Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.10.2012, 21:00:17
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul

13, 16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

Biblia este suficient de convingatoare in ceea ce priveste chip-urile.
te intreb si pe tine (asa cum a intrebat-o si pe Antonia): UNDE SI CINE ESTE FIARA APOCALIPTICA? Biblia spune CLAR ca numai atunci cand fiara apare in lume si se introneaza ca stapana a lumii, incape pecetluirea lumii. Daca tu spui ca cipurile=666 atunci UNDE este fiara?!
Vechi 29.10.2012, 22:41:09
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
te intreb si pe tine (asa cum a intrebat-o si pe Antonia): UNDE SI CINE ESTE FIARA APOCALIPTICA? Biblia spune CLAR ca numai atunci cand fiara apare in lume si se introneaza ca stapana a lumii, incape pecetluirea lumii. Daca tu spui ca cipurile=666 atunci UNDE este fiara?!
A inceput cumva implantarea cip-urilor? Cand va incepe, vom sti.
Vechi 29.10.2012, 23:10:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Of, cronologia, bat-o vina.
Mai citeste o data Apocalipsa.
Vechi 29.10.2012, 23:14:31
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit triste vremuri

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Antonia,

Ai uitat atat de repede discutia asta?

Ti-am demonstrat alb pe negru, cu sursele tale, ca nici un sfant ortodox n-a scris nimic despre vreun cip, sunt doar aburelile celor de la "apologeticum".

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...net#post471089
sa nu ne asemanam celor 5 fecioare nebune!!! au adormit si dintr-o data s-a strigat: Iata Mirele!!! si-au ramas pe dinafara cu toata ravna virtutii fecioriei lor!!
sfintii nostri au pomenit de pecete!! au zis cine va primi pe mana sau pe frunte se leapada de Hristos. asa cum atunci cand iti faci semnul Crucii iti aperi trupul de loviturile vrajmasului, asa cum prin mirungerea de la sfarsitul liturghiei primesti binecuvantare prin preot de la Dumnezeu, asa cum prin insasi haina Botezului se salasluieste in tine Duhul Sfant.... tot asa prin pecete (cip) anulezi toate aceste lucruri datatoare de viata!! primesti alt Stapan!!
evident ca notiunea de "cip" era cu totul straina la momentul scrierii Noului Testament! cine a auzit de trezvie va sti sa deosebeasca duhurile de la cine sunt! asa cum bine remarca si Antonia!!
cat despre CINE este fiara si Unde anume este in clipa asta!! sa ne rugam din rasputeri ca Domnului sa mai intarzie aparitia ei (din marea acestei lumi) nu zice asa in Apocalipsa? Dar mai intai trebuie sa vina Apostazia!! o asa mare lipsa de har, o foame cumplita dupa Cuvantul lui Dumnezeu!...
http://carteromaneasca.wordpress.com...i-pecetea-666/
pe Parintele Paisie il socotiti Sfant?
dar pe Ignatie Briancianinov?? o fi Sfant dupa canoanele domniilor voastre? unde va e duhul umilit si inima infranta?? ne mai miram de urgia lui Dumnezeu??
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tre-79943.html
Vechi 30.10.2012, 00:09:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
sa nu ne asemanam celor 5 fecioare nebune!!! au adormit si dintr-o data s-a strigat: Iata Mirele!!! si-au ramas pe dinafara cu toata ravna virtutii fecioriei lor!!
sfintii nostri au pomenit de pecete!! au zis cine va primi pe mana sau pe frunte se leapada de Hristos. asa cum atunci cand iti faci semnul Crucii iti aperi trupul de loviturile vrajmasului, asa cum prin mirungerea de la sfarsitul liturghiei primesti binecuvantare prin preot de la Dumnezeu, asa cum prin insasi haina Botezului se salasluieste in tine Duhul Sfant.... tot asa prin pecete (cip) anulezi toate aceste lucruri datatoare de viata!! primesti alt Stapan!!
Si uite asa facem o ciulama amestecand slaba noastra ortodoxie cu fobiile tehno.

