![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indreptarea cuiva care nu vrea sa stie de Hristos , neaga existenta Lui , nu se face prin pomenirea la sf.Liturghie ,mai mult la Proscomidie. In Imparatia lui Dumnezeu nimic necurat nu poate intra. Pomenirea la Proscomidie nu se face oricum si oricui. Se poate face pomenire la sf.Liturghie cu mentiunea "fara Proscomidie" dar eu ,personal nu as risca pentru cei necredinciosi sau necununati. Sfintii parinti spun ca mai mult rau le facem acestora daca ii pomenim pt.ca nimic necurat nu poate intra in Imparatie. Avem destule slujbe unde pot fi pomeniti acestia si rugaciunile noastre particulare pentru cei apropiati. Milostenia este o cale prin care putem sa castigam indurare de la Hristos pentru cei pe care ii iubim si sunt departe de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru Proscomidie am dat acatist separat si am vorbit cu preotul . Am platit o pomenire pt.mai multe sfinte Liturghii. Daca pomelnicul e dat mai tarziu ,ceea ce se intampla in majoritatea cazurilor ,se intelege ca pomenirea nu se poate face la slujba Proscomidiei care se desfasoara la prima ora. |
|
|||
|
|||
![]()
Am simtamantul straniu ca ma aflu in sinagogile acelea... Ce de "sfinti" radicali si "drepti" faceau "ordine" pe-acolo...
Si cum a dat Dumnezeu cu ei de pamant, de n-au mai iesit in veci la lumina... Sa fim cu bagare de seama, oameni buni! Last edited by ioan cezar; 26.09.2012 at 01:38:21. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Liturghie | danyel | Sfanta Liturghie | 81 | 02.11.2015 16:22:22 |
Sfanta liturghie | Andy00 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 30.01.2015 15:29:07 |
Sfanta Liturghie | alecsandru | Sfanta Liturghie | 26 | 05.02.2013 21:41:47 |
Sfanta Liturghie | EDI | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 02.05.2009 16:52:24 |
Sfanta Liturghie | anavictoria | Sfanta Liturghie | 57 | 12.01.2009 19:38:22 |
|