![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai citeste o data Apocalipsa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sfintii nostri au pomenit de pecete!! au zis cine va primi pe mana sau pe frunte se leapada de Hristos. asa cum atunci cand iti faci semnul Crucii iti aperi trupul de loviturile vrajmasului, asa cum prin mirungerea de la sfarsitul liturghiei primesti binecuvantare prin preot de la Dumnezeu, asa cum prin insasi haina Botezului se salasluieste in tine Duhul Sfant.... tot asa prin pecete (cip) anulezi toate aceste lucruri datatoare de viata!! primesti alt Stapan!! evident ca notiunea de "cip" era cu totul straina la momentul scrierii Noului Testament! cine a auzit de trezvie va sti sa deosebeasca duhurile de la cine sunt! asa cum bine remarca si Antonia!! cat despre CINE este fiara si Unde anume este in clipa asta!! sa ne rugam din rasputeri ca Domnului sa mai intarzie aparitia ei (din marea acestei lumi) nu zice asa in Apocalipsa? Dar mai intai trebuie sa vina Apostazia!! o asa mare lipsa de har, o foame cumplita dupa Cuvantul lui Dumnezeu!... http://carteromaneasca.wordpress.com...i-pecetea-666/ pe Parintele Paisie il socotiti Sfant? dar pe Ignatie Briancianinov?? o fi Sfant dupa canoanele domniilor voastre? unde va e duhul umilit si inima infranta?? ne mai miram de urgia lui Dumnezeu?? http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tre-79943.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Sa inteleg ca voi aduceti completarile de rigoare, Apocalipsa in varianta noua si completa. Citat:
Last edited by AlinB; 30.10.2012 at 00:20:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Bine ca imi dauneaza mie mai mult pasaportul care il folosesc extrem de rar (nu ies des din UE, asa ca...) decat tie internetul! Sper ca stii aia cu barna din ochiul tau ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand se va primi cipul implantat, numele tau de Botez va conta si mai putin, de aceea, chiar daca se va trece undeva, acesta nu va mai conta absolut deloc. Tu insuti iti vei spune peste tot NUMARUL si nu NUMELE DE BOTEZ. Practic, tu te vei identifica cu un numar, nu cu un nume. Lepadandu-te de numele de Botez, te lepezi de Hristos. Sa nu fie! ,,Cati in Hristos v-ati botezat In Hristos v-ati si-mbracat.'' Daca stii ca acceptarea numarului e lepadare si totusi semnezi de primire, alegi carui domn ii vei sluji. Caci nu putem sluji la doi domni. Sa luam aminte la cuvintele Parintelui Paisie Aghioritul. Last edited by antoniap; 30.10.2012 at 17:00:45. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am CNP-ul încă din 1969. Pe certificatul de naștere. E de rău?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si cum e corect? Vino, te rog, cu lamuriri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Neacceptand chipul, practic te opui si celor implantate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|