Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2012, 08:29:29
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Si esenta ortodoxiei si esenta adventismului sunt cu totul altceva decat icoane, sabat, sau ceea ce discutati voi aici.
Doriana, acest lucru l-am lămurit deja (din punctul meu de vedere).

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Faptul ca inca mai discutati la acest nivel arata ca ambii mai aveti mult de cautat...
Și asta s-a rezolvat. Ca și în cazul Illuminatului nu sunt dispus să particip la concursul de scuipat în sus, dacă respectivii mai doresc, n-au decât, eu nu am umbrelă.
Oricât de aprinse ar fi discuțiile, nivelul de care vorbeai (nivelul decenței) merită să fie luat în seamă.
Reply With Quote
Vechi 07.10.2012, 10:19:21
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Doriana, acest lucru l-am lămurit deja (din punctul meu de vedere).

intr-adevar esenta adventismului este sabatul, daca discuti cu un adventist, altceva nu are in cap, dupa cum esenta penticostalismului este acea vorbire in limbi, obtinuta prin procedee mecanice, cu care penticostalii se lauda.

Mantuitorul trebuie sa fie in centru si nimic altceva !

asa ca, dumneavoastra "osutafaraunu" ati face bine sa reveniti in Ortodoxie, lepadand ratacirea in care sunteti !

Last edited by Cornel Urs; 07.10.2012 at 10:21:28.
Reply With Quote
Vechi 07.10.2012, 12:11:11
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
intr-adevar esenta adventismului este sabatul, daca discuti cu un adventist, altceva nu are in cap, dupa cum esenta penticostalismului este acea vorbire in limbi, obtinuta prin procedee mecanice, cu care penticostalii se lauda.
Iar esența ism-ului dumneavoastră care este?

Citat:
Mantuitorul trebuie sa fie in centru si nimic altceva !
Felicitări pentru acest adevăr afirmat atât de pronunțat!

Citat:
asa ca, dumneavoastra "osutafaraunu" ati face bine sa reveniti in Ortodoxie, lepadand ratacirea in care sunteti !
Dumneavoastră ați revenit la ortodoxie, sau oferiți doar sfaturi ce dau bine la public?
Reply With Quote
Vechi 08.10.2012, 10:40:26
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

Dumneavoastră ați revenit la ortodoxie, sau oferiți doar sfaturi ce dau bine la public?
cum sa revin din ceva din care nu am plecat niciodata si nici prin cap nu mi-a trecut?

reveniti in Ortodoxie sa vedeti puterea lui Hristos care alunga dracii ! aveti asa ceva in adventism? ma indoiesc!
ce este adventismul ? un grup social, care discuta de una,de alta, dar unde sunt minunile? unde sunt exorcizarile? unde este, deci, Hristos??
Reply With Quote
Vechi 08.10.2012, 14:29:45
Banned

Implicit

Citat:
cum sa revin din ceva din care nu am plecat niciodata si nici prin cap nu mi-a trecut?

reveniti in Ortodoxie sa vedeti puterea lui Hristos care alunga dracii ! aveti asa ceva in adventism? ma indoiesc!
ce este adventismul ? un grup social, care discuta de una,de alta, dar unde sunt minunile? unde sunt exorcizarile? unde este, deci, Hristos??
Acolo, unde ziceți dvs. că e un fel de G.D.S.-eu și e de fapt Biserică! Nu credeți? Veniți și vă convingeți! Ori așa ceva "nici prin cap" nu v-a trecut...
Reply With Quote
Vechi 08.10.2012, 16:29:10
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Acolo, unde ziceți dvs. că e un fel de G.D.S.-eu și e de fapt Biserică! Nu credeți? Veniți și vă convingeți! Ori așa ceva "nici prin cap" nu v-a trecut...
la adventisti nu se fac exorcizari, nu se roaga nimeni pentru vindecare, de fapt, nu se prea fac rugaciuni.

ce crestini mai sunt aceea? colcaie dracii in largul lor pe acolo, nu are cine sa-i dea afara !

faceti o vizita la Cernica sau la Nicula daca vreti sa vedeti puterea Domnului!
Reply With Quote
Vechi 08.10.2012, 17:08:02
Banned

Implicit

Citat:
la adventisti nu se fac exorcizari, nu se roaga nimeni pentru vindecare, de fapt, nu se prea fac rugaciuni.

ce crestini mai sunt aceea? colcaie dracii in largul lor pe acolo, nu are cine sa-i dea afara !

faceti o vizita la Cernica sau la Nicula daca vreti sa vedeti puterea Domnului!
Hai să ne lăudăm!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32