Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.09.2012, 02:53:19
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Si ca tot vorbeam de flexibilitate: Mi-ati pus un stigmat din prima, fara sa vreti sa discutam inainte. Stigmatul unei fete care copiaza articole de pe net si le da drept proprii. V-am garantat ca nu este asa si ar trebui sa ma credeti pe cuvant. Lucruri de genul acesta se intampla in general in viata. Din cauza unor prejudecati, tindem sa respingem anumiti oameni sau sa-i catalogam intr-un anumit fel.
Repet, sfaturile mele, sunt in special pentru fetele care au trecut de o anumita varsta si ATENTIE, le afecteaza puternic sufleteste faptul ca nu-si gasesc un sot. Nu am nici cea mai mica problema cu femeile care se roaga la Dumnezeu pentru un sot si au deplina incredere ca le va venii alesul inimii. Cu siguranta, Dumnezeu le va asculta rugile mai devreme sau mai tarziu. Eu am oferit aceste sfaturi pentru femeile care isi doresc cu ardoare sa se marite cat mai repede si considera ca o problema comportamentala a lor, le face sa nu-si gaseasca.
E total eronat ca noi ca femei sa consideram ca barbatii sunt niste porci si nu ne merita. Sunt o gramada de barbati seriosi, din care putem sa ne gasim alesul. Doar ca anumite femei, fiind neobisnuite sa se poarte cu barbatii, au nevoie de anumite stimulente de genul acesta.
Imi pare rau daca am jignit pe cineva cu sfaturile mele. Doamne ajuta!
Vechi 03.09.2012, 04:16:39
Laura19
Guest

Implicit

Nu trebuie sa iei personal. Daca te uiti putin la mesajul tau detasat, chiar par ca seamana cu sfaturile gasite prin reviste. Nu cred ca a zis nimeni cu rautate treaba asta, ci si-a exprimat prima impresie si se stie ca prima impresie poate fi gresita. :) Chiar am zis ca tot posibilul sa nu fi inteles pe deplin ce doresti sa zici. Asa e cand discutia se poarta pe forum, o idee se poate interpreta in 10 feluri.

Asa deci. Sfaturile tale sunt ptr. primele intalniri. Defapt, la primele intalniri nici nu se pune vb despre o relatie, ci este mai mult un stadiu de cautare, iar pe baza intalnirilor vezi daca vrei sa ai o relatie cu acel om sau ba. Normal ca nu incepi sa il intrebi despre trecutul sau intim din prime 2-3 intalniri, dar la un moment dat trebuie sa afli macar asa in mare despre trecutul sau, aici nu ma refer numai la relatiile intime, ci in general. Sa nu fie suprize pe viitor.

Cred ca daca specificai mai exact ptr. cine erau sfaturile si ptr ce perioada era mai clar. cel putin ptr. mine. In sfarsit, nu e asa important. Bine ca s-a lamurit. :)

Dar ce te faci cand incep ei sa te intrebe? Adica, la inceput pareau niste ingerasi si dupa arunca bomba: esti virgina? ce masura la sutien ai? cand ti esti dispusa sa faci sex? :)) f.f. enervant.

Nu toti barabtii e porci, da' no, de cele mai multe ori, pana iti gasesti alesul te tot impiedici de acesti purcelusi si iti pot creea acesta imegine, ca toti barbatii e porci. E suficient sa arunci un ochi in licee sa vezi cum se comporta baietii, viitori soti, si iti vine sa fugi.:))
Vechi 03.09.2012, 11:31:56
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Nu e nicio problema, Laura, nu m-am suparat. Da, intr-adevar sunt si multi barbati fara prea mult simt, care te abordeaza direct cu intentii sexuale sau sunt niste dubiosi. Dar nu ii putem cataloga pe toti asa, pana cand nu tratam cu ei cand avem ocazia.
Am vorbit de primele intalniri, deoarece e important de ambele parti, sa dam un interes mai mare cunoasterii initiale. Uneori datorita aspectului fizic, alteori datorita primelor discutii, intervine dragostea la prima vedere intre un barbat si o femeie.
Dupa cum ti-am spus, mi-e greu sa am impresii asa urate despre barbati. Eu am un prieten foarte bun si cunosc de asemenea, alti barbati de treaba.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 01:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 01:05:39
Bunicul din visul fetei mele clementia Generalitati 13 17.06.2011 14:06:08
Suferinta unui orb Elena_Elena Intrebari utilizatori 3 13.09.2010 21:14:49
suferinta=mantuire? eulaura Generalitati 26 28.08.2009 02:15:19