![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. cu siguranta ti-ai dat seama care e relevanta dar te faci ca ploua. asa ca hai cu versetul/versetele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru că Avraam, tatăl tău, a ascultat cuvântul Meu și a păzit poruncile Mele, povețele Mele, îndreptările Mele și legile Mele!"" (Facerea 26,5 - versiunea Sinodală)
Și acum întrebarea: e posibil ca printre toate poruncile, povețele, îndreptările și legile lui Dumnezeu, să nu se găsească și porunca sabatului? Dacă răspunzi cu Da, va trebui să explici în ce constau
și să dai versetele din Facerea unde sunt detaliate. În caz contrar, răspunsul evident este NU. Asta conform propriului tău argument.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da-mi un singur verset in care Dumnezeu sa fi poruncit oamenilor de dinainte de Moise sa pazeasca sabatul. Atat iti cer, nu supozitii. Deci unde scrie in Sfanta Scriptura ca Dumnezeu a poruncit vre-unui om de dinainte de Moise sa pazeasca sabatul? Iti repet, vreau un raspuns care consta intr-un verset clar care sa nu lase loc de interpretari. Unde scrie negru pe alb acest lucru? |
|
|||
|
|||
![]()
Răspunsul meu e plin de argumente logice bazate chiar pe vorbele lui Dumnezeu [despre Avraam]! Și nu ți-am adus decât un singur verset biblic, nu 19! Nu mi-ai răspuns nici măcar la acesta. Repet: În ce constau
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te rog sa ma scutesti de argumentele bazate pe "logica" dumitale si sa postezi versetul solicitat in care Dumnezeu porunceste (cu subiect si predicat) pazirea sabatului pana la Moise. |
|
|||
|
|||
![]()
Așteaptă-l mult și bine! Scriptura nu consemnează ce dorim și mai ales unde dorim noi un anumit lucru. Dacă prin absurd, în Geneza s-ar găsi versetul "special pentru mihai07: Avraam a păzit sabatul", am mari dubii că ai crede acest lucru, deși este de neconceput ca un evreu numit "tatăl credincioșilor [evrei]" să fie călcător al sabatului. E ca și când ți-ai imagina un patriarh ortodox necinsitor al icoanelor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine, din ăștia au fost destul de mulți. Lista patriarhilor eretici este impresionantă, ei excedându-i considerabil pe cei fideli învățăturii apostolice. Nu e amuzant că ortodocșii sunt convinși că lista patriarhilor eretici s-a terminat la anul 1054 și, de atunci, Dumnezeu ne-a "blagoslovit" (=binecuvântat) exclusiv cu patriarhi ortodocși ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din imaginatia ta fantasmagorica! Daca nu scrie in Biblie, ce facem atunci cu sola scriptura? Tu nu vezi ca principiul sola scriptura va leaga efectiv mintile, neputand macar sa emiteti o ipoteza? Bine ca o credeti pe coana 666 white care spunea ca a vazut extraterestrii!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca , nu mai aiuri lumea degeaba ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|