![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-ai raspuns la intrebarea asta. Nici la cea dinainte. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai vazut cat de viclean inainteaza aceasta lucrare? Mai intai am primit in certificatul de nastere sau in buletin acest CNP. E un numar asociat numelui, e inceputul lucrarii. Dar noi raspundem de ceea ce se poate evita in conformitate cu citatele biblice. Daca ni s-ar fi impus si numarul si cipul in acelasi timp, ar fi fost mai multe proteste, totul ar fi fost prea vizibil!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Interpretarea pe care secta cipiștilor o dă Cărții Apocapilsei nu este cu nimic mai puțin ridicolă și antieclezială decât toate interpretările fanteziste ale neo-protestanților, plecând de la cei 440.000 de mântuiți ai martorilor lui Jehova și terminând cu Hristos care este Arhanghelul Mihail al adventiștilor. Puteți să ne arătați un document oficial al Bisericii Ortodoxe care învață că cipurile fac parte din lucrarea antihristului ? |
|
|||
|
|||
![]()
Cand vei respecta regulile de comunicare, iti voi spune.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raspunsul meu e cel pe care l-am dat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau sa reiau aici acel topic, pe care s-au spus atat de multe lucruri si s-au dat si link-urile necesare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica noastra Ortodoxa intarzie cu un raspuns oficial!! poate ca Dumnezeu in mare mila SA, a ingaduit ca lucrurile sa fie taraganate la nesfarsit, astfel incat tara noastra sa fie numita birocrata, inapoiata, nedemna de uniunea europeana, etc... (ca cine crede in gargara cu unificarea sub aspectul pacii si-a bunastarii??) Dar!! exista posibilitatea ca padurea sa nu fie vazuta de copaci exista posibilitatea si sa nu existe mai orb decat cel ce nu vrea sa vada... parerea mea sincera e ca posibilitatea cea mai plauzibila e teama!! si e normal sa fie asa!! dar, Sus inimile, cum ni se cere!! :) sa avem doar teama cea buna! teama de Dumnezeu, inceputul intelepciunii!! vroiam sa-mi schimb buletinul pe noua adresa unde m-am mutat! am vazut insa pe cel al unei colege si i l-am aratat si pe-al meu! n-a sesizat diferenta! numele parintilor ei nu mai este trecut pe ce cel nou! al meu este emis in 2007 si daca initial nu s-a mentionat starea civila (ca idee ca nu interesa pe nimeni daca esti sau nu casatorit/a) am zis ca n-o fi bai!! la vremea aceea!! dar acum vazand ca nici numele parintilor nu se mai trece... m-au trecut apele!! n-am mai facut mutatia!! Doamne-ajuta sa ne fie lasata libertatea de-a alege intre actele noi si cele de pana acum!! s-a vazut clar ca sub manipularea "capul plecat sabia nu-l taie", nu se poate trai!! cei 70 de ani de comunism au nenorocit tara asta! dar uitati-va acum: maine daca ar rasari din iarba verde Ceausescu majoritatea l-ar primi cu lacrimi de recunostinta!! s-a murit pentru a scapa de comunism, au fost martiri dintre ai nostri!! ii mai cunoaste cineva azi?! nu stiu cat de uniti suntem ca popor, ca neam, dar ca trup al Bisericii al carei Cap este Domnul nostru Hristos, trebuie sa fim nedezlipiti!! parintele Iustin Parvu e o marturie vie a minunilor lui Dumnezeu! si totusi, se afirma ca e doar marcat de epoca fiarei rosii comuniste si asta-i cauza pentru care provoaca "tulburari"!!! suntem crestini sau ce suntem? judecam dupa ratiunea noastra limitata sau in Duh si Adevar? sigur ca nu suntem pregatiti sa aflam ca suntem crestinii de pe urma!! mie una mi-e foarte greu sa stiu ca va trebui sa renunt la confortul vietii de zi cu zi, mai ales cand am dat de cuvantul "Rugati-va ca fuga voastra sa nu fie iarna" (Matei 24:19,20). si daca ar fi numai de mine vorba!! dar unii dintre noi avem copii, soti... care evident, sunt mai sceptici!! si iarasi mi se face frica la cuvantul "Oricine va căuta să-și scape viața o va pierde; și oricine o va pierde o va găsi". Mat 10.39; Luca 9.24; Ioan 12.25;34 ....In noaptea aceea, doi vor fi în același pat, unul va fi luat, și altul va fi lăsat".... nu pot sa-mi inchipui asa ceva!! nu sunt pregatita absolut deloc!! trebuie sa nadajduim ca Maica Domnului ne va fi aparatoare si ne va ocroti cu atotputernicul Ei Acoperamant!! sa dea pastorilor nostri sfintenie ca sa ocarmuiasca sufletele noastre!! sa fim cu luare-aminte la ce facem (ce alegem) ca Domnul a zis ca noi nu suntem ai nostri!! |
|
|||
|
|||
![]()
Este ultima data cand iti raspund, caci abuzezi: mergi la topicul deschis special pe aceasta tema. Eu nu iti mai dau mura in gura informatii, pe care nu ai chef sa le gasesti singur.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|