Citat:
evident ca notiunea de "cip" era cu totul straina la momentul scrierii Noului Testament! cine a auzit de trezvie va sti sa deosebeasca duhurile de la cine sunt! asa cum bine remarca si Antonia!!
Poate vrei sa spui la momentul scrierii Apocalipsei, ca NT are mai multi autori si a fost scris de-a lungul mai multor ani.
Sa inteleg ca voi aduceti completarile de rigoare, Apocalipsa in varianta noua si completa.

Citat:
http://carteromaneasca.wordpress.com...i-pecetea-666/
pe Parintele Paisie il socotiti Sfant?
dar pe Ignatie Briancianinov?? o fi Sfant dupa canoanele domniilor voastre? unde va e duhul umilit si inima infranta?? ne mai miram de urgia lui Dumnezeu??
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tre-79943.html
Nici unul din ei n-a scris ceva despre cipuri.

Last edited by AlinB; 30.10.2012 at 00:20:12.
Vechi 30.10.2012, 01:41:58
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul

13, 16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

Biblia este suficient de convingatoare in ceea ce priveste chip-urile.
Citat:
Bun. Si ce legatura are implantarea cu cipul meu din permisul auto sau din pasaport ori din cardul bancar?? Ma poate face cineva sa inteleg??

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Apoi, nu stii daca eu am celular, dar te aventurezi in afirmatia ca as avea incurajat de faptul ca tu nu concepi sa nu ai tu; eu n-am celular, insa recunosc ca am avut cand am avut nevoie.
Dar ai internet! Ha ha!

Bine ca imi dauneaza mie mai mult pasaportul care il folosesc extrem de rar (nu ies des din UE, asa ca...) decat tie internetul! Sper ca stii aia cu barna din ochiul tau
Vechi 30.10.2012, 11:38:18
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Bun. Si ce legatura are implantarea cu cipul meu din permisul auto sau din pasaport ori din cardul bancar?? Ma poate face cineva sa inteleg??

Cipul tau contine datele tale care nu pot fi citite decat prin sistemul de decodare bazat pe 666. Astfel, acum tu, alaturi de nume, porti un numar care este din ce in ce mai important (CNP). Un numar al carui semn este 666. Este un document premergator lepadarii, caci numele tau de Botez inca mai exista la vedere. Acceptarea documenteleor cu cip constituie o cadere.

Cand se va primi cipul implantat, numele tau de Botez va conta si mai putin, de aceea, chiar daca se va trece undeva, acesta nu va mai conta absolut deloc. Tu insuti iti vei spune peste tot NUMARUL si nu NUMELE DE BOTEZ. Practic, tu te vei identifica cu un numar, nu cu un nume. Lepadandu-te de numele de Botez, te lepezi de Hristos. Sa nu fie!

,,Cati in Hristos v-ati botezat
In Hristos v-ati si-mbracat.''

Daca stii ca acceptarea numarului e lepadare si totusi semnezi de primire, alegi carui domn ii vei sluji. Caci nu putem sluji la doi domni.

Sa luam aminte la cuvintele Parintelui Paisie Aghioritul.

Last edited by antoniap; 30.10.2012 at 17:00:45.
Vechi 30.10.2012, 11:46:38
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Eu am CNP-ul încă din 1969. Pe certificatul de naștere. E de rău?
Vechi 30.10.2012, 12:16:19
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Of, cronologia, bat-o vina.
Mai citeste o data Apocalipsa.
Si cum e corect? Vino, te rog, cu lamuriri.
Vechi 30.10.2012, 12:20:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Cipurile din documentele personale sunt premergatoare chipurilor implantate, care in fapt exista deja si se si folosesc pe unii oameni.
Neacceptand chipul, practic te opui si celor implantate.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gratia sfintitoare si gratiile actuale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 50 21.07.2013 20:41:59
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? Mirela0110 Generalitati 143 13.10.2011 15:28:56