![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc de raspuns. |
|
|||
|
|||
![]()
Voi ati incercat sa mancati grau direct de pe camp? Trebuie sa fi fost morti de foame!!
|
|
||||
|
||||
![]()
.................
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Interesant e faptul că prietenii noștri se leagă de acest amănunt nesemnificativ al mâncatului în lan, fără a fi contrariați de alte aspecte mai grave (din punctul lor de vedere). Anume că atât Hristos cât și ucenicii erau extenuanți de atâta mers pe jos (în ziua sabatului!) și de atâta lucrare cu oamenii în ziua în care era normal (în viziunea dumnealor) să doarmă și să se odihnească. |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde cat timp! daca ati postit de dimineata pana la ora 12, dupa modelul penticostal, cred si eu !
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, am postit după "modelul adventist", de la apus până la apus, deci 24 de ore.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu te raportezi la standardele gastronomice actuale, nu cele ale vremii de atunci.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“Așadar, noi suntem împuterniciți ai lui Cristos” (2Corinteni 5,20). Neacceptand sa va spovediti preotului nu obtineti iertarea pacatelor. Si astfel ati ales sa ignorti Cuvantul Domnului (a cata oara?): "‘Primiți pe Duhul Sfânt. Cărora le veți ierta păcatele, vor fi iertate; cărora le veți ține, vor fi ținute’” (Ioan 20,21-23). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care "noi"? În niciun caz preoții... Apostolii nu erau preoți. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|