbologie pe Internet, si altceva e sa te opui impotriva a ceva care te lasa efectiv muritor de foame sau are ca si consecinta pedeapsa cu moartea.

Apropo, s-a aflat pana la urma si la Petru Voda ca noile permise de conducere nu au nici un cip (dincolo de experimentul ridicol de ignorant a lui Filotheu cu cuptorul cu microunde).

Danion s-a lamurit de asta (chiar daca cam tardiv, dupa ce o facut nu stiu cate valuri) insa nu stiu insa daca lumina a ajuns si pana acolo.

Last edited by AlinB; 31.10.2012 at 10:30:26.
Vechi 31.10.2012, 11:29:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Si cum e corect? Vino, te rog, cu lamuriri.
Pai daca ai sa citesti macar capitolul 13 din Apocalipsa, ai sa vezi ca e vorba de fiare cea dintai, fiara de a doua si "chipul fiarei" care are ucide pe cei care nu i se inchina.

Citat:
"Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei."
Abia pe urma se vorbeste despre punerea semnului.

Iar si mai devreme, la versetul 7 spune si despre fiara cea dintai ca
Citat:
"i s-a dat să facă război cu sfinții și să-i biruiască și i s-a dat ei stăpânire peste toată seminția și poporul și limba și neamul."
Nu speculam acum cine ar putea fi cele 3 elemente, in orice caz, e vorba de niste evenimente majore care preced pecetluirea.

Si pana la urma diferenta dintre cei care pierd si castiga razboiul asta e doar asta:

Citat:
"Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului celui înjunghiat."
Deci, in loc de trante iluzorii cu cipusoare, mai bine te-ai intreba daca ai sau nu numele scris acolo, ca orice altceva nu o sa-ti foloseasca.
Vechi 31.10.2012, 13:18:46
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Chiar foarte convingatoare. Nu sufla un cuvant despre cipuri.
Poate ca asa vei intelege (sunt sigura ca doar te faci ca nu intelegi):

15. Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei.
16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.
(Apocalipsa 13)

Si acum interpretarea acestor versete facuta de catre Arhiepiscopul Averchie Tausev: Apocalipsa Sfantului Ioan, un comentariu ortodox.

"Tuturor celor care i se vor inchina lui Antihrist li se va pune un semn pe mana lor cea dreapta, pentru a le reteza facerea de bine si faptele bune, si deasemenea pe frunte, pentru a-i invata pe cei amagiti sa fie obraznici in amagirea si in intunecarea lor. Insa nu va fi primit de cei pecetluiti pe fetele lor cu lumina cea dumnezeiasca. Si pecetea fiarei se va raspandi pretutindeni, in cumparari si vanzari, incat cei care nu au primit-o vor suferi o moarte crunta din lipsa celor necesare". (Sf. Andrei, cap. 37)
Vechi 31.10.2012, 13:33:20
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Deci, in loc de trante iluzorii cu cipusoare, mai bine te-ai intreba daca ai sau nu numele scris acolo, ca orice altceva nu o sa-ti foloseasca.
Nu cred ca merge asa. Ar fi neproductiv sa accept cipurile si sa ma intreb in van, caci raspuns aflu abia dupa moarte, daca sunt sau nu sunt scrisa in Cartea Vietii, in care doar Dumnezeu scrie numele robilor Sai. Nu poti fi inscris acolo nici cu bani si nici cu pile... ei, poate doar cu "pila" pusa de un Sfant, la care te rogi in timpul vietii.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gratia sfintitoare si gratiile actuale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 50 21.07.2013 20:41:59
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? Mirela0110 Generalitati 143 13.10.2011 15:28:56